[QUOTE=jupiterx;6340067]دوست عزیز سمند tu5 تولید نمیشه که شما بخواین مقایسش کنید!نقل قول:
[QUOTE=jupiterx;6340067]دوست عزیز سمند tu5 تولید نمیشه که شما بخواین مقایسش کنید!نقل قول:
[QUOTE=jupiterx;6340067]نقل قول:
همونطور که دوستم TOTAL جان گفتن سمند LX TU5 تولید نمیشه تا کی رو خدا میدونه.
بهترین سمند الان همین EF7 هست که هم دوگانه سوز داره هم بنزینی.
اونم دیگه بستگی به شرایط اقتصادیتون داره که همیشه بنزین مصرف کنید
یا بخوای تو هزینه بنزین صرفه جویی کنید و گاز رو هم در کنارش داشته باشید.
سمند ال ایکس ای اف هفت خودرویی بسیار ایده آل هست و موتور بسیار عالی دارد ، من تنها نقطه ضعف این سمند رو ترمزهاش میدونم وگرنه ماشین ایمنی هست با 180 کیلومتر به هیچ وجه احساس خطر نمیکنید ، چسبندگی عالی و هندلینگ بسیار خوب ، موتور کم صدا و پر شتاب و کم مصرف .
باتشکر از دوستانی که جواب دادن
راستش من بین L90 , lxو206 موندم نمیدونم کدومو انتخاب کنم هر کی هم یک چیزی میگه.یکی میگه سمند خوبه -یکی میگه لش میشه بعد از چند وقت-یکی میگه ال نود عالیه یکی میگه نه مالی نیست ....
راستش خودمم سر رشته ای خودرو ندارم و اطلاعاتی هم ندارم زیاد اگه دوستان لطف کنن راهنمایی کنن و مزایا و معایب هر کدومو بگن و مقایسه ای بکنن ممنون میشم البته دلایل مستدل و تخصصی اگه بیارن که مثلا به این دلیل این یا اون خوبه ممنون میشم.
من خودم سمند رو از نظر راحتی توش خوشم میاد اما اینکه میگن مصرف بالاس و لش میشه تو شک ام.البته امنیتشو هم معمولا همه تایید میکنن نسبت به بقیه ماشینا هر چند که ایربگ نداره ولی بدنش ظاهرا محکمتره
ال نود هم بیشتر بخاطر مصرف بنزین پایین و اینکه بعضیها میگن نرمه تو رانندگی.البته بعضیها هم قبول ندارن که نرمه و بحث قطعات و تعمیراتش تو شک هستم.
206 هم ماشین خوبیه از نظر مصرفش و راحتی رانندگی.اما خودم بیشتر به خاطر جای کم داخل اتاق و صندوق و اینکه میگن قطعاتش گرونه واگه به خرج بیفته خرج زید میذاره رودست ادم. و البته به نظر من 206 واسه چپ شدن مساعد تره به خاطر فرم و شکل اتاقش
مورد استفاده من بیشتر تو شهره و اگه گاهی هم سفر برم در همین حد.
بیشترین مساله مهم هم برام امنیت خودرو و بعد راحتی در رانندگی هست و اینکه اذیت نکنه چون من خیلی از اینکه بخام همش تو تعمیرگاه باشم و این چیزا خوشم نمیاد.مسئله بعد هم ترجیحا اگه مصرف بنزینش هم پایینتر باشه و قطعات و تعمیراتش هم مقرون به صرفه باشه بهتره
با تشکرفراوان از راهنماییتون
دوستان یه سوال؟ اگه سورنتو 2011 وارداتی بگیریم (مثلا از پیتکو) ، برای سرویس و تعمیر میشه با هزینهء شخصی برد به تعمیرگاه های مجاز آسان موتور ؟ یا حتما باید ماشین رو از خودشون خریده باشیم؟
سمند EF7 موتور عالی و پرشتابی داره در عین حال کم صدا و کم مصرف.لش شدن ماشین به رانندگی شما بستگی داره اینکه توی دست اندازها و سرعت گیرها چقدر مراعات کنید.از نظر ایمنی ال 90 فکر میکنم 3 ستاره داره اما سمند ستاره نداره (میگن 2تا گرفته)نقل قول:
ال 90 نسبتا ماشین خشکی هست .
206 هم عمر کوتاهی داره و من پیشنهاد نمیکنم.
سمند ال ایکس ای اف 7 بین گزینه های شما برتر هست.موفق باشید.
شما باید از نمایندگی بپرسید که این دو شرکت همدیگر رو پوشش میدهند یا نه.فکر میکنم مشکلی از این بابت نباشه چون گارانتی تفاوتی با پول دادن نمیکنه.نقل قول:
تمام گارانتی های محصولات هیوندای با شرکت آسان موتور و نمایندگی های زیر مجموعه این شرکت هستن.نقل قول:
خودروهایی هم که غیر از این شرکت خریداری میشن تمام سرویس هاشون آزاد هست
محصولات کیا رو هم اطلس خودرو پوشش میده و گارانتیش برای این شرکت هست.
[QUOTE=Pourya-pc;6341505]سمند EF7 موتور عالی و پرشتابی داره در عین حال کم صدا و کم مصرف.لش شدن ماشین به رانندگی شما بستگی داره اینکه توی دست اندازها و سرعت گیرها چقدر مراعات کنید.از نظر ایمنی ال 90 فکر میکنم 3 ستاره داره اما سمند ستاره نداره (میگن 2تا گرفته)
ال 90 نسبتا ماشین خشکی هست .
206 هم عمر کوتاهی داره و من پیشنهاد نمیکنم.
سمند ال ایکس ای اف 7 بین گزینه های شما برتر هست.موفق باشید.
ممنون از شما که جواب دادین
دوستان دیکه هم اگه لطف کنن و نظرشون رو بگن ممنون میشم
با تشکر
سلام
دوستان
من م یخواهم یک پراید دست دوم بگیرم می شه بهم راهنمایی کنید
که قیمتاش چه جوری بید و موقعی که دارم از دست خرید م یکنم
باید به چه چیزهایی دقت کنم
یک مدتی وقت دارم در مورد این ها تحقیق کنم و بلخره تمام این فت و فن ها رو یاد بگیرم بعد بروم بگیرمممنون می شوم یک توضیح بدبد
سلام.نقل قول:
دوست من شما برای خرید خودرو باید اول چندتا کار انجام بدین که من به ترتیب میگم.
1.ملاک های شما برای خرید خودرو و انتظارتتون
2.بالاترین میزان بودجه که میتونید هزینه کنید
این 2 مورد رو مطرح کنید تا مشخص بشه چه پرایدی ( صندوقدار یا هاچ بک ) با چه مدلی
با ملاک های شما همخوانی دارد.
منتظریم
---------- Post added at 09:48 PM ---------- Previous post was at 09:45 PM ----------
[QUOTE=jupiterx;6343059]به این تاپیک نگاهی بندازید بد نیست:نقل قول:
نوشته شده توسط ;6341505
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=472647
خوب من می خوام یک چیز باشه که بیشتر برای حمل و نقل و یا حتی مسافرت استفاده بشهنقل قول:
به طوری که می تونم بگم هر روز ازش استفاد بشه
البته مسافرت های 2 ساعته
کار های سنگین نمی خوام باهاش انجام بدم
خوب تا الان مقدار بودجه ای که دارم 4 تومان هست
خوب البته صندوق دار لازمم می شه
شرمنده ولی مدل ها رو زیاد حالیم نمیشه
کلا زیاد از ماشین چیزیم نمی دونم اولیشه
ممنون می شوم اطلاعات کاملی رو برام بزارید مچکرم
نقل قول:
خوب شما الان بودجتون 4 میلیون تومان هست البته برای اینکه خیالت راحت تر باشه
باید بودجه رو افزایش بدی تا بتونی پراید مدل بالاتر انتخاب کنی.
من نمیدونم شما نهایت بودجتون چقدر هست اما از 4 میلیون تومان قمت میدم تا 6 میلیون تومان
پراید مدل 83 قیمت 4500000 تومان
پراید مدل 84 قیمت 5000000 تومان
پراید مدل 85 قیمت 5800000 تومان
پراید مدل 86 قیمت 6700000 تومان
اساتید محترم لطفا راهنمایی فرمایید آیا با 3 یا 3500 میتونم یه پراید کره ای پیدا کنم مثلا مدلهای 74 76 آیا این خرید رو توصیه میکنین من اولین ماشینیه که میخام بخرم واسه همین این ماشینو انتخاب کردم که یه مدت قلق دستم بیاد بعد بفروشم یه چیز باحالتر بگیرم پراید هم که فروشش راحت تره
لطفا بیشتر راهنمایی فرمایید.
نقل قول:
بله دوست من میتونید پراید کره ای پیدا کنید اما اینکه از همه نظر
تمیز و خوب باشه باید خیلی دقت کنید.
با این بودجه میتونید مدل همون مدل هایی که گفتین رو پیدا کنید.
برای اول کار هم پراید بهترین گزینه هست و هاچ بک هم طرفدار زیاد داره
راحت فروش میره.
خوب فکر کنم بتونم مد 83 رو بگیرمنقل قول:
ممنون می شوم یکم توضیح بدید که کلا وقتی دست دو خرید می کنیم باید به چه چیز هایی زیاد دقت کنم
آقا محمد هنگام خرید به چه نکاتی توجه کنم و کجاهای ماشین رو بیشتر چک کنم و کدوم رنگاش بهتره من که شخصا سفید یا مشکی رو بیشتر پسند میکنم.
دقیقا منم اینو نیاز دارم ، میخوام ماتیز بخرم ، حدودا چه قیمتی بخرم ، چه مدلیش خوبه ؟....نقل قول:
آقا محمد هنگام خرید به چه نکاتی توجه کنم و کجاهای ماشین رو بیشتر چک کنم و کدوم رنگاش بهتره من که شخصا سفید یا مشکی رو بیشتر پسند میکنم.
آقا من 21 تا پول دارم یه ماشین میخوام که هم قشنگ باشه و هم از لحاظ ایمنی خوب باشه و کمتر قطعات چینی توش به کار رفته باشه به نظرتون چی بخرم؟
قابل توجه دوستانی که میخوان خودروی کارکرده بخرین به نکات زیر توجه کنن:
1.بدنه: تمام اطراف بدنه ماشین رو چک کنید و از سالم بودن یا رنگ شدگی مطلع بشین
چون به ازای هر ناحیه از بدنه ماشین که خوردگی یا رنگ شدگی داره مبلغی کسر میشه.
اگر خودتون نتونستید تشخیص بدین ماشین رو به یه نفر صافکار مجرب نشون بدین.
2.فنی: این قسمت مربوط به موتور و زیر و بند ماشین میشه که شما باید از سالم بودن قطعات همچنین
نرم کارکردن موتور مطمئن بشید.کلیه تسمه هایی که داره رو چک کنید ببینید سالم هستن یا نه و در
صورت سالم نبودن تعویض کنید.اگر دوست دارید کامل مطمئن بشید ماشین رو ببرید به یه مکانیک مجرب نشون بدین.
3.برق: از سالم بودن تمام سیستم های روشنایی خودرو اعم از چراغ های جلو-چراغ های عقب-چراغ های راهنما
و مهمترین مورد کولر خودرو رو هم چک کنید.نگاهی به نشان دهنده های صفحه کیلومتر بندازید ببینید سالم هستن یا نه.
جعبه فیوز خودرو رو هم نگاهی بندازید و اگر خوایتسد مطمئن بشید ماشین رو به یه نفر باتری ساز مجرب نشون بدین.
4.ادوات داخل: ادوات داخل خودرو رو چک کنید صندلی ها رو چک کنید ببنید شکستگی تو اهرم هاش نباشه.
رودری ها رو چک کنید شیشه بالابر ها رو چک کنید اگر خودروتون میبینید چندین سال کار کرده نگاهی به کف ماشین
بندازید تا مبدا پوسیدگی ایجاد شده باشه.
5.لوازم اضافی: جعبه ابزار-جک-زاپاس-مثلث احتیاط رو چک کنید اگر برداشتن تحویل بگیرید.
5.مدارک خودرو: سند-کارت ماشین-کارت سوخت-بینه نامه که خیلی مهم هستن رو حتما چک کنید و تحویل بگیرید.
موفق باشید
سلام.با توجه به بودجه شما به ترتیب:نقل قول:
1.مزدا 323 تیپ 5 مدل 84 قیمت 21500000 تومان
2.هیوندای ورنا مدل 89 قیمت 20900000 تومان دنده ای
3.پژو 206 SD V9 مدل 90 قیمت 19700000 تومان
4.پژو پارس ELX مدل 90 قیمت 20500000 تومان
دوستان سلام
الان ایران خودرو 206 SD V1 را برای فروش فوری داره ؟ ( منظورم تحویل 30 روزه با چک )
نقل قول:
سلام.دوست من سعی کنید تو یک بخش سوالتون رو بپرسید
چون تو بخش 206 هم پرسیده بودین.
پژو 206 SD V1 مدل 90 قیمت 15765000 تومان نقدی
اقساط:
9700000 تومان نقدی پیش پرداخت و مابقی 2 فقره چک به مبلغ 3570000 تومان به تاریخ 10/11/90-10/5/91
راستی یک سوال من که الان به بودجم 4.5 می باشد و پراید مدل 83 رو م یتونم بگیرم یک سوال داشتم
خوب این چیزی که می شه گرفت
از نظر تکنولوزی و اوتوماتیک چیاش بید
فقط پنجره هاش بید :31:
خوب یک چیز دیگه رفیق البته ببخشیدا چون من خلیی بی تجربه هستم و عملا هیچی در مورد ماشین نمی دونم دارم می پرسیم
بعد یک سوال چه رنگی باشه بهتر بید
مورد علاقه وردارم یا رنگاش هم مهم بید
نقل قول:
پراید چیزیش اتوماتیک نیست.شیشه هاش فقط برقی هستن که اونم اتوماتیک نیست.
رنگ که سلیقه ای هست
اما اگر بعدا بخوای بفروشی بهترین رنگ ها سفید و بعد نقره ای بورس دارن تو پرایدهای صندوقدار.
دستت درد نکنه آقا محمد
به نظرتون پارس elx بهتره یا 206 تیپ 6 کدوم بهترن؟
نقل قول:
بستگی به ملاک هاتون برای خرید خودرو داره.
پارس ELX خودرویی هست که اصلا نسبت به قیمتش نمیارزه
کیفیتش خیلی پایین تر از تیپ 6 هست فقط میتونم بگم از نظر قدرت و شتاب برتری داره.
دوستان من ميخام تيبا بگيرم نظرتون چيه
[QUOTE=jupiterx;6343059]نقل قول:
با سلام
تجربیات خودمو در مورد تندر میگم
از سال 86 گرفتم(تغریبا سری اولش بود) و تا الان دارمش.
مشکلی برام تا الان نداشته.وفقط و فقط خرجش واسه تعویض روغن و سرویس بود و یکبار هم دیسک جلو رو تو 50 هزار تا عوض کردم.
در مورد مصر سوخت هم من تو جاده 7 مصرفمه و شاید کمتر وداخل شهر هم 7.5 .البته بگم ماشین من تو 20 هزار تا مصرفش بالا رفته بود در حد صدی 8 الی 9 که با دیاگ مشکل حل شدش.
البته صندلی های ماشین راحتی خوبی ندارند به خصوص عقب.
در کل در مورد توانای حرکتیش از ماشینای هم رده خودش بهتره
منظور از 405 و امثالش تو شتاب بهتره ولی در مقایسه با اس دی و مزدا 323 و ورنا تغریبا تو یک سطحن.
در راحتی نرم بودم هم مثل سمنده.به نظر من فنر بندی لوگان از سمند نرم تره.
همچنین صدای موتور لوگان به نسبت سمند خیلی بهتره البته سمند ای اف 7 هم صدای موتورش کمه.
از نظر ایمنی هم لوگان از سمند ایمنتره و همچنین ایمنی 206 هم از لوگان بیشتره.(در صورت داشتن 2 ایربگ)
بازم دوست من اگه سوالای داشتی در خدمتم.
نقل قول:
سلام.
ملاک های خودتون برای خرید خودرو همچنین میزان بودجه ای که میخواین برای خرید در نظر بگیرین
رو دقیق و به ترتیب بگین تا ببینیم تیبا نمره بیشتری میگیره یا شما انتخاب دیگری خواهید داشت.
با سلام به دوستان
یه سوال داشتم.
سمند ال ایکس سال موتورش ef7 هست یا نه
نقل قول:
سمند LX سال از سال 85 تولید شد و الان موتور XU7 و EF7 و TU5 روش نصب شده و به بازار عرضه میشه.
تمام سمندهای LX همون سمند سال هستن
بین xu7 , ef7 کدوم بهتره؟
ef7 از نظر مصرف سوخت سرو صدا قدرت و شتاب برتری داره به xu7نقل قول:
با سلام راجب به ماشین ix35 hundai hاطلاعاتی می خواستم
اصلا ماشین خارجی داریم که 20 تا قیمتش باشه به غیر از mvm و هیوندا ورنا داریم که مثلا کمری باشه اما مدل 2009 هست؟ . به نظرتون 207i چطوره امکاناتش چیه
نقل قول:
دوست من کمری مدل 2007 الان حدود 35000000 تومان قیمتشه پس نمیشه بهش فکر کرد.
پژو 207i هم ماشین بدی نیست بستگی به ملاک هاتون داره برای خریدش.
نقل قول:
هیوندای ix35 محصول جدیدی از هیوندای که برای رقابت با -اسپورتیج وارد بازار شده.
موتور 4 سیلندر 2400 CC با 16 سوپاپ
175 اسب بخار قدرت و مصرف سوخت 9 لیتر
یک خودروی شاسی بلند جمع و جور و شیک با ایمنی مناسب برای خانواده هم خیلی خوبه.
امکانات و آپشن های مناسب و متعددی داره همه جوره راحته.
رانندگی هم باهاش راحت و قابل قبول هست
سلام دوستان عزیز! :11:
یه سوال داشتم، بین چند ماشین زیر شما کدوم رو میپسندید؟؟
1- مزدا 2
2- هیوندای i20
3- تویوتا یاریس هاچبک
4- تویوتا کورولا (دست 2)
5-مزدا3 نسل گذشته (دست 2)
بودجه رو فکر کنم تقریبی متوجه شدین!
از ماشین هم این توقع هارو دارم--->
1-شرایط فروش مناسب (نقد و اقساط باشه خیلی خوبه چون با پولش میتونم کار کنم) کسی اطلاع داره از این موضوع خوشحال میشم کمک کنه!
2-توقع سرعت و شتاب ندارم(رانندگیم پیرمردیه) ولی سر بالایی کم نیاره( مثل تیپ 2 خودم:41:)
3- 1 نفر بیشتر نیستم. ولی 4-5 نفر جا داشته باشه(دوستام)
4- امکانات رفاهی واسم مهمه حتی بیشتر از موتور ماشین (مثل سانروف، کامپیوتر سفری، کورز کنترل و. . .)
5- مصرف هم هرچی کمتر، بهتر :20:
با تشکر قبلی از همه ی دوستان! :10:
نقل قول:
سلام.با توجه به ملاک های شما به ترتیب:
مزدا 3 نسل قدیم
تویوتا کورولا
تویوتا یاریس هاچ بک
مزدا 2 مدل 90 قیمت 33500000 تومان
هیوندای i20 مدل 2011 قیمت 34000000 تومان
قیمت تویوتا ها و مزدا رو ندادم چون شما سقف بودجه رو مشخص نکردین تا ببینیم چه مدل کارکرده میشه انتخاب کرد
برای شرایط فروش به صورت اقساطی مزدا 2 و هیوندای i20 رو میتونید از شرکت خرید کنید
اما تو بازار نقدی هست.مزدا 3 و تویوتا ها رو باید نقدی بخرید چون دست دوم هستن.
مگر اینکه کسی پیدا بشه بخواد خودش اقساطی بفروشه.
موفق باشید