نقل قول:
نه جانم ..واسه adsl دیگه پولی تو قبض تلفن نمیاد,چون شما با تلفن که وصل نیستی به اینترنت ,فقط از یه قسمتی از سیم تلفن برای انتقال دیتا استفاده می کنی!
Printable View
نقل قول:
نه جانم ..واسه adsl دیگه پولی تو قبض تلفن نمیاد,چون شما با تلفن که وصل نیستی به اینترنت ,فقط از یه قسمتی از سیم تلفن برای انتقال دیتا استفاده می کنی!
دوستان ماکسنتی تغییری در پینگشون احساس نکردن؟
اینجا پینگ 4.2.2.4 از 350 اینها شده 150
قیمت ها ماکس نت دوباره گران شد . علاوه بر اینکه سرعتش اومده پایین قیمتش هم باز گران شد . پس ما چیکار کنیم . همارا هم قیمتاش گرونه و شبا هم سرعتش کم میشه . خدایا
ای کاش اپراتور سوم زودتر بیاد .
قیمت 2 مگ رو کم کردن ولی نوشتن براش دانلود رایگان شبانه وجود نداره .
بابا مکس نت دیگه شورش رو در اورده سرعت را افتضاح کرده بعد از طرف دیگه قیمتاش رو گرون کرده مگه سر گردنست!!!!!
این دوره که تموم شد دیگه تمدید نمی کنم
قیمتهای ارومیه فرقی نکرده!نقل قول:
اگه سرعتش درست نشه منم دیگه تمدید نمیکنم.:13:نقل قول:
دوستان همارایی یه اماری از دانلود شبانه همارا بدن که روزی چقدر دانلود میشه ؟
سلام
دوستان من 1-2 سالی هست که از ART Home شاتل استفاده میکنم . تا چند ماه پیش سرعتم 10 کیلو بر ثانیه بود ولی بعد از اینکه بقیه سرویس های ارت رو نامحدود کردن سرعت ART Home به 21 رسید و چند ماهی همینطوری بود که از دیروز دوباره کم شده و به 10 رسیده !
میخوام بدونم سرعت 128 خانگی همارا چقدر هست ؟ در ماه چقدر باید پرداخت کنم ؟ (برای شاتل ماهانه 19-20 تومن پرداخت میکنم) قطعی که زیاد نداره ؟ کلا توان پرداخت من در ماه 19-20 تومن هست با این شرایط بهترین سرویس نامحدودی که میتونم تهیه کنم از کدوم شرکت هست ؟
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم .
دوستان مژده بدید که در راستای حمایت از مصرف کننده مکس نت قیمت سرویس 128 سه ماهه را افزایش داد!!
قبلا یک گیگ کم کرد (از 10 به 9) و قیمتش را کاهش داد به 37 تومن (یادم نیست از چند)، الان گیگ را اضافه نکرد، قیمت را 6 تومن افزایش داد. یوها!!
ماکسنت از 3 ماه پیش توی آ.غ و از چند هفته پیش توی آ.ش دیگه به درد لای جرز میخوره!
آخه پروی هم حدی داره هم گرون می کنن هم سرعت ها رو پایین میارن هم کیفیتشو پایین میارن!!!
بیاین یه اعتراض اساسی به این پشتیبانیش کنیم شاید به راه راست هدایت شدند!
سلام من یه چند روز دیگه میخوام ADSL رو تمدید کنم و میخوام 128 سه ماهه خانگی بگیرم موندم که تو مکس نت بمونم یا برم از همارا بگیرم . سرعت همارا چنده ؟ روز و شب فرق میکنه؟ پینگش چقدره؟
یکی از دوستام میگفت 2 روزه زنگ میزنم و ایمیل میدم اما نه جواب تلفنم رو میدن نه ایمیل! لولنقل قول:
آخه پروی هم حدی داره هم گرون می کنن هم سرعت ها رو پایین میارن هم کیفیتشو پایین میارن!!!
بیاین یه اعتراض اساسی به این پشتیبانیش کنیم شاید به راه راست هدایت شدند!
فکر کنم از پایه پوکیده مکسنت! همین روزها خبرش میاد جمعش کردن! :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان ای کاش تمامی کاربرای ای دی اس ال برای جواب به این شرکت ها یه چند ماهی ای دی اس ال هاشونو تمدید نمی کردن و می رفتن سراغ دیال آپ تا درسی به این لاشیا داداه باشن مکس نت کلا ر .... ی ...... د ...... ه شدیدا
چیزی به نامه اعتصاب تو اینجا معنی نداره
ملت عادت کردن اگه اعتصاب کنن کتک میخورن
پس باید از همون واژه ی ایکاش استفاده کرد
سلام
من دریکی از شهرهای اذربایجان شرقی میخوام که از سرویس هماراسیستم استفاده کنم نظرتون درمورد این ای اس پی چیه
ویه سوال دیگه ای که دارم اینه که ایا سرعت اینترنت یکispدر شهرهای مختلف متفاوت است یا نه ؟
به خاطر این نتیجه تعجب نکنین ها . چون اگه دقت کنین تو دانلود با ماکس از 200 شروع میکنه و به 90 میرسه .
---------- Post added at 02:55 PM ---------- Previous post was at 02:51 PM ----------
من چندتا از دوستام که اردبیل میشن پرسیدم گفتن اینجا آسیاتک با 512 روزا تا 400 دانلود میده شبا هم 250 300 میده
ای بابا کسی نیست جوابی به ما بده ؟نقل قول:
دوست عزیز شما به فروم همارا مراجعه کنید از اونجا اطلاع کسب کنید
بفرما:
کد:http://forum.hamarasystem.net/
دوستان به نظر من دوران سقوط عظمت ماکسنت فرارسیده پینگ شده 500 دانلود شبانه هم شده 30 کیلوبایت و تا 8 صبح به هیچ سایتی نمی تونی بری مگر به سختی و تو روز هم که سرعت...
میگ بعد از مکسنت بهترین سرویس دهنده تبریز کدومه؟؟؟؟؟؟؟؟
چی چی بعد از مکس نت؟؟؟؟
مگه مکس نت اولینه که بعدی هم داشته باشه؟
اولین همارا سیستمه
دوست عزیز اولی مکس نت بود . به خاطر دلایل زیر :نقل قول:
1 ) قیمت نسبتا بهتر از همارا داشت . الان میشه گفت با همارا برابره .
2 ) سرعتش اوایل با همارا برابر بود و این اواخر از همارا سرعتش بیشتر بود . شب و روز فیکس رو 117 بود ولی همارا شبا سرعتش رو کم میکرد .
3 ) پینگ ماکس عالی بود . روی 170 فیکس بود .
همه ی اینایی که گفتم مال یه مدت پیش بود . ولی حالا همشون آشغال شده . همارا هم طی فرموده های دوستان دست کمی از ماکس نداره . در ضمن من علت همه ی اینا رو از همارا میدونم . چون همارا بود که اول سرعتش رو شبا کم کرد . و الا زمان این که ماکس نت آی پی هاش اشتراکی بود چون مال همارا اختصاصی بود ماکس هم هزینه کرد و اومد و آی پی ها رو اختصاصی کرد و از زمانی که سرعت همارا پایین اومد مال ماکس هم پایین اومده .:11:
---------- Post added at 08:41 PM ---------- Previous post was at 08:40 PM ----------
---------- Post added at 08:43 PM ---------- Previous post was at 08:41 PM ----------
پسر این دیگه چیه ؟
---------- Post added at 08:44 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------
این تست در حالیه که سرعتم تو idm از 90 بالاتر نمیره .
---------- Post added at 08:46 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------
همارا زمانی که مشترکش کمتر بود بهترین سرویس دهی رو داشت.حتی پینگ 80 داشتم.ولی وقتی مشترک ها زیاد شد کیفیتش شدیدا افت کرد.ماکس نت هم الان همون وضعیتو داره.سرعت نصف شده.:2:با این پینگی هم که داره اصلا نمیشه بازی آنلاین انجام داد.نقل قول:
هم همارا و هم ماکس خودشون سرعتو شبا کم میکنن . شک نکن . :11:نقل قول:
پس چرا سرعت روزانه هم کم شده؟
من دو روزه نمیتونم مالتی مدیا دانلود کنم از چند نفرم پرسیدم که اصلا تبریز نمیشن فک کنم مشکل سراسری باشه
بله دیروز یه فایل mp4 خواستم دانلود کنم که نشد. سراسریهنقل قول:
فلش رو هم نشون نمیده.نقل قول:
به نظرم کلا پهنای باند کم آوردن . معلومه دیگه وقتی یه استان اضافه کنن به مشترکا و پهنا رو دوبرابر نکنن اینجوری میشه .نقل قول:
من چند روزه دارم با موبایل میام رو نت و با pc کم آنلاین میشم . :11:
---------- Post added at 12:53 PM ---------- Previous post was at 12:53 PM ----------
من مشکلی ندارم .:11:نقل قول:
از این ماکس نت هم سر در نمشه اورد هر وقت سرویس در حالت زرد باشه ماله من هم سرعتش زیاد میشه هم پینگم میاد پایین الان پینگم 160 هست ولی ولی وقتی سبز باشه 270 اینا میشه!!!:31:
adsl من هر 5 دقیقه دیسکانتکت میشه دلیلش چی میتونه باشه؟
نرم افزاری فک کنم نیست چون اتفاق افتاده 1 ساعت گذشته باشه و دیسکانکت نشده باشم.
من نویزگیر استفاده نمیکنم میتونه از اون باشه.
این مشکل تنها مال مکس نت نیست, سرعت همه ی شرکتها اینجوریه,البته نسبتا بهتر شده, یه چند روزی بگذره بهتر هم میشه!! علتشم که میدونین. جالبه که چند روزه پی سی ورلد هم برای من فیلتر بود ولی امروز درست شده!:20:
نه از مشکل سراسریه ... ما هم اینطوریم بعضی مواقع
بابا این مکس نت دیگه شورشو در آورده دانلود دیشب 500MB !!!!