اقا کسی نمیتونه gsx
ground service رو دانلود کنه یا بخره؟
بدن درد گرفتیم از نداشتن این برنامه.
اگه بخرید حاضریم نفری 5 تومن بدیم ها!!
همش 25 دلاره.:n13:
Printable View
اقا کسی نمیتونه gsx
ground service رو دانلود کنه یا بخره؟
بدن درد گرفتیم از نداشتن این برنامه.
اگه بخرید حاضریم نفری 5 تومن بدیم ها!!
همش 25 دلاره.:n13:
چرا این تاپیک ضعیف شده
من با navigation display تو pmdg 747 مشكل دارم
ND با همه آموزشها ( flight school 1.6) فرق ميكنه
تو نويگيشن ديسپلي من بالاش نوشته HDG ... MAG ولي تو آموزشها يه چيز ديگست !!!
در ضمن مشكل انگار اينكه كه هيچكدوم از تنظيمات fmc رو توش نشون نميده و فقط هدينگ و يه خط بنفش با يه مثلث سفيد با چهارتل دايره كوچيك سمت چپش و يهوخط وسطشون .......
لطفا كمكم كنيد .... اگه هم ميشه emailamo ميزارم شمارتونو بفرستين من تماس بگيرم .... خيلي برام مهمه .....
مرسي ......... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر از ND عکس بگیری بهتر می شه راهنمایی کرد.
سلام دوستان من این تایپیکو خوب مطالعه نکردم فقط چون الان فیلم top gun رو دیدم بشدت الان بدنم نیاز به بازی هواپیمایی داره البته من دنبال یه شبیه ساز پرواز هستم و اینکه اگه بشه رو کنسول بازی باشه چه بهتر چون من xbox 360 دارم خلاصه اینکه باید از کجا شروع کنم و شبیه ساز رو از کجا تهیه کنم ممنون میشم...در ضمن بازیای ace combat و havxرو همه شماره هاشو بازی کردم دیگه نمدونم از کجا عطشمو بر طرف کنم ممنون از توجهتون...
دوست عزیز، اگر دنبال هیجان و اینها هستی من HAWX رو بهت توصیه میکنم، و الا شبیه ساز، عشق و حوصله میخواد و کمتر به صورت بازی میشه روش حساب کرد.نقل قول:
من هم فارسی اش رو گرفتم با صدای گویندگان صدا وسیما که واسه نوین پندار بود ولی نتوستم برمش... خیلی سخت بود... دوستان چه جوری باید بری من همه دکمه ها رو میزدم ولی فایده نداشت ازدفترچه چیزی حالیم نشد!نقل قول:
سلام عرض میکنم خدمت دوست عزیزم واز آموزشهای کاریردیتان صمیمانه تشکر میکنم.
آیا با نصب ورژن gold بازهم باید افزونهAccرونصب کنیم یا خیر؟ یعنی به جای ورژن نرمال وممتاز از گولد استفاده کنیم؟
(-30% because you used time acceleration) کسی میدونه معنی اش چیه و چرا این میاد تو پسنجر!!!!!
چون از simulation rate استفاده کردید این پیغام رو میده...نقل قول:
همون 2X و 4x رو میگم....
سیوهای پسنجر توی کدوم مسیره؟شبیه سازم فارسیه میخوام شبیه سازمو عوض کنم نمیخوام سیوهام از بین بره
salam kamranm az dehat bala kasi nist:n05::n18:
بابا خیلی سخته این بازی اتوماتیک روشن کردم گفتم دستی استارتشو بزنم هر کاری کردم روشن نشد:n02:
درضمن گرافیک خیلی سنگینی هم داره.شما چطوری بازی میکنید؟ با چه حالتی؟ های یا مدیوم یا لا؟ تیک و لگ نمیزنه؟نقل قول:
خیلی نگینه .از همون 7 سال پیش که اولین بار بازیش کردم اصلا در حد خیلی خوب اجرا نشده
گرافیکش زیاد بالا نیست فقط برای درست اجرا شدن CPU قوی میخواد...نقل قول:
البته من رو سیستمی که CPU ضعیفی داشت هم تست کردم از نظر پرواز مشکلی نداشت فقط وقتی میخواستی دکمه های روی کابین رو بزنی کمی طول میکشید تا لود بشه...
من راحته شو گذاشته بودمنقل قول:
سسیستم خیلی بالاس اصلا وای نمیسه خوب اجرا میشه
به نظرتون core i7 860 سی پی یوی ضعیفیه؟
یا کارت gtx460 ddr5 ؟
ویا مثلا 8 گیگ رم براش کافی نیست؟
من سیستمم اینه ولی پدرمو درمیاره این بازی قبلانم که سیستم ساده ای بود اونم همینطور
راستش فکر کنم باید سرعت هارد بالا باشه
من هاردم dw green هستش که سرعت کمی داره
دوستان یه جوی استیک خلبانی برای سیمیلاتور بخوام بگیرم چی خوبه ؟
با سلام به همه دوستان، لطفا بنده را راهنمایی نمایید
حدود 3 ماه میباشد که از شبیه ساز X نسخه فارسی نوین پندار استفاده میکنم و تمام دروس آموزشی فارسی را تکمیل کردم اما مشکل اینجاست که در دوره آموزشی فقط با گواهینامه های SPL و PPL و تا حدودی IPL آشنا میشویم یعنی اصول اولیه پرواز و مانورهای استادارد (از قبیل گردش ها، فرود، واماندگی، گردش های گود و ...) حال چگونه میتوانم آموزش های کامل تر از قبیل آموزش های GPS و FMC و ... را یادبگیرم و همچنین چگونه میشوم پرواز و اجزای یک هواپیمای کامل مثل 737 را کاملا یادگرفت، بعنوان مثال در سایت های زیادی دیدم که انواع هواپیماها را برای فروش داشتند خوب در صورت خرید این بسته ها چگونه و از چه راهی پرواز کردن با آنها را باید آموخت.
با تشکر از دوستانی که اینجانب را راهنمایی نمایند.
ببینید این شبیه ساز، طوری طراحی شده که کمترین نیاز رو به کارت گرافیک داره. یک نوع طراحی قدیمی داره. برای همین رزولیشن های بالای تکسچر خیلی سنگین عمل میکنه. رزولیشن ها و حالت تولید طبیعتش رو کم کنید بنظرم خیلی خوب رو سیستمتون اجرا بشه.نقل قول:
سلام تا چه حد میخوای هزینه کنی ؟نقل قول:
اگر تا 70-80 محصولات Genius، نظیر F23 رو توصیه میکنم. تا 300 الی 400 محصولات لاجیتک رو سرچ کن. بالای این مقدار میتونی یوک یا محصولات حرفه ای تر لاجیتک و غیره رو بگیری.
سلام دوست عزیز. اگر صفحه اول این تاپیک رو نگاه کنی اطلاعات مفیدی پیدا می کنی. یک نسخه Flight School هم هست که توضیحات نسبتا خوبی داره. نحوه استفاده از FMC در بوئینگ 747 pmdg هم هست که کمک خوبی هست. برای دانلود هواپیماهای دیگه می تونی از نسخه های تورنت استفاده کنی. اگر هواپیمای خاصی میخوای اینجا بگو لینکشو میزاریم. یادگیری هر تایپ هواپیما هم زیاد سخت نیست. معمولا خودشون منوآل دارند. ولی اگر مشکلی بود مطرح کنید در حد اطلاعاتمون باهم همفکری می کنیم.نقل قول:
موفق باشید.
توجه! توجه!
با سلام به دوستان گرامی
اینجانب قصد راه اندازی وب سایتی برای آموزش کامل شبیه ساز پرواز و خلبانی را دارم کسانی که مایل به همکاری و ارائه مقاله و ارائه آموزش هستند و در این زمینه ها تخصص و مهارت دارند (به هر اندازه) لطفا نام و ایمیل خود را به ایمیل salehcomputer [at] gmail.com ارسال نمایند.
اهداف راه اندازی این وب سایت:
1. جمع آوری مطالب آموزش خلبانی و شبیه ساز پرواز بصورت متمرکز از مبتدی تا پیشرفته.
2. مرجع آموزشی مناسب برای مبتدیان و حرفه ای ها.
3. پایگاهی دارای مدیریت تصاویر، مدیریت دسته بندی مطالب و ... (درحال حاضر دوستان در وبلاگ ها یا فاروم ها اقدام به آموزش و ارائه مطالب میکنند که نرم افزار این وبلاگ ها و فاروم ها دارای ضعف هایی از جمله نداشتن میدیرت تصاویر، نداشتن میدیرت دسته بندی مطالب و غیره میباشد و ما برای غلبه براین مشکل اقدام به راه اندازی یک وب سایت کامل و مستقل کردیم).
4. گردهم آوری متخصصان و آشنایان به فنون خلبانی و شبیه ساز پرواز.
درحال حاضر قسمت های زیر برای وب سایت پیشبینی شده است:
1. بخش آموزش تئوری و فنون خلبانی و پرواز
2. بخش آموزش شبیه ساز (فعلا شبیه ساز مایکروسافت)
3. بخش مقالات
4. فروشگاه نرم افزار، کتاب و تجهیزات خلبانی و شبیه ساز (بیشتر ترجیح میدهم تا نرم افزارها بصورت رایگان در اختیار علاقه مندان قرار گیرد)
5. فاروم گفتگو و پاسخ به سوالات
دوستان گرامی برای ارائه نظرات خود برای طراحی هرکدام از بخش ها لطفا به بنده ایمیل زده و نظرات و مشاوره خود را ارائه نمایند
همچنین برای ارتباط بیشتر با اینجانب میتوانید به وب سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه نمایید لازم به ذکر است که تخصص اصلی اینجانب طراح و متخصص نرم افزار و وب سایت میباشد و چون علاقه زیادی به خلبانی دارم تصمیم به راه اندازی وب سایتی نمودم تا متخصصین خلبانی و شبیه ساز مرجعی برای آموزش داشته باشند.
سلام دوستان عزیز دو تا سوال دارم
من آموزش نسخه فارسی سیمولاتور X را کارکردم یعنی دروس SPL و PPL و IPL و CPL را یاد گرفتم:
1. آیا اکنون می توانم یادگیری یک هواپیمای جت مثل 737 یا 757 را شروع کنم؟
اگر امکانش هست حال از بین 737 و 757 و 767 و 777 کدوم آموزشش راحت تره؟
و اگر امکانش نیست حال باید چه درس هایی را و از کجا شروع به یادگیری کنم؟
2. پکیج کدوم شرکت Capitan, pmdg و ... کامل تره و دارای منوئل و راهنمای کامل تر و آسان تری است؟
با تشکر
اصلن خودتو محدود نکن و شروع کن به یادگیری. ولی چیزی که مهمه خود پرواز، مهمتر از تایپ های مختلف پروازه. یعنی اینکه مسیریابی درست، عمل تیک آف و فرود درست، اجرای درست طرحهای خروج و طرحهای تقرب و اینکه ساعات پروازی خودتو با یک تایپ بالا ببری تا بتونی کاملا بهش مسلط باشی در اولویت هست. برای جنبه فان و سرگرمی قضیه میشه همه هواپیما ها رو دانلود کنی و هی هواپیماهای جدید رو بشناسی. بنظرم ببین کدومشو دوست داری. دنبال راحتی نگرد، چون هیچ هواپیمایی سخت نیست. من توصیه ام اینه که این Flight school رو از صفحه اول دانلود کنی، کمی قسمت FMC رو مطالعه کنی و بعد یک مدل از شرکت PMDG (747-737( دانلود کنی و بتونی روش مسلط بشی به بخش بزرگی از اف ام سی های بوئینگها مسلط میشی. کاپتان سیم دیتیل خیلی خوبی داره و راهنمای خوبی هم به نسبت داره ولی به نظر خودم، کاربرد PMDG خیلی یوزر فرندلی تر هست و هم دینامیک هواپیما بهتره.نقل قول:
دوستان من با قسمت مولتی پلیر مشکل دارم.
بصورت Direct connect میخوام بازی کنم. (از طریق سایت fsxbeyondgamespy.com)
اما وقتی connect میزنم مینویسه Trying to connect و بعد هیچ اتفاقی نمی افته!!
اگه کسي ميتون ورژن هاي شبيه ياز پرواز x يا همون fsx رو برام کاملا توضيح بده ؟ ممنونم . مثلا ويژگي هر ورژن . آخه من fsx نوين پندار داشتم فهميدم که مشکل ريجستري داشت و تصميم گرفتم يکي ديگه بخرم . من ورژني رو ميخواهم که تمام افزودني ها روش نصب بشه . ممنون ميشم.
:n05::n11:سلام دوستان من همچنان مشغول fsx وfs2004هستم
اقا ببخشید من sp1 رادانلود کردم ولی موقع نصب میگه باید فایل instalition package را داشته باشی لطفا راهنمایی کنید
من سرویس پک 1 را نصب کردم ولی سریال نامبر میخواد لطفا کمک کنید
salam EBICROSS man DL kardam o badesh copy kardam ama nashod bazam vase nasbe fspassenger shenasai nemikonee chikar konam???mamnon
سلام دوستان عزیز ...
رفتم آلبوم های پست اول رو نگاه کردم و دیدم که هواپیماهایی هستش که توی بازی نیست ... میشه بگید از کجا اومده ؟
بازیم هم flight simulator X هستش ...
سلام . بنده هم از نوین پندار خریدم و روی ویستا نصب کردم اما موقع اجرا میگه قفل نرم افزار مشکل داره . توی نت گشتم این دو راهِ حل رو پیدا کردم npshop.net/forms/support.aspx?cat=35#q80 هر دو رو انجام دادم اما حل نشد . آیا کسی هست که روی ویستا نصب کرده باشه بدون مشکل ؟نقل قول:
دوستان عزیز کسی کوریدور پروازی ایران رو داره ؟ منظورم تمام air way ها و هولدینگ های هوایی کشور ؛ اگه نشد لیست فرکانس vor فرودگاه های شمال غرب رو بهم بدین
سلام. بهترین ورژن Gold Editionاست. اطلاعات بیشتر و لینک دانلود اون رو از اینجا بگیر /microsoft-flight.blogfa.com/post-7.aspx
***********************************نقل قول:
سلام. بهترین ورژن Gold Editionاست. اطلاعات بیشتر و لینک دانلود اون رو از اینجا بگیر /microsoft-flight.blogfa.com/post-7.aspx
سلام دوستان یه مدت تو کار شبیه ساز هواپیمای رادیو کنترل بودم
الان هم میخوام اینو تجربه کنم پست اول رو خوندم آخرین اپدیتش مال ۲۰۱۱ بود
نمیخوام دانلود کنم میخوام بخرم دقیقا بهم بگید که باید چی بخرم (ورژن. افزونه،......)
سپاس بیکران
سلام و درود
اساتید من توی مرحله ی resort supply یه مشکلی دارم. همون مرحله که بار سیب باید ببری.
موقعی که ارتفام ار حدودای 5000 بالاتر میره، فشار منیفولد افت میکنه و قدرت میاد پایین و نمیشه ارتفاع گرفت. که باید ارتفاع رو کم کنم تا فشار منیفود بیاد بالا. برای عبور از روی کوه ها باید ارتفاع بگیرم. چه کنم؟
ضمنا گیم پلی روی سخت ترین حالت هست. اتو میکسچر رو هم از تنظیمات روشن میکنم نمیشه. دستی میکسچر رو لین میکنم نمیشه. چیکارش کنم؟
مرســـی
سلام. به این آدرس برید :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد ، ENR 6 رو دانلود کنید. enrout چارت کامل ایرانه.
آقا بخدا این بازی مشکل داره شما چطوری بازی میکنید ؟ وقتی 109.90 رو برای ILS برای مهراباد میبندم وقتی روبروی باند قرار میگیرم CDI دقیقا وسط COURSE نیست . این مشکل رو با خرید دی وی دی جدید بازی و نصب حتی رو یه کامپیوتر دیگه بازم داشتم . این مشکل رو اصلا تو ورژن 2000 ندارم کسی میتونه کمک کنه قضیه چیه ؟