دوستان یعنی کسی نمیدونه بازی من چش شده. هرکاری کردم ولی درست نشد. خواهشا یکی جواب بده
Printable View
دوستان یعنی کسی نمیدونه بازی من چش شده. هرکاری کردم ولی درست نشد. خواهشا یکی جواب بده
بعد از لود دقیقا چه اتفاقی میافته؟سیاه میشه؟ارور میده؟همینجوری روی لودینگ میمونه؟نقل قول:
راستی ورژن بازی باید حتما از 1.12.70 بالا تر باشه
نه سیاه نمیشه, همون جوری رو لودینگ میمونه.نقل قول:
ورژن بازی رو هم والا نمیدونم یه عکس میزارم شما ببین ورژنش چنده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم عکس برا شما باز میشه یا نه ولی جهت اطمینان چیزی رو که عکس مشخص هست رو براتون مینویسم:31:
قسمت لانچر بازی پایین سمت چپ
verslon: 9.0.73.012001
من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک رو دیدم فکر نکنم بهتر از این چیزی بشه پیدا کرد ولی توی این فقط میگه فایل های cache و user data رو پاک کنید و فولدر modsنقل قول:
Katy Perry Announcement Trailer
Katy Perry Announcement Trailer HD
یه سوال دیگه داشتم من وقتی لانچر رو باز میکنم آخرین گزینه که مربوط به آپدیت بازی هست برام فعال میشه . مشکلی نداره که از اون قسمت بازی رو آپدیت کنم؟
حجم این آپدیت چقدره؟
من یه مشکلی پیدا کردم با این بازی اونم اینه که وسط بازی خود به خود خاموش می کنه سیستم رو!!!!فقط تو این بازی اینجوریه.
میشه( بهترین راه آپدیت همینه) فقط بعد هر اپدیت کرکش میپره باید کرک جدید بریزید که البته فعلا کرک آخرین آپدیت اومده .حجمشم بستگی به ورژن بازی داره که بعد از اون چند تا اپدیت اومده باشه ولی معمولا دور و بر 100 یا 150 mb میگردهنقل قول:
من تا حالا تو این بازی به همچین مشکلی بر نخوردم ولی احتمال میدم مشکل از درایور ها باشهنقل قول:
درایورها آپدیت هستند ، بایوس مادرورد رو هم آپدیت کردم!نقل قول:
داداش راه دیگه ای برایه آپدیت بازی نیست؟ چون اینجوری خیلی طول میکشه بعد از یکو نیم ساعت تازه 30% از فایلو دانلود کرده.اگه راه دیگه هست خواهشا بگید:40::40::40:
من وقتی میرم چین آدم ها نیستند :41:
فکر کنم از بایوس مادربورد بود که درست شد!
دوستان من از سایتایه خارجی یه پچ پیدا کردم که با اونی که تو لانچر بازی مینویسه همخونی داره ولی حجمش 836 مگابایته اسمشم The Sims 3 Patch 1.29.55 هست. حالا اگه اینو دانلود کنم بازیم آپدیت میشه؟
دوستان راجع به اون فایل که چیزی نگفتید. من دانلود کردم نصب هم کردم الان کرکم پرید. خواهشا کرک جدید بازی رو برام بزارید. خواهش میکنم من الان دو هفتس نتونستم بازی کنم
توی همه ی سیو ها ابنجوریه؟نقل قول:
آره آدم های من هم نیستند فقد زمان میگذرهنقل قول:
من نفهمیدم توی همه ی سیو ها؟ یا وقتی new game میرین درست میشه ؟نقل قول:
تو همه سیو هانقل قول:
بله متاسفانه این یک باگ وحشتناکه البته برای ماها که از کرک استفاده میکنیم این مشکلات هست. :27:نقل قول:
دوستان یک رمزی بود که میزدیم میتونستیم نیازهای سیم ها رو همیشه بالا نگه داریم با موس , کسی میدونه اون رمز چیه؟
testingcheatsenabled trueنقل قول:
الان کسی نگفت باید چیکار کنم؟؟؟نقل قول:
کرک ورلد ادونچرو عوض کنیدنقل قول:
کرک خودتون رو میشه بزارید؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
سلام
درخواست من ربطی به موضوع تاپیک نداره . بنابراین پیشاپیش عذر خواهی میکنم.
خانم مگی بنده نمونه کارهاتون رو دیدم .
ما برای بخش گرافیک یک بازی آنلاین web broser baseشدیدا به همکاری کسی با تواناییهای شما نیازمندیم.
اگر براتون ممکن هست همکاری با مجموعه که بسیار خوشحال میشم اگر امکانش نیست بتونید کسی رو معرفی کنید ممنون میشم.
این رو هم اضافه کنم ما نظرمون این هست که طراحی لوکال باشه تو مجموعه و نسپریم به شرکت دیگه ای برای همین ترجیح میدیم با افراد حقیقی کار کنیم .
ممنون میشم جواب بدید.
از مدیران محترم هم عدر خواهی میکنم خواهشا بذاری این پست یه مدت بمونه ایشون ببینن بعد پاک کنید.
بازم شرمنده.
کسی میدونه sims 3 show time امده یا نه
تو بابل 1 یا 2 هفته دیگه میادنقل قول:
اکثر کرک های سیمز دوتا فایل دارن که من نمی دونم یکیشون کودومه ولی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چند تا کرک داره میشه تستشون. کرد فقط حواستون باشه کرک مربوط ورژن خودتونو بریزیدنقل قول:
سلام
چند تا سوال داشتم:
1-وقتی بازی رو به ورژن 1.29.55 آپدیت میکنی کرک بازی و تمام پک هاش از کار میافته یا فقط کرک اصل بازی؟
2-اگر ممکنه کرک های جدید برای ورژن 1.29 رو قرار بدین.
با سپاس
من هر بار اپدیت کردم چیز جدیدی نمیخواستنقل قول:
هر کدوم از پکها جدا اپدیت میشن هرکدوم هم اپدیت بشن ممکنه کرک همون پک بپره ولی نه همیشه البته همین طور برای سیمز پایهنقل قول:
اینم لینک کرک
سلام آقای Rc man.
شما الان مشکلتون با پک ورلد ادونچر حل شد؟
میگم اگر به این ورؤن جدید آپدیت کنم منم همین مشکل برام ایجاد شه.
نظر شما چیه؟
ممنوننقل قول:
من الان این آپدیت جدید رو که حدودا 860 مگابایت بود رو دانلود کردم.که توی توضیحات این آپدیت که در سایت خود سیمز 3 نوشته شده بود.یک سری باگ و نواقص بازی رو برای اصل بازی و پک ها برطرف میکنه که مشخص کرده.
ولی توی خود سایت سیمز 3 حرفی از آپدیت های جداگانه برای هر پک نزده!!!
درسته توی سایت هیچی نگفته .اگر هم از طریق لانچر خود سیمز اپدیت کنید همه باهم اپدیت میشن. ولی اپدیت هایی که توی سی دی های کرک شده وجود داره یا از هر جایی به غیر از لانچر دانلود شده باشه معمولا فقط برای سیمز پایه یا یه پک خاصه .اون کرک بالا هم برای سیمز پایسنقل قول:
اگه کرک شما با من یکی باشه بله مشکلم حل نشدنقل قول:
من ورزنم 10.0.96.013001 خودتون بگیدنقل قول:
سلام.
یک سوال:اگر ما همین پک جدید که 1.29 هست رو بریزیم مگه ورژن بازی هم نباید به 1.29 آپدیت بشه؟
چون من در سایتی خواندم که کرکی که استفاده میکنید باید مطابق با آخرین آپدیتی که کردید باشه!!!
سلام
من الان ورژنم 4.0.87.006001 هست آخرین پچی که اومده چنده و از کجا همش رو میتونم بگیرم؟
قضیه این آپدیت 1.29 چیه؟
این ورژن ورد ادونچره یا همون ورژنی که پایین لانچر نوشته؟نقل قول:
خب درسته دیگه ورژن عوض میشه کرک هم باید عوض بشه حالا مشکل چیه؟نقل قول:
منظورتون از پچ همون آپدیته دیگه؟اگه منظورتون اپدیته،آخرین آپدیت بازی ورژن 1.29 هست .قضیه خاصی هم نداره مثل همه ی آپیدیت ها یه سری باگ هارو برطرف میکنه.نقل قول:
بهترین راه آپدیت هم از طریق لانچر خود بازی (فقط کرکش ممکنه بپره)