تعمیر کار میگفت کم شدن آب بعد تعویض هم تا چند روز عادیهنقل قول:
پس اشتباه میگه ؟؟؟
Printable View
تعمیر کار میگفت کم شدن آب بعد تعویض هم تا چند روز عادیهنقل قول:
پس اشتباه میگه ؟؟؟
سلامنقل قول:
حرفش اشتباه هست
بعد از تعویض واشر سرسیلندر , اگر همه چیز درست و اصولی نصب شده باشه نباید موتور آب کم کنه
ماشین استانداردِ سالم آب کم نمیکنه
یه نفر لطف بگه این استاد مکانیک بر اساس کدوم قانون فیزیک یا مکانیکِ خودرو همچین حرفی زده ؟
نقل قول:
آسمونی عزیز بخاطر راهنمایی خیلی ممنونم .
فکر نکنم از نوع دو سنسور و فن دو دور باشه. چون که فن فقط یک جفت سیم داره. البته اگر بشه اینجوری نتیجه گیری کرد.
چجوری میشه مطمئن شد که چند سنسوره است ؟
یک سننسور که همون جلو رادیاتور دیده میشه که رفته توی سیلندر. اگر سنسور دومی هم باشه معمولا کجاسست ؟
سلامنقل قول:
سنسور حرارتِ موتور که به کامپیوتر وصل هست , روی بدنه ی موتور نصب شده و 2 سیمه هست
سنسوری که فقط به آمپر آب وصل باشه , فقط یک سیم بهش وصل شده که از آمپر اومده
فن حتماً دو سرعته هست اما فقط دو سیم داره چون برقِ دور کند و دور تند از همون سیم به فن میرسه
سوال: پس چطوری با دور تند یا کند کار میکنه ؟
جواب:
کامپیوتر دو تا خروجی جداگانه داره برای رله های دور تند و کند .
وقتی موتور فقط کمی بیش از حد داغ شده , کامپیوتر از خروجیِ مربوط به رله ی دور کند برق میده به رله ی دور کند و رله هم اول برق میده به یک مقاومت تا ولتاژ مقداری افت کنه و کمتر از 12 ولت بشه و سپس برق ضعیف شده میره برای فن و فن با دور کند روشن میشه
وقتی موتور خیلی داغ باشه , کامپیوتر از یک خروجی دیگه برق میده به رله ی دور تند و اون رله هم برق 12 ولت میده به فن و فن با تند روشن میشه
یعنی از فن یک سیم کشیده شده به هر دو رله و بسته به اینکه کدوم رله روشن بشه , برق کم ولتاژ یا قوی میره برای فن
در این عکس رله ی دور تند high speed با فلاش زرد مشخص شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رله ی پائینیش هم مال دور کند هست و مقاومت resistor داره
همونطور که در عکس مشخصه , فن فقط یک سیم داره (یک مثبت و منفی)
سلامنقل قول:
کم کردن آب بعد تعويض واشر سر سيلندر کاملا طبيعيه و مشکل نداره .
دليلشم و جود هوا داخل سيستم خنک کنندس که به مرور زمان و کارکرد موتور وين هوا تخليه شده در نتيجه اب جاى هوا را مى گيره و سطح اب رادياتور مقدارى کم ميشه . اين پروسه مى تونه تا 7 ال 10 روز طول بکشه و بعد که هوا کاملا خالى شد ميزان اب ثابت ميشه و تغييرى نمى کنه
کاملا طبيعيه و مشکلى نداره خيالتون راحت .
نقل قول:
نقل قول:
بازم ممنونم بخاطر راهنمایی و اطلاعات مفید و تازه ای که یاد گرفتم.
پس باید دوتا رله داشته باشم. اما رله هم یکی بیشتر نیست. و سالمه. صبح نگاه میکنم آیا سنسور دومی هم روی بدنه موتور پیدا میکنم یا نه ؟
سلامنقل قول:
محمد جان صحبتتون در در مورد بازوبست سر سيلندر پرايد درسته ولى در پژو اين طور نيست
همون طور که گى دونيد سيستم خنک کننده پژو سيستم تحت فشار و کاملا بسته بر خلاف پرايد که سيستم خنک کنندش يه سيستم باز هست .
در پرايد شما اگه واشر عوض کنيد چون سيستم باز هست هوا ى اون به سرعت خالى ميشه و ميزان اب مقدار خيلى کمى کم ميشه .
ولى در سيستم پژو بعد از تعويض واشر سر سيلندر با توجه حجم بالايى رادياتور اب پژو هواى زيادى
وارد رادياتور و مجارى اب سيلندر بشه حالا با هوا گيرى رادياتور مقدارى از اين هوا خارج ميشه نه همش
اون مقدار هوايي که مونده چون سيستم تحت فشار هست و بسته مقدارى طول مى کشه تا هوا بطور کامل خارج بشه البته اين ميزان هوايى که داخل رادياتور هست حتما با کارکرد موتور خارج ميشه .
حالا هر بار که ماشين مسفتى را طى مى کنه مقدارى از اين هوا خارج ميشه و فضايى که توسط هوا اشغال شده بود با اب جايگزين ميشه همين خودش باعثميشه سطح اب رادياتور کم بشه و ادم شکش به واشر سر سيلندر اين پروسه تازمانى طول مى کشه تا هوا کاملا خارج بشه و اب جايگزين اون بشه . وقتى هوا کاملا خالى شد ديگه اب کم نميشه حالا ممکنه 7 الى 10 روز طول بکشه و اب کم کنه ولى بعد اين مدت ابى ديگه کم نحواهد شد .
اگه بعد اين مدت اب کم شد اونوقت بايد به نشتى در سيستم يا واشر شک کرد .
باسلامنقل قول:
بنده چنرین بار تا حالا واشر سر سیلندر 405 و سمند که موتورشون یکیه رو عوض کردم
وقتی سرسیلندر رو می بستم آب تو رادیاتور می ریختم و یه هوا گیری انجام می دادم موتور رو روشن می کردم یه کم گرم شه دوباره هواگیری می کردم بعد ازاین هیچ کومشون آب کم نکردن
[QUOTE=safnan;8511190]اختیار دارید خوشحالیم از فعالیتتوننقل قول:
یک جوینت(لوله لاستیکی) از بالای رادیاتور به موتور وصل شده در محل اتصال دو پیچ وجودداره که زیر اون دو پیچ ترموستات قرار داره
ووقتی با جک ماشین رو بالا نگه دارید ممکنه بتونید لقی پیدا کنیدنقل قول:
یه ااتصال کوتاه یا کثیفی در مدار یا پشت کیلومتر داریدنقل قول:
اول فیوزش رو چک کنید اگه سالم بود با مولتی متر پایه هی رله رو چک کنید و ببینید دو تا برق فرمان و تغذیه رو داشته باشهنقل قول:
فکر می کنم مشکل از یک جای سیستم الکترونیکیه مثل یک مقاومت و یا دایود و آفتامات دینام باشهنقل قول:
به یک متخصص برق و نه برقکار مراجعه کنید
باسلام
جنت بخاری پراید زیر اون قسمتی که به پایین منیفیلد هوا وصل میشه دقیقا اون قسمتی که تو عکس مشخص شده قسمت آلو مینیومی زیرش رو با دست چک کردم مثل یه سوراخ یا منفظ پیچ هستش موتور وقتی سرده ازش آب میاد و چکه میندازه ولی تا گرم میشه آب بندی میشه اون منفظ چی هست و چطوری آب بندیش کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
ممنون از مطرح کردنِ موضوع هوا در سیستم خنک کننده و ارتباطش با کم شدن آب
پس نتیجه میگیریم که اگر بعد از ریختن آب دذر سیستم به هر دلیل (تعمیر موتور - شستن سیستم خنک کننده و غیره ) , آبِ منبع انبساط تا حدی کم شد , ممکنه علتش هوای سیستم باشه
گفتم ممکنه چون شاید سیستم واقعاً نشتی هم داشته باشه .
پس باید ببینیم با افزودن آب رادباتور آیا باز هم کم شدن آب تکرار میشه یا نه تا بتونیم پی ببریم که سیستم ایراد داره یا فقط هوا داره ؟
=====================================
در ماشین استاندارد حبابهای هوا فقط 2 جا گیر میافته:
1- در رادیاتور (بالای رادیاتور چون هوا سبکتر از آب هست و همیشه بالا گیر میافته . ) . این حبابها ظرف چند دقیقه و با حرکت ماشین و داغ شدنِ آب و هوای داخل رادیات , از لوله ای که از بالای رادیاتور به منبع انبساط وصل هست میره به منبع انبساط
2- منبع هم بالاتر از رادیاتور هست و هوا خودش از اون شیلنگِ باریک که معمولاً به اندازه ی یک انگشت ضخامت داره میره به منبع انبساط و اونجا دیگه کاملاً گیر میافته و راه فرار و باز؟شت به سیستم رو نداره چون همیشه نصف منبع آب و نصفش هوا هست و هوا روی آب قرار میگیره
بهترین مثال برای این سیستم استاندار , ماتیز هست
همین ماتیز فینگیلی , سیستم خنک کننده اش کاملاً استاندارد هست و رادیاتش اصلاً درب نداره !!! چون احتیاجی هم بهش نداره
شما درب رایاتور میبینین ؟ اصلاً خود رادیاتور رو میبینید ؟
:20:
منبع انبساط هم حدود 20 سانت بالاتر از موتور و رادیاتور هست تا حبابها راحت بره اونجا ( یا با جاذبه یا با فشار واترپمپ )
با روشن کردن و گاز دادن و فشار واترپمپ , ظرفِ چند دقیقه تمام حبابها یا از راه موتور مستقیماً میره به منبع انبساط میره و از لوله ی بالای منبع با آبِ داغ میریزه توی منبع و اونجا از آب جدا میشه و دیگه هم نمیتونه وارد سیستم بشه . یا از رادیاتور توسط شیلنگ باریک میره به منبع
اگر آب سیستمش خالی بشه و بخواد دوباره پر بشه , فقط کافیه با موتور سرد , درب منبع انبساط رو باز کنین و آب بریزین و استارت بزنین بدون گاز دادن تا واترپمپ تا حد زیادی هوا رو خارج کنه و منبع تا حدِ بین خطِ hot و cold بالا بیاد
بعدش درب منبع انبساط رو محکم ببندین و راحت رانندگی کنین
حبابهای هوا بعد از چند دقیقه کلاً میره توی منبع انبساط و آب منبع هم اندکی کم میشه همونطور که شما گفتین و کار تموم میشه
بعدش اگر دیدیم با موتور گرم , آب در منبع زیر خط hot/max هست , وقتی موتور سرد شد اندکی آب رادیاتور به سیستم اضافه میکنیم
به همین سادگی و بدون دنگ و فنگِ هواگیری
اما اگر بعدش باز هم سیستم آب کم میکنه , دیگه باید دنبال علت گشت که یک یا چند چیز میتونه باشه که قبلاً بارها در مورد مطلب نوشته شده
کاش می تونستید با یه آینه کوچک اون زیر رو ببینید و یا عکس بگیریدولی احتمال این هست که از خود جوینت نشتی داشته باشه و از ون قسمت چکه م یکنهنقل قول:
با چال سرویس هم م یتونید راحت پیدا کنید
سلامنقل قول:
محمد جان . ممنون از توضيحات دقيقتون
بله بايد عرض کنم که همون طورم که فرموديد کم کردن اب بعد تعويض واشر يا آب رادياتور در طى چند روز کاملا عاديه
ولى خوب اين هواى محبوس شده در رادياتور در ماشين هايي که دارى منبع انبساط هست زود و در ماشين هايى که بدون منبع ونبساط هست دير تر تخليه ميشه . الان در پرايد همون طور که خودتون اشاره کرديد به دليل وجود منبع انبساط (قمقمه اب) اين هوا زود تر تخليه شده .
مورد بعد اينکه از کجا بفهميم که ديگه هوايي داخل رادياتور نيست . خب اگه هوا داخل رادياتور نباشه اول اينکه مي ميزان کم شدن اب ديگه ثابت ميمونه و ديگه کم نميشه و دوم اينکه با باز کردن درب رادياتور موقع صداى بودن موتور هيچ صداى اضافى مثل خارج شدن هوا ( فس) از درب رادياتور خارج نميشه .
مورد بعد روش هاى غلط هوا گيرى رادياتور هست که بعضا باعث ميشه دوباره اب کم بشه .
يکى از روش هاى غلط اينه که با گرم شدن موتور و باز شدن ترموستات درب رادياتور را و پيچ هوا گيرى را باز مى کنند و شروع به اب ريختن درون رادياتور مى کنند اين روش خودش باعث هوا گرفتن رادياتور مى شود .
ايشالا سر فرصت روش هوا گيري بهينه ى پژو را با تصوير خواهم گفت .
سلام
دوستان این قضیه معاینه فنی خودروها که در خبرها اومده چیه؟؟؟
پراید من اسفند 91 هست باید معاینه فنی انجام بدم؟؟؟
از خبر جدید اطلاع ندارم ولی دوست عزیز تمام خودرو ها که تا چند سال پیش با عمر بلای 3 سال و از پارسال عمر بالای 5 سال داشته باشند باید سالی یکبار و در برخی مواقع هر شش ماه یکبار به مراکز معاینه فنی مراجعه کنند و برچسب معاینه فنی رو به شیشه بچسبونندنقل قول:
در غیر اینصورت پلیس بخصوص پلیس راه جریمه می کنه
در شهر همم اگه به هر دلیل پلیس شمارو متوقف کنه نداشتن معاینه فنی که در برخی شهر ها کارت و در برخی دیگه برچسب هست جریمه داره
یک هزینه می گیرند و چند ساعت معطلی
ظاهر خودرو و شیشه سالم
نداشتن سیستم پخش صدای خاص و در برخی مواقع شیشه دودی
تست تمامی چراغ ها
تست کمک فنر و ترمز و تست آلایندگی
ممنون در خبر جدیدی که من خوندم نوشته خودرو های با عمر 10 یا زیر ده سال ( یعنی حتی اگه شما 2 سال هم باشه ماشین رو صفر خریده باشی!؟؟؟؟؟؟؟ ) باید هر 6 ماه و خودرو های بالا ی ده سال هم باید هر 3 ماه به معاینه فنی مراجعه کنند.نقل قول:
حالا باید از کجا دقیقش رو پرسید؟؟؟
پلیس +10؟
بهترین محل خود مرکز معاینه فنیهنقل قول:
البته شما ماشین صفر کیلومتر رو هم ببرید براتون معاینه می کنند ولی دردسری نداره و تا اونجا که یادمه قانونش از بالای 3 سال به بالای 5 سال تغییر کرد
اطلاعاتی درباره ی شمع ماشین
بدرد من خورد گفتم شاید به کار شما هم بیاد
با سلام خدمت همه دوستان
من نیاز به یک سری راهنمایی دارم در مورد ی ماشین قدیمی
لطفا تو هر قسمتش اطلاعاتی داشتید بهم بگید
تویوتا کرونا مدل 1981
فول دنده اتوماتیک و همه چیزش برقی
معروف یه تویتا عراقی
سوالات
1.مصرف این ماشین چقدر باید باشه؟
2.گریبکسش چه نوع روغنی باید ریخته بشه و کلا چند لیتر نیاز داره؟
3.وقتی ماشین سرده مخصوصا تو زمستون حدودا باید 5 کیلومتر بره تا شروع به تعویض دنده کنه مشکل کجاس؟
3.1. بعضی وقتام تو هین حرکت همون اول صبح بدون هیچ تقه و یا صدایی انگار درگیری قطع شده و گاز میخوره و حرکت نمیکنه مشکل از چیه؟
4.بعد از گرم شدن که و به حالت عادی رسیدن و خوب کار کردن تو سرعتای 110 به بالا زیاد تعویض دنده داره هی میره تو 3 گازو که ول میکنی بر میگرده 4 یعنی تا دورموتور از 3 میخواد رد بشه معکوس میده اگر یواش یواش بره بالا نه اماخیلی حساس شده زیاد جا بجا میکنه مشکل از چی میتونه باشه؟
لطفا راهنماییم کنید هر کسی ی چیزی داره میگه نمیدونم چکار کنم
با سلام خدمت همه دوستان
من نیاز به یک سری راهنمایی دارم در مورد ی ماشین قدیمی
لطفا تو هر قسمتش اطلاعاتی داشتید بهم بگید
تویوتا کرونا مدل 1981
فول دنده اتوماتیک و همه چیزش برقی
معروف یه تویتا عراقی
سوالات
1.مصرف این ماشین چقدر باید باشه؟
2.گریبکسش چه نوع روغنی باید ریخته بشه و کلا چند لیتر نیاز داره؟
3.وقتی ماشین سرده مخصوصا تو زمستون حدودا باید 5 کیلومتر بره تا شروع به تعویض دنده کنه مشکل کجاس؟
3.1. بعضی وقتام تو هین حرکت همون اول صبح بدون هیچ تقه و یا صدایی انگار درگیری قطع شده و گاز میخوره و حرکت نمیکنه مشکل از چیه؟
4.بعد از گرم شدن که و به حالت عادی رسیدن و خوب کار کردن تو سرعتای 110 به بالا زیاد تعویض دنده داره هی میره تو 3 گازو که ول میکنی بر میگرده 4 یعنی تا دورموتور از 3 میخواد رد بشه معکوس میده اگر یواش یواش بره بالا نه اما خیلی حساس شده زیاد جا بجا میکنه مشکل از چی میتونه باشه؟
لطفا راهنماییم کنید هر کسی ی چیزی داره میگه نمیدونم چکار کنم
سلام
نور چراغ های جلو خیلی کم شده و بردم نشون دادم ، یارو گفت 50 تومن میگیرم ماتی رو برطرف و براقش میکنم !!!
2 تا نکته اینجا هست :
1- مگه کاسه چراغ ها پرسی نیستن ؟؟ اگه باز بشن و دوباره ببندن که بازم گرد و خاک و غیره نفوذ میکنه...
2- خودم میتونم باز کنم و مشکل رو برطرف کنم ؟؟ (اگه جواب مثبت هست ، لطفا راهنمایی بفرمایید)
پ.ن : ماشین پارس مدل 88
دوست گرامینقل قول:
طبق تجربه ای که با این نوع سیستم ها دارم
مدل روغن رو روی گیرباکس مخصوصن روی درب گیج می تونید ببینید که معمولن دکست رون 3 هست
دقت کنید برخی از تعمیر کار ها این نکته رو نمی دونند و فکر می کنند این روغن شل هست و بده و بجای اون از روغن هایدرولیک سفت استفاده می کنند که تمام مشکلای شمارو می تونه همین روغن برطرف کنه
برای کرونا 4 سیلندر کاربراتوری با اون سن 12 تا 14 لیتر در هر 100 کیلومتر کارکردترکیبی فکر می کنم منطقی باشه
این مشکل به اصطلاح دنده پروندن هست که قبل از هر چیز به دست تعمیرکار نسپرید چون باز کردن این ها تا خرابی شدید نباشه اصلن خوب نیست
اول روغن و سطح اون و کیفیتش رو چک کنید و اینکه روغن رو باید عوض کنید
دو اینکه هواکش های خنک کننده گیرباکس تمیز باشند
سه اینکه اگر لوله رابط از گیرباکس به رادیاتور رفته حتمن چک کنید که سالم باشه دمای گیرباکس رو تنظیم می کنه
چهار اینکه معمولن در اون سری یک سیم از پدال گاز برای تنظیم میزان گاز و معکوس (شیفت) وجود داره که اگه به نسبت کاربراتور و سیم گاز تنظیم نباشه در تعویض دنده بخصوص موقع سرد بودن ماشین تاثیر زیادی داره ( خیلی از مردم نمی دونند و موقع تنظیم کاربرتور تنظیم اون رو به هم می زنند
پنج اینکه از ماشینتون و سیستم های الکترونیکیش برامون بگید و اگر می تونید عکس هم بذارید تا ببینیم اون سری ماشین ها سیستم های عجیب و جالب داشتند نسبت به مدل خودشون
دوست عزیز پرسی هستند ولی قبل باز کردن می باشند امانقل قول:
قسمت پشتر رو که کروملعاب هست رو براق می کنند اما قسمت جلویی که پلاستیک هست رو نمی تونند مثل اولش کنند
این کار برای 405 که شیشهی هست بهتر جواب می ده
بعد دورش رو با ماستیک سیل می کنند که جواب گو هست اما
اول مقایسه کنید که یک جفت چراغ نو چنده که بخواید نو کنید و کهنه ها رو نگه دارید که کسی نگه خدای ناکرده ضربه خورده
خودتان می تونید باز کنید ولی دوتا نکته
یکی اینکه با احتیاط که تلق آفتاب خورده ممکنه بشکنه در زمان کاتر زدن درز
2 اینکه اگه آب به درون چراغ نفوذ کرده و پشت اون زنگ زده باشه می شه تمیزش کرد ولی آبکاری الکترولز می خواد
بعد اینکه معمولن پرشیا تلق شفاف روی اون کدر می شه در اثر آفتاب که مثل روز اولش نمیشه
در آخر اینکه لامپ ها رو باز کنیدو چک کنید که لامپ کهنه تیره و کم نور می شه ، فیش هاش مخصوصن فیش اتصال بدنه خاکی و کثیف می شه و باعث کم نوری میشه
با یک لامپ معمولی مثل اسرام با وات بالا ( یک مدلش کمی رنگی هست که بطور نامحسوس نور بهتی داره ) عوض کنید
اگر از نور بالا کم استفاده کردید جای اون ها رو با هم عوض کنید تا ببینید تاثیرش چقدره
پ.ن: جای مطمئن ببرید اگه می خواید این کار رو انجام بدید
شما از کجا پرسیدید؟
سلامنقل قول:
مطلب شماره ی 108 در این صفحه رو هم بخونید . شاید به دردتون بخوره
شیراز !نقل قول:
ابتدای دروازه قرآن
اگر با دقت و حوصله فراوان پست 108 جناب آسمانی رو دنبال کنید ممکنه از اون خرج راحت بشید بسیار مفیدهنقل قول:
سلام.
یه چندتا سوال دارم راجع به پژو پارس سال داشبورد جدید: که با سیستم داشبورد جدیدش چجوری کار کنیم چون یه سری اطلاعات توی دفترچه برای داشبورد جدید ننوشته.
1-تریقه تنظیم ساعت:چون تو دفتره نوشته ok رو بزنید بعد وارد منو 4 شوید و بعد با کلید r1 p1 انتخاب کنید و با دکمه c به صفحه اصل برید این تنظیمات هم برای بقیه تنظیمات به کار میره ولی مشکل اینجاس که تو دفترچه ننوشته این دکمه ها کجاس و فقط برای داشبورد قدیمیارو نوشته و رو داشبورد جدیدا اصلا همچین کلیدایی وجود نداره.
الان بخوایم ساعت و زبان و ....... این چیزارو تنظیم کنیم چیکارش کنیم؟
2-یکیم مشکل این رمزشه تو دفترچه نوشته چجوری رمزو عوض کنیم و نوشته هروقت برق قطع بشه برای وصل مجدد رمز میخواد خب من رمزشو تونستم عوض کنم ولی خب وقتی ماشینو خاموش میکنم به راحتی استارت میزنه پس این رمزه کاربردش چیه و چجوری فعال میشه؟
ممنون میشم به این دوتا سوال پاسخ بدین
لطفا یکم سریعتر پاسخ بدین
کسی بلد نیست؟؟؟؟؟
چرا کسی جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
جواب نمیدین حداقل یه سایت بگین که توش جواب بدن
سلامنقل قول:
این تاپیک خیلی بیننده داره و دوستانی هم که فرصت کنند بیان توی نت اگه مطلبتون رو بخونند و جواب رو بدونند , دریغی در پاسخگوئی ندارند
یا کسی نمیدونه یا کسانی که جواب رو میدونند هنوز مطلبتون رو نخوندند
نظر بنده اینه که با یک تلفن به نمایندگی جواب همه ی سوالاتتون رو میگیرین
ایرانخودرو اگه شعور داشت تو دفترچه راهنماش مینوشت.
حالا اگه کسی داره بگه ممنون میشم
ده سال بعد......
هنوز کسی پیام منو ندیده؟الان اگه تو جزیره ناشناخته هم بوودین باید به دستتون میرسید
یکی جواب بده
سلام
شستشو موتور با آب فکر نمیکنمی به درد بخوره و مشکل بجود بیاره
این اسپری هایی شستشو موتور چطورن؟ به درد بخورن؟
سلام.
یه چندتا سوال دارم راجع به پژو پارس سال داشبورد جدید: که با سیستم داشبورد جدیدش چجوری کار کنیم چون یه سری اطلاعات توی دفترچه برای داشبورد جدید ننوشته.
1-تریقه تنظیم ساعت:چون تو دفتره نوشته ok رو بزنید بعد وارد منو 4 شوید و بعد با کلید r1 p1 انتخاب کنید و با دکمه c به صفحه اصل برید این تنظیمات هم برای بقیه تنظیمات به کار میره ولی مشکل اینجاس که تو دفترچه ننوشته این دکمه ها کجاس و فقط برای داشبورد قدیمیارو نوشته و رو داشبورد جدیدا اصلا همچین کلیدایی وجود نداره.
الان بخوایم ساعت و زبان و ....... این چیزارو تنظیم کنیم چیکارش کنیم؟
2-یکیم مشکل این رمزشه تو دفترچه نوشته چجوری رمزو عوض کنیم و نوشته هروقت برق قطع بشه برای وصل مجدد رمز میخواد خب من رمزشو تونستم عوض کنم ولی خب وقتی ماشینو خاموش میکنم به راحتی استارت میزنه پس این رمزه کاربردش چیه و چجوری فعال میشه؟
ممنون میشم به این دوتا سوال پاسخ بدین