صدا ندارن ؟! اینطور نیست ... مشکل از گوشیه خودتونه یا پلیر کامپیوتر.
Printable View
صدا ندارن ؟! اینطور نیست ... مشکل از گوشیه خودتونه یا پلیر کامپیوتر.
این هم یه brower خیلی خوب که جدیدا FireFox داده
به اسم Fennec
میتونید از خود سایت firefox هم دانلود کنید ولی چون منبعش از facebook هست فایل block میشه
اینجا واستون Up کردم
کد:http://www.mediafire.com/?duwy5hnwavt
آقا این نقشه دوبی و امارات رو دانلود کردم
توی تهران به صورت آفلاین به خوبی باز میشد اما وقتی که رفتم دوبی اصلا کار نکرد و فقط نقشه جهان باز میشد
سلام
از دوستان كسي آپديتي رو كه تو سايت سوني اريكسون گذاشته دانلود كرده؟
ميخوام بدونم اين آپديت ويندوز رو هم به نسخه 6.5 ارتقا ميده؟
اينم لينكش (34 مگ) :
کد:http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/updateservice/xperiax1a?cc=us&lc=en
این لینکی که شما گذاشتی لینک دانلود نرم افزار آپدیت هست ، خود آپدیت نیست !!
در ثانی همونطور که قبلا اعلام شده نسخه رسمی ویندوز موبایل 6.5 برای X1 معرفی نخواهد شد ...
سلام
من با این day light saving مشکل دارم از وقتی ساعتها
کشیده شده جلو؛ساعت دریافت اس ام اس ها همه قاطی
شده.
قبلنا یادم بود چطور حل میشد منتها الان نمیدونم
مخلصیم
رو گوشی من اجرا نشد .... نصب میشه loading ش هم میاد ولی دیگه چیزی نمیاد ...نقل قول:
کسی تست کرده؟
قيمت روز x1 كسي داره؟ممنون
سلامنقل قول:
تیک این گزینه را باید بصورت زیر تنظیم کنی
در نیمه اول سال تیک را بزن
در نیمه دوم سال تیک را بردار
ببین درست شد یا نه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من اسمساي فارسيام به مشكل خورده مثلا "سلام" مي نويسه "م ا ل س" چجوري درستش كنم
(همون فارسي ساز معرفي شده رو نصب كردم اول درست بود اما بعد از چند وقت اينجوري شده)
منظورت علیرضا ؟
اولش بگو رامت چیه ؟
علیرضا بدون مشکل کار میکنه؟
بعدا چه برنامه هایی نصب کردین ؟
مکنه کاری کردین بهم خورده
ازه همون عليرضا و resc كه تو پست اول معرفي شد رو نصب كردم
منظور از رام همون ويندوزه؟ كه xp 6.1
برنامه هم هنوز چيزي روش نصب نكردم
احتمالا يه جايشو دستكاري كردن ولي چون گوشي دست من نيست هر چي ور رفتم نفهميدم كجاشه حالا شما كه با تجريه ترين به اين مشكل بر نخورديد!!
احتمالا تداخلی پیش اومده !
چک کنید ببینید ورژن ویندوزتون R3A هست یا R1A . این فارسی ساز و کیبورد با ویندوز اوریجینال گوشی هیچ مشکلی نداره ! من که تا حالا ندیدم ...
قضیه مربوط به تیک نبود!مجبور شدم توینقل قول:
رجیستری دست ببرم
مخلصیم
سلام
آقا برا اينكه بتونيم چند فايل رو با هم به وسيله بلوتوث بفرستيم چيكار بايد كرد؟
( يا فرستادن يك پوشه )
من كه هر چي با ويندوز ور رفتم نتونستم
باید resco explorer یا یه برنامه ی دیگه که این قابلیت رو داشته باشه نصب کنی.:11:نقل قول:
r3a ورژن ويندوزهنقل قول:
یه بار برنامه های فارسی ساز رو پاک کنید و دوباره نصب کنید . اگه بازم جواب نداد هارد ریست کنید .نقل قول:
توجه کنید برنامه ای نصب نکرده باشید که با فارسی ساز تداخل داشته باشه ، اونم چک کنید .
رفقا الان قیمت X1 چنده؟ :20:
با سلام به همگی من میخوام x1 بگیرم به چند دلیل
اول اینکه قیافش end کلاسه
بعد ویندوز موبایله البته اونم بیشتر واسه کلاس گذاشتنش میگم
بعد lcd اون عالیه
باتریش هم همینطور
پنلهاش که واقعا جالبه
دوربینش عکساش خوبه ولی فکر نکنم فیلمبرداریش خوب باشه
حالا بقیشو شما بگین که نکنه خیلی سخت باشه یا بعد یه مدت تکراری بشه واسه ادم یا بدنش بشکنه ؟
از نظر من این تیکش بر عکسه یعنی فیلم برداریش خوبه ولی عکساش زیاد تعریفی نیستند..نقل قول:
دوربینش عکساش خوبه ولی فکر نکنم فیلمبرداریش خوب باشه
تکراری اگر رامشو عوض کنی نمیشه..نقل قول:
حالا بقیشو شما بگین که نکنه خیلی سخت باشه یا بعد یه مدت تکراری بشه واسه ادم یا بدنش بشکنه ؟
من الان سه ماه خریدمش بدنش سالم سالمه فکر کنم تو این سری جدید نمیشکنه..
کلا گوشی بدی نیست..ولی اگر پول بیشتر داری x2 بخری بهتره.
اگه من میخواستم مزایا رو بگم اول میگفتم ارزونه... ولی اگه این مورد براتون مهم نیست x2 بگیرید... ( هر چی x1 نداره اون داره + هر چی x1 داره)نقل قول:
سخت بودن بستگی به این داره که گوشی قبلیتون چی بودهنقل قول:
اگه قبلا ویندوز نداشتید چرا واستون سخته اولش ولی این سخت بودن باعث میشه بیشتر با گوشی کار کنید و یه کاری کنید که واستون آسون شه استفادش که این خودش باث این میشه که دیرتر تکراری یشه
در مورد ترک هم احتمالش 80 90 درصده
ما هم اون وقتی که این گوشی رو خریدیم ( من تابستون خریدم ) میدونستیم ترک میخوره ولی دیگه عشق همونجور که دل رو پر میکنه عقل رو خالی میکنه :5:
ماله من مثل بقیه بالا دوربین و زیر دکمه ولوم ترک خورد که 2 هفته پیش 255 ردش کرم
حالا دیگه همه چی بستگی به خودت داره:20:
ویندوز موبایل سیستم عاملی هست که هر کسی نمی پسنده !! باید خودتون رو ببینید ... دردسرش بیشتر هست ، اگر کم حوصله هستید طرف ویندوز موبایل نیاید ! گوشی هر چی پیشرفته تر ، دردسرش بیشتر !!نقل قول:
اما
اگر به دنیاش علاقمند باشید هیچوقت کسل نمیشید ! قابلیت تغییر پذیری بسیار بالایی داره ، ویندوز های مختلف ، برنامه های متنوع و ...
انتخاب کنید .
سلام خدمت دوستان عزیزم
من همین امروز یه x1 خریدم....(نقره ای)
و 4 تا مشکل دارم.
1.نمی دونم چجوری فارسیش کنم(زبان شیرین فارسی رو داره ولی حروف رو جدا جدا می نویسه)(یه چیزایی در مورد علیرضا شنیدم ولی....)
میدونین چیه من تا حالا برای ppc هیچی نصبب نکردم و از پروسه ی نصب دیکشنری و فارسی ساز و تم و.... خبر ندارم.
2.من یه مودم ADSL دارم که هم می شه با کابل شبکه باهاش به اینترنت وصل بشی و هم به صورت وایرلس. Alfex مدل WIFI 2000 . حالا مشکل من اینه که x1 شبکه ی وایرلس رو میشناسه و بهش وصل هم می شه ولی به اینترنت نه!!!!! مشکل اینجاست که من نمی دونم باید از کجا User و Password خودم رو به گوشی بدم.(البته یه جا پیدا کردم که یوزر و پسورد رو می خواد و یه فیلد اضافه داره که نوشته : Server که من نمی دونم این چیه و باید توی فیلد روبه روش چی بنویسم)
3. آگه می شه یه آنتی ویروس سبک هم معرفی کنید.
4. با عرض پوزش من تنظیمات p30World رو هر صفحه حداکثر نمایش گذاشتم!! و این تالار تا حالا 140 صفحه داره!!! خیلی خیلی طول می کشه تا من همشو بخونم.. پس اگر روی چنین موضوعی بحث شده لطفا لینک صفحه ی مورد نظر رو بزارین.
هر چی تشکر کنم کمه ولی از پشت مانیتور یه دمت گرمِ ایرونی به اساتیدی که پاسخ سوالاتم رو می دن ؛ خواهم گفت...:11::40:(برگ سبزی است تحفه ی درویش :46:!!!!)
دوست عزیز من فقط یه سؤال دارمنقل قول:
چند خریدی؟ :31:
سلام.نقل قول:
اول مبارک.
1- فایل اولی که در ضمیمه گذاشم رو دانلود کنید و بعد از حالت زیپ خارج کنید و بریزید داخل گوشی ( چه با Microsoft ActiveSync و چه با رم ریدر یا با هر چیز دیگه) بعد به داخل گوشی برید و فایلی رو که ریختید یعنی AlirezA Multilingual Support 3.0 Build 416.cab رو انتخاب کنید تا نصب بشه... اگه restart خواست انجام بدید اگه هم نخواست خودتون این کارو کنید.
2- جواب سوال دو جواب یکی از سوالای خودم هم هست.
3- به نظر من نیاز نیست ولی اگه خیلی مایلید میتونید Smart Security از محصولات eset رو نصب کنید.( البته ورژن ویندوز موبایلی)
=================
راستی بچه ها من کمی یاد گرفتم برنامه های خیلی خیلی ساده برای ویندوز موبایل بنویسم. یه ماشین حساب نوشتم که اگه براتون ممکنه دانلود کنید و یه تست کنید ببینم اجرا میشه یا نه.
فایل دوم در ضمیمه هست.
بعد از دانلود و ریختنش تو گوشی به مسیر زیر برید و فایل calculatorphone.exe رو اجرا کنید.
calculatorphone\calculatorphone_farshad\calculator phone\bin\Debug
فقط میخوام ببینم کار میکنه یا نه... وگرنه ایراد زیاد داره.
واقعا شرمنده زحمت دادم.
سلام دوستان...
آقا فرشاد دمت گرم.....:40:
من این گوشی رو 350 تومن خریدم(اگه گرون خریدم به بزرگی خودتون ببخشید)
کسی نیست این سوال دومی من که سوال آقا فرشاد هم هست رو جواب بده ؟؟ ممنون می شم.:11:
ببخشید منظورتون از ریست چیه؟؟؟؟؟ همون خاموش روشن کردن؟؟؟ => من توی help گوشیم در مورد ریست چیزی ندیدم.
به من حق بدین من از اول زندگیم تا حالا هر چی گوشی داشتم سیستم عامل سیمبیان روش بود که این قدر پیچیده نبود....
tanx:40:
سلام ...نقل قول:
2.من یه مودم ADSL دارم که هم می شه با کابل شبکه باهاش به اینترنت وصل بشی و هم به صورت وایرلس. Alfex مدل WIFI 2000 . حالا مشکل من اینه که x1 شبکه ی وایرلس رو میشناسه و بهش وصل هم می شه ولی به اینترنت نه!!!!! مشکل اینجاست که من نمی دونم باید از کجا User و Password خودم رو به گوشی بدم.(البته یه جا پیدا کردم که یوزر و پسورد رو می خواد و یه فیلد اضافه داره که نوشته : Server که من نمی دونم این چیه و باید توی فیلد روبه روش چی بنویسم)
من تویه خونه مثل شما مودم وایرلس ولی از نوع Linksys دارم ... خیلی راحت و ساده پیشنهاد می کنم برنامه Wifi Monster رو نصب کنید تا اسیر سایر تنظیمات نشید ... اگه بازم به جواب نرسید :
برید قسمت Settings
بعد Connections
بعد Wi-fi
بعد Search For Networkd
خیلی پیچیده نیست ...
ممنون فرشاد جان ، کار بسیار خوبی کردی ... عالی .نقل قول:
راستی بچه ها من کمی یاد گرفتم برنامه های خیلی خیلی ساده برای ویندوز موبایل بنویسم. یه ماشین حساب نوشتم که اگه براتون ممکنه دانلود کنید و یه تست کنید ببینم اجرا میشه یا نه.
فایل دوم در ضمیمه هست.
بعد از دانلود و ریختنش تو گوشی به مسیر زیر برید و فایل calculatorphone.exe رو اجرا کنید.
calculatorphone\calculatorphone_farshad\calculator phone\bin\Debug
فقط میخوام ببینم کار میکنه یا نه... وگرنه ایراد زیاد داره.
متاسفانه دانلود کردم اما اومدم تست کنم کابل USB رو پیدا نکردم ... سایر دوستان هم هر وقت تونستند تست کنم . در اسرع وقت تست می کنم و خبرش رو میدم ...
سلام
میخام گوشی رو آپدیت کنم اما اول باید Backup بگیرم از Contact و بقیه چیزها ...
اما نمیدونم چطوری ! وقتی Active sync رو باز میکنم گزینه Backup نداره !
چطوری باید پشتیبان بگیرم ؟ برنامه Outlook میخاد ؟
ممنون
فرشاد جان ،
برنامه رو تست کردم ، اجرا شد ، ممنون . ساده و کارا
اما یه مشکلی که داره اینکه محاسبات رو تا 2 مرحله انجام میده و فرضا 2+3+4 رو نمی تونه محاسبه کنه ...
اما همین که دست به چنین کاری زدین خیلی خوب بود !
---------- Post added at 12:36 PM ---------- Previous post was at 12:35 PM ----------
شما از برنامه spb backup یا فکر کنم pim (اسم این رو دقیق یادم نیست) استفاده کنید .نقل قول:
---------- Post added at 12:37 PM ---------- Previous post was at 12:36 PM ----------
هرجا صحبت از ریست یا سافت ریست شد منظور همون خاموش و روشن کردن هست که می تونید بصورت دستی انجام بدین یا از جای تعبیه شده پشت گوشی زیر قاب با استفاده از قلم انجام بدین ... :20:نقل قول:
آقا ممنون
من طبق دستور العمل برای آپدیت کارهایی که باید انجام میدادم رو انجام دادم اما تا اومد چک کنه که کدوم ورژن نرم افزاری هست این پیغام رو داد که روی گوشی شما نرم افزارهای Manipulate یا همون دستکاری شده هست ! این یعنی چی ؟
چی کارش کنم که گوشی آپدیت بشه !؟؟ ممنون
سلام دوستان بالاخره x1 رو خريدم . باورتون نميشه چقدر دردسر داشت برام . هرجا سفارش دادم نرسيد مجبور شدم برم اهواز بخرم قيمتش هم رفته بود بالا كمترين جا 390 بود . آخرش يه كاركرده در حد آك خريدم 300 . الان مي خوام بدونم چهجوري ميشه فهميد چقدر كار كرده ؟مثل بقيه سوني ها كدي چيزي دار ه ؟ مثل اون قسمت كه ميشه همه گوشي رو تست كرد؟
دوستان سلام
من تازه گوشیمو گرفتم و یکسری سوال دارم که اگر میشه لطفا جواب بدید متشکرم
1-من تمام اسمسهای قدیدیم که روی سیمکارت بوده به چند قسمت تشکیل شده باید چیکار کنم که باز به هم وصل بشه
2-اسمسهای جدیدی که برام میادو چطوری باید forward بکنم؟
3-دلیوری که برام میاد اسم کسی که اسمس فرستادمو نمینویسه جاش شماره تلفونشو نشون میده باید چیکار کنم تا اسمو نشون بده؟
4-میخوام هر چیزی که توی گوشی میریزم بریزه روی مموری کارتم باید چیکار کنم و از کجا تنظیم میشه
فقط خواهشا آدرسای دقیق بدید چون من آماتورم مرسی از همتون
با نصب برنامه علیرضا مشکل اسمس های فارسی حل خواهد شدنقل قول:
-من تمام اسمسهای قدیدیم که روی سیمکارت بوده به چند قسمت تشکیل شده باید چیکار کنم که باز به هم وصل بشه
تو رامهای مختلف فرق داره..ولی معمولا رو همون اسمس کلیک کنید منوی باز میشه گزینه فروارد..نقل قول:
-اسمسهای جدیدی که برام میادو چطوری باید forward بکنم؟
این سوال منم هست..نقل قول:
3-دلیوری که برام میاد اسم کسی که اسمس فرستادمو نمینویسه جاش شماره تلفونشو نشون میده باید چیکار کنم تا اسمو نشون بده؟
اگه منظورت بلوتوث هست با نصب برنامه های مدیریت بلوتوث این مشکل حل میشه..نقل قول:
میخوام هر چیزی که توی گوشی میریزم بریزه روی مموری کارتم باید چیکار کنم و از کجا تنظیم میشه
من اسمسهای قدیمیم شامل فارسی و غیرفارسی هست که چند قسمت شده باید چیکار کنم به همدیگه وصل بشه؟
اسمسهای جدیدی که برام میاد فوروارد نمیشه باید چیکار کنم؟
دلیوری که میاد برام به جای نوشتن اسم طرف مقابل برام شماره تلفونشو مینویسه باید چیکار کنم؟
میخوام که هر چیزی که توی گوشی save میکنم روی مموری save بشه از جمله عکس بلوتوث فیلم آهنگ و... باید چیکار کنم؟
لطفا با ریز کاریاش بهم بگید ممنون
من فایلهامو میخوام وقتی save میشه روی مموری کارتم save بشه تمام فایلهم مثل بلوتوث عکسها و فیلمهایی که با گوشی میگیرم آهنگهام و همه چیز چطوری میشه؟
مبارکهنقل قول:
کد داره ولی بعد از هارد ریست اونم ریست میشه
پس بیخیال بشی بهتره
در مورد بلوتوث :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلت حل میشه
نقل قول:
یک برنامه معرفی کرده بودم که این مشکلو حل میکردنقل قول:
این سوال منم هست..
بگردید پیداش میکنید
همیچن چند صفه آخر قسمت نرم افزارها