دوستان بنا به گفته سازمان سنجش و محاسبات سر انگشتی همه داوطلبان رشته ریاضی با رتبه زیر 22000 کشوری میتونن روزانه قبول شن!!!!!
راستی 22000 دقیقا میشه چند منطقه 3 ؟؟؟؟ لطفا جواب بدید!!!! مثل سوالای دیگم نشه :دی
دوستان بنا به گفته سازمان سنجش و محاسبات سر انگشتی همه داوطلبان رشته ریاضی با رتبه زیر 22000 کشوری میتونن روزانه قبول شن!!!!!
راستی 22000 دقیقا میشه چند منطقه 3 ؟؟؟؟ لطفا جواب بدید!!!! مثل سوالای دیگم نشه :دی
شما اینو دانلود کن. حجمش 10 مگابایته اما همه اطلاعات کنکور 86 رو داره. :20:نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/133898246/Yadegar_Mandegar_86.pdf.html
بچه ها تا چه رتبه ای شبانه تهران میشه قبول شد؟؟!
من وقتی این قانون رو خوندم و بحث های دوستان رو شنیدم اصلا یه جوری شدمنقل قول:
ای بابا...ما سعی در برابری حقوق زن ومرد داریم و گرنه هیچ وقت نمیگفتم حرفت اشتباهه !!!!!!!!
این حرفش که دخترا به همه دردی میخورن تو مایه های عقاید عهد بابابزرگ من بود!!!!: دی
خودم میدونم این بحثا واسه عهد بوقه!!!!!!!!!!!!کلاً دیدم اگه چیزی نگم نه تنها حقوق زنان پایمال میشه بلکه احساسات وعواطف وروحیات معلولان هم ضایع میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
به نظر من که این قانون اصلا خوب نیست
آدم بی شرف زیاده
یکی میره این بنده خداها رو میگیره بعد که خدمتش تموم شد میره پی یکی دیگه
تازه اگه قانون هم بذارن که اینو طلاق نده در کنار اون میره یکی دیگه میگیره
باور کنید آدم بی شرف زیاد پیدا میشه
در مورد بحث بیشتر راجب برابری حقوق زن و مرد هم اینجا دیگه جاش نیست
ولی کلا دیگه این بحث رو تموم کنیم
نقل قول:
سامان رشته رو هم دانلود کن:[HTML]
http://rapidshare.com/files/133029674/Saman_Reshteh_87_Lite_Version.rar.html[/HTML]
مگه تهران هم شبانه داره؟نقل قول:
بچه ها تا چه رتبه ای شبانه تهران میشه قبول شد؟؟!
من شنیده بودم تهران شبانه نداره
نقل قول:
اقا تایپیک رو اشتباه اومدید باید برید دو کوچه پایین تر:10:
نه عزیزنقل قول:
اقا تایپیک رو اشتباه اومدید باید برید دو کوچه پایین تر
ما داریم در مورد قانون ازدواج با یه دختر معلول که مربوط به سربازی میشه بحث میکنیم
هر چیزی هم که به سربازی مرتبطه به کنکور هم ربط داره
در ضمن خواهشا بحثو ادامه ندید
اگه منظور دانشگاه تهرانه نمیدونم ولی اگه منظور شهر تهرانه مسلما دارهنقل قول:
این لینک هم چند تا کارنامه + اینکه کجا قبول شدن داره.فقط به دو نکته توجه کنیدکه چون سایت مال دبیر شیمی قبلیمه و اون کارنامه های دانش اموزانشو گذاشته واسه همین قبولیا بیشترشون دانشگاه فردوسیه( به خصوص واسه تجربیا که مثلا با رتبه ی 84 علوم پزشکی مشهد میخونه)
یک نکه ی دیگه اینکه اسماش الکیه.
کد:http://www.chempic.com/results.php
این مزخرفاتو من گفتم؟! خیلی باحالی!!!!!!!!!!!!!!!!!از طرف من پست میسازی!!!!!!!!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Rainy eye [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
rambo_1386 منو به خاطر پست های بی ربطم ببخش اعتراف میکنم اون حرف هارو از روی نادانی زدم
هیچ وقت عذرخواهی نمیکنم !!!!!!!!!اونی که باید معذرت بخواد تویی نه من!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بر همه
به به....
چه خبر این جا
اگه همدیگرو میدین الان یه بگو مگوی حسابی میدیدیم...:27:
بابا کوتاه بیاید
دوست عزیز من که بخشیدمت نمیدونم دیگه چرا الکی بحث میکنی :41: فکر کنم بچه ها دوست ندارن تو این تاپیک از این حرفا بزنیم ، من که از طرف خودم از همهی بچه ها معذرت خواهی کردم شمارو نمیدونم؟!نقل قول:
برای اینکه این پست اسپم نشه: دوستان دقیقا نمیدونید دانشگاه آزاد چندتا حوزه تو کرج داره؟
نقل قول:
3 سال ریاضی میخونی و 3 ماه زیست پزشکی تهران قبول میشی
3 سال زیست میخونیم و 3 ماه ریاضی قبول نمیشیم(آرایه:اسلوب معادله)D:
اینم یه ناعدالتی دیگه!!!!!!!!!!!!!پارسال یکی از بچه های مدرسمون با دیپلم ریاضی رتبه 76 کنکور تجربی شد!!!!!!!!!
خیلی آدمو میسوزونه چون اصلاً تو رشته خودش موفق نبود...
باز خوبه تو به حرف من رسیدی!!!!!!!!!!نقل قول:
یکی میره این بنده خداها رو میگیره بعد که خدمتش تموم شد میره پی یکی دیگه
نقل قول:
دوست عزیز من که بخشیدمت نمیدونم دیگه چرا الکی بحث میکنی
داداش من میگم اصلاً اون پستو ندادم !!!!!!!!!تو میگی بخشیدمت؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این چرا اینطوریه!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هر آنچه که شما میخواستید!!!!!!!!(لینک بدون مشکل)نقل قول:
نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/249487299/Riazi_87_.xls.html
مگه دوستان نگفتن دیگه این بحث ادامه ندید بابا بیخیال شید دیگه چقدر بی قانونی(البته شما بنیان گذار تاپیکیت قانون واسه شما فرق میکنه منم به خاطر این کارتون از شما تشکر میکنم که بچه هارو یه جا جمع کردید)
درسته ناعدالتیه ولی اونی که این ناعدالتی میکنه اصلا به ناعدالتی فکر نمیکنه به این فکر میکنه که خیلی زرنگه:8:نقل قول:
اینم یه ناعدالتی دیگه!!!!!!!!!!!!!پارسال یکی از بچه های مدرسمون با دیپلم ریاضی رتبه 76 کنکور تجربی شد!!!!!!!!!
من از همه عذر میخوام ولی باید اینو بنویسم من دیشب خیلی به این قانون فکر کردم اولا این کار دولت خیلی ضایع است چون یه جورایی آدمای معلول تحقیر کرده دوما حتما باید یه قانونی بذاره که شخص حق طلاق دادن نداره و اگه طلاق بده باید یه مهریه سنگین بپردازهنقل قول:
باز خوبه تو به حرف من رسیدی!!!!!!!!!!
شرمنده یادم نبود اون پست عمه من داده بود:27:نقل قول:
داداش من میگم اصلاً اون پستو ندادم !!!!!!!!!تو میگی بخشیدمت؟!
اصلا من کاری با این کارا ندارم من میگم دوستان ناراحت میشن این بحثارو اینجا ادامه میدیم ولی شما همش ادامه میدید من از همه ی شما معذرت میخوام و از شما هم خواهش میکنم منو ببخشید حالا خوب شد؟!
سلام دوستان
من رفتم کارت آزاد رو امروز گرفتم .
شناسنامه یا کارت ملی رو قبول می کردند و نیازی به برگه ی اعتباری ثبت نام اینترنتی نداشت.
به ما که یه برگه ی جدا دادند و بر اساس شماره ی داوطلبی حوزه رو کامل مشخص کرده بود. روی کارت هم فقط شماره شناسنامه و داوطلبی و انتخاب رشته هایی که کردید و یه سری جزییات دیگه رو نوشته .نقل قول:
دوستان روی کارتهای آزاد نوشته حوزه کجاست ؟ یا باید از جای دیگه پیدا کنیم؟
روز چهارشنبه هم برای کسایی هست که تاخیر کردند در گرفتن کارت .
موفق باشید
در مورد گرفتن کارت از اینترنت نگفتن؟
من توی سایت سنجش دیدم نوشته بود بین 2شنبه و 4شنبه میاد.
آخر این صفحه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دختر عموم پارسال 3100 منطقه یک تجربی شد بعد میکروبیولوزی مراغه قبول شد بعدش سهمیه شو اعمال کردن(سهمیه هیئت علمی) اومد شنوایی دانشگاه ایران !!!.نقل قول:
و دختر عمه ام هم پارسال 24 منطقه 3 شد نه پزشکی تهران قبول شد نه مشهد.انتخاب سومش قبول شد پزشکی اصفهان.
خیلی زور داره به خدا
ببخشید که اینو از چند صفحه قبل دزدیدم:31:نقل قول:
این پست کلا تایید میشه حرف از سوختن زدی یاد ثبت نام کنکور سراسری و وارد کردن سهمیه میفتم جگرم آتش میگیره :18: بچه هایی که امکانات ندارن یه سهمیه میگرن آخه یکی نیست به این سنجش یا دولت بگه بابا اونا امکانات ندارن از پول نفت بردارید بدید بهشون دیگه چرا از حق یه سری دیگه میزنید نامردا:41: دولت نمیتونه امکانات بده به ما چه ربطی داره
والا منم قبلا از اونایی که از سهمیه استفاده میکنن بدم میومدم:31:...تا خودم افتادم تو سهمیه:27:
حالا سهمیه ی داخل و خارج کشور فرق میکنه....شاید پیش خودتون فکر میکنید مگه میشه تو خارج امکانات نباشه؟:18:....والا منم تا اونجایی که میدونستم بهترین معلما رو با کللی بدبختی میفرستن خارج...ولی وقتی اومدم اینجا دیدم ای دل غافل....سال دوم دبیرستان بنده باید تو مدرسه ی ایرانی،فیزیک و ریاضی رو انگلیسی میخوندم...خب حالا معلم فیزیک رو بذاریم کنار...معلم ریاضی ما از آمریکا اومده بود و لیسانس کامپیوتر داشت...من هنوزم نفهمیدم چه ربطی به ریاضی داشت:27:...خب ما اصن سال دوم ریاضی نخوندیم...فیزیکمونم به درد نمیخورد....تازه دانش آموزا نمیذاشتن معلما تست کار کنن...چون خودشون میخواستم دانشگاه خارجی برن....نه کتاب تست درست حسابی داشتیم ....نه هیچی....اینا باعث شد من پایم تو ریاضی صفر باشه....مثلا من درصدای خیلیاتونو میبینم...ریاضی رو 40 میزنین درصورتی که معدلتون از من کمتره...این ینی بی امکانات بودن....ینی این که من با نمره مثلا 18 دیفرانسیل باید ریاضی رو صفر بزنم:27:
اینارو گفتم که نشینید به مای بدبخت فحش بدین:27:....نخواستمم بحث رو ادامه بدم...فقط اینارو گفتن که بدونید...البته یادم رفت بگم سهمیه با سهمیه فرق میکنه:31:
چه عجب یکی ما رو تحویل گرفت!!!!!!نقل قول:
آقا اصلا من میگم این سهمیه را برداریم بعدش چیز کنیم
.
.
.
.
چیکار کنیم ؟ هان ، چیز کنیم دیگه!!!!!!
.
.
.
.
اصلا هر کی به نشونه اعتراض شیشیه ها خونه خودشو بیاره پایین ، مدارکش هم ببریم تو وزارت کشور!!!!!!!:27::27:
این فایل رپید شیر هم هر وقت 10 بار دانلود بشه پیشی میبردش!!!!!بگید تا دوباره بزارم
من هیچ وقت این جسارتو نمیکنم اتفاقا من خودم تا سوم راهنمایی تو یه منطقه محروم بودم البته فقط اسمش محروم بود آب و هواش توپ بود و امکانات هم داشت ولی جز مناطق محروم بود یکی از دبیرای اونجا تازگیا اومده تهران تابستون دیدمش گفت تهران چطوره؟ گفت بابا اونجا ما به بچه ها درس میدادیم بچه گوش میکردن اینجا فقط باید داستان تعریف کنیم تا بچه ها ساکت بشن ، حالا همین دبیر تو منطقه محروم بهترین دبیرمون بود اونجا خوب درس میداد چون معتقد بود تو بعضی جاها دبیرا بد درس میدن تا بچه ها پول بدن بیان کلاس تقویتی:18:نقل قول:
اینارو گفتم که نشینید به مای بدبخت فحش بدین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند روز پیش تو tv حرف میزد میگفت تو تهران به خاطر آلودگی یه گازی تولید میشه که باعث میشه بازده یادگیری بچه ها خیلی پایین بیاد. پس باید یه سهمیه دود به تهران بدن:27:
خوب دوباره بزار لطفا , به من رسید تموم شد ! :D
سلام
صبح همگي به خير
يه سوال دارم
ازمون ما ساعت 8:15 شروع شد ولي تو كارت نوشته بود 7:30 شروع ميشه . از شما چند شروع شد؟
سلام..من اومدم... در مورد کنکور اصلا صحبت نمیکنم چرا که هر چی فهش به این آقای توکلی مدیر اجرایی کنکور بدیم کم گفتیم..
اومده میگه سوالات به صورت مفهومی طرح شده....!! واقعا خندم گرفته بود....1 دونه سوالش مفهومی نبود و اگر نکته حفظ نبودی کلاهت پس معرکه بود...
من کاری به این چیزا ندارم...اصلا.. تازه اینجا دیدیم بحث نشده اما شیمی 1 سوال غلط داشت...مساله هم بود..
ما با معلم شیمیمون نشسته بودیم اون هم تایید کرد که غلطه سوالش..خودش هم 1 ساعت روش فکر کرد !!!!
در هر حال اومدم بگم مزخرفترین کنکور امسال برگزار شد..بودجه بندی اصلا درست نبود....اثر دوپلر و تراز شدت صوت که از مبدا کنکور هر سال تا حالا مییومد نیومده بود !!! تحقیر بر انگیز بود...
دیدیم بحث سهمیه شده اومدم بگم ببین حق من و ... هست که از سهمیه استفاده کنیم..این خون هایی که برای مملکت رفته از ما و اون ها رفته ...زشته بیایم اینجا بگیم حقشون نیست و..
7:30 شروع فرایند ازمون به قول خودشون.برگه ی نظر سنجیو دادن.ولی شروع ریاضی 8 بودنقل قول:
rambo
سهمیه ی دود خیلی باحال بود!!!!!!!!!!!!!!!!
ما 8 شروع شدنقل قول:
ازمون ما ساعت 8:15 شروع شد ولي تو كارت نوشته بود 7:30 شروع ميشه . از شما چند شروع شد؟
بعد ماله شما از اون طرف وقت ندادن؟
مال ما رو مثل اینکه 5 دقیقه دیرتر شروع و 5 دقیقه زود تر گرفتن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
اسپم:امیر تو فردا امتحان دیف داری اینجا چیکار میکنی؟؟؟
تا 12:20 وقت دادن . از نظر وقت مشكلي نبود . من فكر كردم بقيه بچه ها 7:30 شروع كردن .ولي اگر 8 شروع شده ما هم زياد تاخير نداشتيمنقل قول:
نتایج کی میاد؟
جان من یکی درصد های کسایی که درصد هاشون رو گذاشتن اینجا بذاره :(
کنکوری های امسال متولیدن 70 و 69 بودن و نهایتا 68نقل قول:
فک نمی کنم تو این سال ها شهید داشته باشیم چون جنگ سال 68 تموم شد
( حالا اسیر و جانباز و اینا جدا)
ضمنا کسی که پدرش شهید شده درسته محبت پدری نداشته و ... ولی این چه ربطی به کنکور و دادن سهمیه به اون ها داره ؟؟؟
اگه حقوق بهشون بدن اره حقشونه چون پدری ندارن که بره کار کنه ولی سهمیه واسه کنکور ؟؟؟
بيا اين درصدهاي يکيشون:نقل قول:
ادبیات 60 ( خیلی بود فکر میکرد 30 میزنه )
عربی 95
دینی 80
زبان 80 یا 75
زمین : نیدونم
ریاضی : 83
زیست : 90-95
فیزیک 88
شیمی : 90
اینجا آپ کننقل قول:
این فایل رپید شیر هم هر وقت 10 بار دانلود بشه پیشی میبردش!!!!!بگید تا دوباره بزارم
کد:www.mediafire.com
از بچه هايي كه سال قبل انتخاب رشته كردن كسي ميدونه (اخرين رتبه قبولي - رتبه داوطلب ) كه تو جواب انتخاب رشته بود يعني چي ؟
من سال قبل فقط عمومي زدم و بعد يه مشكل پيش اومد كه نتونستم ادامه بدم . ولي با رتبه خرابي كه داشتم تو جواب انتخاب رشته نوشته بود (اخرين رتبه قبولي پزشكي شهيد بهشتي 35 - رتبه داوطلب 158 ) . اين يعني چي؟ :13::13::13:
:دینقل قول:
فیزیکش رو دوباره تصحیح کردم 93 بود :دی
دوست من مهندسی شیمی دانشگاه تهران قبول شد پارسالنقل قول:
کنکوری های امسال متولیدن 70 و 69 بودن و نهایتا 68
فک نمی کنم تو این سال ها شهید داشته باشیم چون جنگ سال 68 تموم شد
( حالا اسیر و جانباز و اینا جدا)
ضمنا کسی که پدرش شهید شده درسته محبت پدری نداشته و ... ولی این چه ربطی به کنکور و دادن سهمیه به اون ها داره ؟؟؟
اگه حقوق بهشون بدن اره حقشونه چون پدری ندارن که بره کار کنه ولی سهمیه واسه کنکور ؟؟؟
حالا ببینین چه جوری:
درسش در حد متوسط بود مثلا ریاضی رو 25 زده بود
ولی چون برادر شهید بود از سهمیه استفاده کرد
اونم نه برادر خودش
پدرش یه زن دیگه داشته که اون که شهید شده از اون زنه یکی بوده
یعنی برادر ناتنی
اینم بگم که رتبه ی کشوریش 19 هزار بود
نیمه ی اول مرداد.پارسال فک کنم ردقیقا یک ماه شدنقل قول:
سلام توي همين فروم بچه هاي سال پيش زحمت كشيدند ودرصد هاي كساني كه در دانشگاه قبول شدند رو زدند جستجو كني پيدا مي كني خيلي مفيده!نقل قول: