سلام
میشه آموزش نصب مودم ALFEX wifi 2000 رو بدین ممنون.
Printable View
سلام
میشه آموزش نصب مودم ALFEX wifi 2000 رو بدین ممنون.
سلامنقل قول:
از راهنما یا دفترچه رفتی؟ تو کدوم مرحلش مشکل داری؟
لینک راهنمای ALFEX wifi 2000
کد:http://www.alfexit.com/global/product_productdetail,productid_3.htm
نظرتون درباره مودم skynetچيه؟
در ضمن به ليست هم اضاف كنيد!
من که اسمشو نشنیده بودم. خوب چرا یه asus یا tplink نمی گیری؟؟؟نقل قول:
اره چیزی از دفترچه نفهمیدمنقل قول:
سلام
از راهنما یا دفترچه رفتی؟ تو کدوم مرحلش مشکل داری؟
مشکل من اینه که مودم اصلا لینک نمیشه که بخوام کانکت بشه (چراغ لینک روشن نمیشه)
به شرکتی که مودمو خریدم زنگ زدم اومد مودمو دید گفت سوخته اما من مطمئنم مودم سالم بود مدمو برد بعد زنگ زد رفتم یه مودم دیگه گرفتم اما اینم همون مشکلو داره باید دوباره زنگ بزنم بگم اما میدونم که مودم سالمه
آقا این مودم aztech چه جور مودمی هستش؟؟؟ از نظر کیفیت و سرعت . امکانات چی داره؟؟؟ امکان Auto Connect داره و بعد از اینکه قطع بشه خودش وصل کنه ؟؟؟
مارک aztech هم مارک خوبیه، منتها باید ببینین isp تون ازش ایراد نگیره. حالا چه مدلیشو دیدین؟نقل قول:
سلامنقل قول:
مساله همینه که از این پهنای باند به همه برسه. میخوام جوری نباشه که یک موقع یکی کل پهنای باند را بگیره به بقیه چیزی نرسه. اگه یکی با اولویت بالاتر پهنای باند بیشتری بخواد ممکنه که بقیه عملا قطه شوند؟
ممنون میشم که در مورد مدلهای دیگری هم که ذکر کردید بچه های دیگه که این مودمها را دارند یه چکی بکنند؟ چون مودم شما که خیلی گرونه
با تشکر
2 پورته از دوستم میخوام بگیرم اون خودش تو ISP فن آوا هستش من با مودم ZTE کار کردم 1 سال با همین ISP مشکل نداره الانم دارم با Asus am602 کار میکنمنقل قول:
قیمت asus am604 رو می خاستم!؟
تو تهران بهترین فروشگاه مودم کجاست؟
شما دلیلی نداره 602 را عوض کنین..نقل قول:
ولی اگه اصرا دارین، با توجه به اینکه دوستتونه ازش بگیرین؛ اگه اذیت نکرد نگه دارین
اقا من یه linksys دارم رو مرحله که می خوام بزنم به برق یعنی تست اتصال تمامی کابلها گیر میره چه می شه کرد الان دارم با تنظیمات دستی استفاده می کنم ولی خیلی دوست دارم این کامل شه از برنامش اسفاده کنم please help me
ممنون بابت جواب کاملتوننقل قول:
اما من با گرم شدن ایسوس مشکل دارم!
این مدل wl600 هم داغ میکنه؟!
linksys رو خیلی ها ازش تعریف کردن اما گویا با شاتل مشکل داره! مودم های وایرلس دارش چند نوع هستن و چه قیمتی؟ این قابلیت شرینگ اطلاعات از فلش یا هارد پرتابل خیلی به دردم میخوره:31: لینکسیس این مدلکی داره؟:31:
داغ شدن ایسوس مشکلی در کارائیش ایجاد نمی کنه. شما مودم وایرلس بهتر از wl600 توی بازار پیدا نمی کنین، لینکسیسها هم به پاش نمی رسن. اگه خیلی نگران داغ شدنش هستین یه فن 80 بخرین بزارین بغلش خنکش کنه.نقل قول:
دوستان کسی asus 604g رو امتحان کرده ؟ میخوام ببینم وایر لسش پشت 1و2 تیغه دیوار جواب میده؟ بدون افت قابل توجه
بله، اگه فاصله تون کم باشه، پشت دیوار بتون هم اصلا افت ندارهنقل قول:
کل مساحت خونه 170 هستنقل قول:
برای شاتل یخوام بگیرم
اگه مودم را در یه جای مرکزی و در ارتفاع نسبتا بالاتر که دورش هم باز باشه قرار بدین ممکنه بهتون جواب خوبی بده، اگه می خواین خاطر جمع باشین یا از یکی از دوستاتون بگیرین امتحان کنین (هر مودم وایرلسی سری g که باشه فرق زیادی نمی کنه) یا برای اطمینان یه مودم سری n بخرین. شرکت isp تاثیری ندارهنقل قول:
asus am602 براي من نيستش و حالا بين Aztech و asus كدوم بهتر هستن؟؟؟؟ البته asus رو تنظيمات انجام دادم كه هر وقت اينترنت قطع ميشه خودش وصل بشه ولي اصلا عمل نميكنه. dial on رو روشن گذاشتم.نقل قول:
مودم aztech زیاد رایج نیست، اگه مشکلی داشته باشین احتمال اینکه راهنمائیتون کنن کمتره ولی بازم اگه دوستتون می تونه کمکتون کنه برش دارین..نقل قول:
سلام آقا فرشاد . . .نقل قول:
نوشته شده توسط farshad86
1- اون قابلیت دانلود مستقیم روی فلش ، Download Machine نام داره که تو هیچ یک از مودم های DSL ایسوس نیت ، بلکه روی روتورهای wl500g و wl700g هستش که مودم ندارن!!! درواقع باید یه مودم بهش وصل بشه ( هر مودمی که LAN داشته باشه) .
2- درمورد داغ کردن ، مودم گرم میشه ولی هیچ وقت داغ نمیکنه ، خیلی وقت ها هم چند هفته روشن میمونه ولی تو این یه سال مشکلی به هیچ وجه نداشته.
3- در این مدت هم فقط یکی دو بار قطع شده ، که به راحتی با یه ریست ( بصورت نرم افزاری از تو خود لپ تاپ) درست شده.
ولی گوش شیطون کر ، تابحال این همه مشکل که دوستان تو تاپیک میگن رو خودم به چشم ندیدم !! واقعا نرم افزار هوشمند و خوبی داره. تا حالا هم چند بار عمداً ریست کارخونه ای اش کردم تا واسه دوستان از مراحل نصب Screen Capture کنم ، ولی بازهم به راحتی و بصورت خودکار کانکت شد. مخصوصاً با Firmware جدید که واقعا زیبا و کاربر پسند طراحی شده و همه چیز دم دسته!
- ضمناً من کوچه ی بالای خونمون 4 روز در ماه سمینار دارم ، مودم رو گذاشتم تو پاسیو ، نزدیک پشت بوم. هم خونه رو پوشش داده ، هم اونجا ازش استفاده میکنیم.
البته مودم Asus Dsl-N13 هم این قابلیتو داره، منتها با قیمت 185 تومن.نقل قول:
ممنون از جواب دوستان
فقط یه سوال...
اون قابلیت اتصال به هارد یا فلش مموری در عمل راحته؟ یعنی به راحتی میشه بهش فایلهایی را اضافه یا کم کرد؟ با سرعت قابل قبول؟
تهران از کجاها میتونم تهیه کنم؟ چون باید دوستم که فردا(5 شنبه) میاد برام بگیره بیاره اصفهان.
برای هر کاری به برنامه داره، برای مدیریت دانلود هم یه برنامه download master داره که از طریق اون فایلهای موردنظرتونو انتخاب می کنین. اتصال حافظه هم فکر می کنم نیاز به تنظیمات داره و باید یه ftp server بسازین ولی احتمالا دفترچه اش واضح باشه.نقل قول:
تهران توی بازار رضا مغازه شبکه هوشمند داشت،
توی پایتخت هم دالای کامپیوتر (که a6l3i جان مشخصاتشو توی پست قبلیشون گذاشته بودن)کد:http://www.netforosh.com/index.php?cPath=22
کد:http://www.dalay.ir
نقل قول:
سلام
چون این قابلیت خیلی برای من مهمه:19:،بچه هایی که am404g دارند میتونند این قابلیت را چک کنند:42:؟!! آیا دقیقا تنظیمات شبیه wl600g است که دوستمان زحمت screenshot آنرا کشیدند؟ اگه از صفحه تنظیمات am604g برای این قابلیت یک screenshot بگذارید بسیار ممنون میشوم:10:!
یک سوال دیگه، گارانتی معتبر برای مودمهای ایسوس چیه و از کجا میشه گرفت؟ آخه شنیدم تقلبیش زیاده؟
برندهای دیگه این قابلیت (مدیریت پهنای باند) را در مودمهایشان ندارند؟
با تشکر
اشتباه نشه این مودم رو دارم حیف پول دانلود مستر نداره بلکه فقط یه ftpserver کند داره با سرعت 2.4MB/S یعنی به هیچ دردی نمیخوره.نقل قول:
دانلود مستر asus محدودیت حجم فایل 4GB برای دانلود داره چون روی NTFS نمی تونه بنویسه.نقل قول:
سلام آقایون من یه سوال دارم :
مودم باید شرکت ADSL رو کانفیگ کنه یعنی چی؟
شرکت لایزر چه مودم هایی کنفیگ میکنه؟
دوستان می خواستم بدونم چه قدر تفاوت بین اتصال مودم با lan و usb هست؟؟می گن قطعی داره می خواستم بدونم تا چه حده؟
نقل قول:شما سعی کردین utitlity شو(یا مدلهای مشابهو) از توی سایت asus بگیرین امتحان کنین؟ ممکنه تبلیغ رسمی نکرده باشه ولی امکانشو داره. متاسفانه ایسوس در زمینه توضیخ و تبلیغ امکانات دستگاههای شبکه اش خیلی ضعیف عمل کرده، باید باهاش ور برین و روش وقت بزارین..دستگاه فوق العاده خوب و حرفه ایی هست، خیلی کارا میشه باهاش کرد.نقل قول:
Asus DSL-N13(New) Wireless Router ADSL Wireless ADSL Router 300 Mbps Multi Functional(Printer/Scanning Server,Webcam Sharing, HDD Sharing, Download Master), 1 Rj11, 4 Lan Port, 1 USB, 2x3dbi PCB antenna MIMO, Output Power:19.5dBm
البته download masterهم فقط یک راه استفاده از این قابلیته. روی همه دستگاههایی که ftp server دارن و با سیستم عامل داخلی لینوکس کار می کنن می شه کلاینت تورنت یا پروتوکولهای دیگه نصب کرد که خیلی بهتر از برنامه خود ایسوس کار می کنه (البته کار تخصصیی هست و باید وارد باشین)
آره، ولی کمتر پیش میاد یه دونه فایلتون از 4 گیگ بزرگتر باشه (مگر مثلا iimage باشه). مثلا dvd تصویری هم فایلهاش 1 گیگی هستن.نقل قول:
در شرایط معمولی تقریبا هیچ چی! توی سرعتهای خیلی بالا(که توی ایران نداریم!) یا کامپیوترهای خیلی ضعیف تفاوت محسوسه و lan بهتر کار می کنه.نقل قول:
فکر کنم برعکسه! شرکت شما را راهنمایی می کنه مودمتونو کانفیگ (تنظیم) کنین تا بتونین از اینترنت استفاده کنین. پشتیبانی هر شرکتی با یه سری مدلهای مودم آشنایی داره و اگه اونا را داشته باشین راهنماییتون می کنن، اگه مدل دیگه ای بخرین باید خودتون تنظیمش کنین و شرکت کمکتون نمی کنه (البته کار خیلی سختی هم نیست)نقل قول:
برای فهمیدن مدلهای مورد تایید شرکت هم به بخش پشتیبانیشون یه زنگ بزنین.
سلام دوستان
من یک مودم asus am602 دارم چند وقتیه که موقع دانلود کردن وقتی یک مقدار از دانلود کردن می گذره ارتباطم با اینترنت قطع می شه و باید یک بار مودم خاموش روشن کنم یا سیم تلفن از مودم قطع و دوباره وصل کنم تا دوباره ارتباطم برقرار بشه البته وقتی که قطع می شه چراغ status و LAN روشن هست و چراغ action خاموش باقی می مونه و هیچ ping ای نمی ده.
کسی می دونه مشکل از کجاست؟
با چه برنامه ای دانلود می کنین؟ موقع دانلود تورنت اینجوری می شه؟نقل قول:
با سلام
من دو روزه از شركت صبا نت اشتراك وايرلس گرفتم قيمت مودم رو 120 تومن مي گفتن!!!! من گفتم خودم از بيرون مي گيرم
در ضمن من براي لپتابم ميخوام كه توي لپتاب يه سخت افزار wireless adapter نصب هست ايا بدردي مي خوره يا بايد مودم مخصوص وايرلس بگيرم
دستگاه جدید حتما لازم داری مدل مودمش چی بود شاید به قیمت باشه.نقل قول:
اکثر مودم های صبانت PLANET هست و TPLINKنقل قول:
خوب نميشه ارزونتر بگيرم
حتما بايد هموني كه شركت ميده رو بگيرم
من الان يدونه پيدا كردم 45 تومن
شما اگه سرویس وایرلس گرفتی باید مودم مخصوصشو بگیری، اون مودم 45 تومنی که دیدی احتمالا برای این کار نیست. مدلش چیه؟ مدل مال شرکت چیه؟نقل قول:
اصلا مگه صبانت سرویس وایرلس می ده؟
با دروود
من پس از حدود 1 ماه(یک هفته مانده بود تا آنکه 1 ماه کامل بشود)،که ای دی اس الم را شارج نکرده بودم،پس از آنکه به شرکت رفتم برای شارج،به من گفته شد که شما برای هزینه آن یک ماهی که شارج نکرده اید،بایستی 10 هزار تومان به ما بدهید و این هزینه نگهداری پورت شما بوده است که مخابرات از ما این میزان را می گیرد!
آیا این سخن ایشان درست است و من باید افزون بر هزینه ماه سپسین،که 15 تومان بابت هزینه ADSL پرداخت می کنم،10 تومان هم برای ماه پیشین بپردازم؟!
سپاس
هزینه نگهداری ماهی 1000 تومنه.نقل قول:
سلامنقل قول:
معمولا ISP یه مدت زمان فرصت میدن تا مبلغ ماه بعد رو شارژ کنی. اگه تا دو هفته ندی ، سرویس قطع میشه ولی اگه تا یک ماه پرداخت نکنی . خط رو از تو مرکز مخابرات از حالت رانژه خارج میکنن ( چون پورت های روی تجهیزات ISP در مخابرات محدوده ) و چنانچه بخوای دوباره سرویس رو راه بندازی باید هزینه رانژه شدن ( که همون 10 یا 15 تومنه ) رو بدی. شما ببین تو قراردادی که باهاشون روز اول امضا کردی چند روز برای قطع (جمع آوری) سرویس مشخص کردن. اگه 30 روز باشه و شما روز 29 ام هم رفته باشی طبق قرارداد حق ندارن جمع آوری کنن.
البته خیلی از ISP هایی که برای کاربرهای جدید خط کم میآرن ، از خداشونه که یکی پول رو دیر بیآره پورتش رو بدن به یکی دیگه.
ولی طبق قرارداد میتونی حق تون رو بگیری و اجازه نداشتن قبل از اون مدت سرویس رو جمع آوری کنن. فقط صورت جمع آوری سرویس از مخابرات باید هزینه رانژه کردن مجدد رو بدین.