سلام
من اموزش اکتیو کردن ویندوز xp با لیسانس قانونی را میخواستم
درواقع لیسانس xp دارم چجوری و کجا باید لیسانس را وارد کنم؟
Printable View
سلام
من اموزش اکتیو کردن ویندوز xp با لیسانس قانونی را میخواستم
درواقع لیسانس xp دارم چجوری و کجا باید لیسانس را وارد کنم؟
روش اکتیو کردن ویندوز XPنقل قول:
1. ابتدا از منوی Start گزینه Run را اجرا کنید regedit رو بنویسید و روی OK کلیک کنید تا پنجره ای جدید باز شود.
2. حالا از پنجره باز شده به آدرس زیر برین:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\WPAEvents
3. از قسمت راست پنجره، روی OOBETimer دوبار کلیک کنید تا پنجره ای باز شود.
4. مقدار 7F یاFF را در مقدار بالا فقط به 00 تغییر دهید. روی دکمه OK کلیک کنید و رجستری را ببندید.
5. منوی Start گزینه Run کلیک کنید و این دستور را بنویسید:
C:\WINDOWS\system32\oobe\msoobe.exe /a
6. پنجره ای باز می شود به نام Activate Windows، گزینه دوم را انتخاب کنید و بعد Next را کلیک کنید.
7. از پنجره جدید بر روی Change Product keyکلیک کنید.
8. در قسمت New key
B7R7P - J63JP - 2J7VH - W3TDJ - PDP7T
و سپس بروی Update کلیک کنید.
حالا ویندوز شما اورجینال شد!
(به نقل از سایت ترفندستان)
شاد باشید :40:
سلام.مشکل من اینکه تووی بعضی از فولدر ها که میرم اول ارور :
و بعد ارورکد:http://www.Free-Picture-Host.com/images/GRHi9S1278357457.jpg
میاد و پوشه ها هنگ میکنه.مشکل چیه؟مرسیکد:http://www.Free-Picture-Host.com/images/epuNAa1278357508.jpg
سلام دوستان!
مدتیه که وقتی سیستم رو خاموش یا استند بای میکنم، روی قسمت Log Off (همون آبیه: دی) گیر میکنه...و نه خاموش میشه و نه استند بای! مجبورم با دکمه کیس خاموشش کنم...
ممکنه ویروس باشه؟ kav 2011 دارم..
البته گاهی اینجوری میشه...مثلا هر 6-7 بار یه دفعه!
ممنون، شاد باشید:40:
سلام:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=252668
کد:http://www.forum.p30world.ir/showthread.php?t=386576
نقل قول:نقل قول:
سلام
به تاپیک هایی که دوست عزیزمون Episode (محمد) اشاره فرمودند مراجعه کنید.
ضرر نداره فایل زیر رو هم دانلود و از حالت زیپ خارج کنید و فقط اجرا کنید :
کد:http://masoud123.persiangig.com/document/RegRepair.rar
چند تا هارد دارید ؟ هارد قدیمیه ؟نقل قول:
برای رفع مشکل به پست saeed774 عزیز رجوع کنید :نقل قول:
موفق باشید :40:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4518791&postcount=3
سلام
من یه ویندوز xp sp2 داشتم نصب کردم بعدش یه sp3 از خود سایت مایکروسافت گرفتم اونم نصب کردم و بعد ویندوز رو رجیستر کردم و اپدیت کردم بعدش و بعد که ریستارت کردم با پیغام داد که ویندوز ریجیستر نشده و 30 روز دیگه کار میکنه با روی فایل کلیک کردم رجیستر میشه ولی بعد از ریستارت دوباره همون مشکل رو داره میخواستم ببینم چیکارش کنم؟؟؟
برای اینکه ویندوز شما اوجینال شود باید مراحل زیر را طی کنید:نقل قول:
1- ابتدا از منوی Start گزینهی Run را اجرا کنید. سپس در کادر سفید، regedit بنویسید و روی OK کلیک کنید تا پنجرهای جدید باز شود.
2- حالا از پنجره باز شده به آدرس زیر بروید:
HKEY_LOCAL_MACHINE --[>]SOFTWARE --[>]Microsoft --[>]WindowsNT --[>]Cu rrentVersion --[>]WPAEvents
3- از قسمت راست پنجره، روی OOBETimer دو بار کلیک کنید تا پنجرهای باز شود.
4- حال باید یکی از این دو حالت را مشاهده کنید:
حالت اول: عبارتی که مشاهده میکنید با مقدار FF شروع شود که به جای مقدار FF، مقدار 00 را جانشین میکنید.
حالت دوم: عبارتی که مشاهده میکنید با مقدار CA شروع شود که به جای آخرین مقدار که 97 است، مقدار 00 را وارد میکنید.
دقت کنید که تنها همین مقادیر را تغییر دهید.
5- پنجرهی رجیستری را ببندید و به منوی Start بروید و بر روی گزینهی Run کلیک کنید و این دستور را بنویسید:
ویندوز در هر درایوی که قرار دارد آنرا مینویسیم ) ) C:WINDOWS/system32/oobe/msoobe.exe /a
6- پنجرهای باز میشود به نام Activate Windows، گزینه دوم را انتخاب کنید و بعد بر روی Next کلیک کنید:
7- در پنجرهی جدید بر روی Change Product key کلیک کنید:
8- در قسمت New key عبارت زیر را وارد کنید:
B7R7P - J63JP - 2J7VH - W3TDJ - PDP7T
و سپس بر روی Update کلیک کنید.
هم اکنون ویندوز شما اورجینال شده است!
برای اطمینان از این ادعا میتوانید به این آدرس بروید و بعد از نصب یکActiveX به شما اعلام خواهد شد که آیا ویندوز شما اورجینال است یا خیر!
نکته: بعد از این فرآیند حتماً Update ویندوز خود را فعال کنید تا ازpatchهایی که فقط برای ویندوز اورجینال ارائه میشود استفاده کنید!
این ارور رو ببینید میدونم باید فریم ورک نصب کنم ولی من ورژن های 2 و 3.5 را نصب کردم بازم مشکل داره چه کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
به Run برو و عبارت cmd رو وارد کن و Enter بزن :
در پنجره ای که باز میشه در خطر فرمان ابتدا فرمان زیر رو کپی کن و در command prompt کلیک راست کن و Paste بزن (در این محیط Ctrl + V کار نمیکنه) :
CACLS %systemroot%\System32\*.dll /E /G BUILTIN\Users:R
حالا Enter بزن.
سپس دوباره این فرمان رو Paste کن و Enter بزن :
CACLS %systemroot%\System32\*.ocx /E /G BUILTIN\Users:R
سپس ویندوز رو Restart کن.
موفق باشید :40:
اگر راه حل مسعود جواب نداد ،این راه رو امتحان کن :نقل قول:
از توی Add/Remove Programs برنامه NET Framework 3.5. رو Remove کن .
اگر کامل Remove شد یا اگرم نشد برنامه زیر رو دانلود کنین :
NET Framework removal tool.
کد:http://rapidshare.com/files/406273181/dotnetfx_cleanup_tool.zip
اجراش کنین و NET Framework 3.5. رو انتخاب کنید برای cleanup .
و مجددا NET Framework 3.5. رو نصب کنین .
دو تا هارد دارم :نقل قول:
یه مکستور 40گیگ که قدیمیه با یه مکستور 160 گیگ که نسبتا تازست(2سال میشه) :19:
من تاجاییکه اطلاع دارم هاردهای جدید که نوع اتصالشون فرق می کنه نمی شخ دوهاردهمزمان داشه باشی درضمن بایدببینی پاورت پورت برق اضافی داره یانه :18:نقل قول:
اینکه دو تا هارد یکی قدیمی و یکی جدید رو نمیشه به یه سیستم وصل کرد به نظرم اشتباه هست. من خودم دو سالی هست که از همین روش یعنی یه هارد 40 و یه هارد 160 استفاده میکنم.نقل قول:
یکی IDE و دیگری SATA هست.
چطوری ؟ باچه نوع کابلی ؟:46:نقل قول:
يكي رو با كابل ديتاي پهن كه مربوط به IDE ميشه و ديگري هم از كابل ساتا براي اتصال استفاده ميكنيم.!!!:31:نقل قول:
در تنظيمات بايوس هاردها رو طوري تنظيم كردم كه ابتدا هارد 40 باشه و بعد هم هارد 160.
به اين صورت من هارد ساتا رو كه 160 هست هر موقع خواستم ميتونم جدا كنم و در جاي ديگه استفاده كنم.
سيستمم با همون هارد 40 به كارش ادامه ميده.
شاد باشيد :40:
کار را باید به کاردان سپرد ممنون
M.Masoud.M
دوستان من 1 اکانت توی یوزر اکانت ساختم که الان دیگه احتیاجی ندارم و میخوام پاکش کنم ولی به هیچ عنوان نمیتونم
امکانش هست راهنماییم کنید
تازه 1 یوزر دیگه هم دارم که روش پسورد هست که اون رو هم نه میتونم پاک کنم و نه میتونم پسوردش رو حذف کنم
اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
سلامنقل قول:
تو run بنويسيد control userpasswords2 اون رو باز كنيد تو صفحه اي كه براتون باز ميشه ميتونيد اكانتي رو كه نمي خوايد remove كنيد.تو قسمت پايينش هم ميتونيد پسورد يوزرتون رو عوض كنيد.
€دوست عزیز خیلی خیلی ممنونم ازتون
سلام
من یه ویندوز Xp سرویس پک 3 دارم که وقتی میرم توی Regional and setting و توی تب Advanced
وقتی زبونمو عوض میکنم از من cd ویندوزو میخواد.
هر دفعه که من این کارو میکنم همین طوریه هی میگه سی دی ویندوزو بزار.راهی هست که سی دی نخواد؟
احتمالاً CD ویندوزی که شما استفاده کردید از نوع اتوماتیک هست و این نوع CD ها رو نمیشه هیچ کاری کرد و بایستی خود CD باشه تا زبان مورد نظر نصب بشه.نقل قول:
اما اگه CD ویندوزی که شما از اون استفاده میکنید به صورت غیر اتوماتیک هست و همه مراحل به صورت دستی انجام میشه شما بایستی در موقع تنظیمات زبان همون موقع تیک مربوط به نصب زبان رو بزنید.
منظورم قبل از وارد کردن CD Key ویندوز هست.
متوقف کردن درخواست سی دی ویندوزنقل قول:
این ترفند برای کسانی مفید است که با ویندوز XP بسیار کلنجار می روند و تغییرات زیادی در آن ایجاد می کنند. با استفاده از این روش از درخواست مکرر CD ویندوز توسط رایانه جلوگیری کرده و تغییرات مورد نظرتان در ویندوز XP سریعتر اعمال می شوند.
1- پوشه I1386 را از CD ویندوز , روی هارد دیسک رایانه کپی کنید.
2- از منوی start وارد Run شده و عبارت Regedit را تایپ کرده و روی OK کلیک کنید تا وارد ویرایشگر رجیستری شوید.
3 - در رجیستری به مسیر داده شده بروید.
HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > MICROSOFT > WINDOWS NT > CURRENTVERSION
4 - در صفحه سمت راست روی کلیدی با نام SourcePath راست کلیک کرده و Modify را انتخاب کنید.
5 - در قسمت Value Data مسیر دقیق پوشه I386 در هارد دیسک را بنویسید و روی OK کلیک کنید ( برای نمونه D:\I386)
6 - سپس به مسیر زیر بروید:
HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > MICROSOFT > WINDOWS > CURRENTVERSION > SETUP
7 - در سمت راست روی کلیدی با نام SourcePath راست کلیک کرده و Modify را انتخاب کنید.
8 - در قسمت Value Data نام درایوی که پوشه را در آن قرار داده اید بنویسید و روی OK کلیک کنید ( برای نمونه D:/K )
سلام:
من جدیدا موقع اجرای بازی Blazing Angels Squadrons of WWII با ارور زیر مواجه میشم در حالی که فولدر همین بازی رو وقتی توی کامپیوتر دیگه ای کپی میکنم راحت باز میشه. هرچی هم بازی رو پاک میکنم و دو.باره نصب میکنم باز همینت مشکل هست
چون مطمعنم این اشکال از بازی نیست و این موضوع به ویندوز ربط داره این جا مطرح کردم
ممنون
سلامنقل قول:
برو اینجا:
کد:http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?x3daudio1_0
راحت ترین روش برای format کردن درایوها چیه اگه میشه توضیح بدین؟؟:19:
و همچنین چجوری باید درایوها رو پارتیشن بندی کنم؟؟:40:
سلامنقل قول:
توی ما کامپیوتر روی درایو مذکور کلیک راست کن فرمت را بزن...
پارتیشن بندی به نرم افزارهایی مثل:پارتیشن مجیک و نورتون پارتیشنو...
لازم دارید
راحت ترین راه روی هر درایو کلیک راست کرده و گزینه Format رو انتخاب کنید.نقل قول:
راحتترین راه برای پارتیشنبندی هم استفاده از CD ویندوز هست. شما در هنگام نصب میتونید پارتیشن بندی رو به راحتی انجام بدید.
با توجه به حجم هاردتون بایستی پارتیشن بندی رو انجام بدید.
در ویندوز XP فضای 15 گیگابایت رو برای درایو C درنظر بگیرید و بقیه پارتیشنها رو با توجه به نوع کارتون یعنی موزیک، نرم افزار، فیلم و ویدئو و ... تقسیم بندی کنید.
در ویندوز 7 یا ویستا فضای 25 گیگابایت رو برای درایو C در نظر بگیرید و بقیه شرایط مثل ویندوز XP هست.
داداش دمت گرم کارت خیلی درستهنقل قول:
ببخشید میتونی یک توضیح مختصر در مورد این فایل بدی که کارش چی هست و چرا پاک شده
یک سوال دیگه : نرم افزاری هست که تمام فایل های dll ویندوز رو چک کنه و اگر خراب بود یا پاک شده بود خبر بده
بازم ممنون داداش
با سلام
من دوتا هارد دارم که الان هر کار میکنم روی هیچکدوم ویندوز نسب نمیشه! نه 7 ، نه xp .وقتی که میخوام ویندوز xp نسب کنم ،توی قسمتی که پارتیشن رو انتخاب میکنیم ، بعد از انتخاب پارتیشن با پیغام زیر روبرو میشم:
"To install windows xp on the partition you selected , setup must write some startup files to the fllowing disk:
953868 mb disk 0 at id 0 on bus 0 on atapi [MBR]
How ever this disk does not contain a windows xp-compatible partition.
To Continue instaling widows xp , return to the partition selction screen and creat a windows xp-compatible on the disk above. if there is no free spase on the disk , delete and existing partition amnd then create a new one
من 6تا پارتیشن دارم که هرکدوم رو که میزنم باز هم با همین پیغام مواجه میشم.خواهشا یه راه حلی بدید که نیازی به پاک کردن هارد ها نباشه.البته اگر یکی دوتا پارتیشن باشه عیب نداره!
سلام؛
این 6 تا پارتیشن رو چجوری ایجاد کردید؟
میدونید که باید بعد از پارتیشن بندی فورمت بشن و درایو ویندوزتون رو فعال (Active) کنین
این 6تا رو داشتم (از قبل) امروز با یه نرم افزار میخواستم وضعیت یکی از درایوهامو از حالت primary به logical تغییر بدم که دیگه به کل به هم ریخت.نقل قول:
شما باید فقط همون پارتیشنی که میخواید روش ویندوز بریزین رو با حالت Primary فورمت کنید و بعد همون درایو رو Active کنید، من بهتون نرم افزار Paragon رو پیشنهاد میکنم.
منظورتون از Active کردن درایو چیه؟نقل قول:
برای هر هاردی باید یک (و فقط یک) پارتیشن فعال وجود داشته باشه که نمیتونه از نوع Logical هم باشه، اگه دو تا هارد دارین میتونین دو تا پارتیشن فعال داشته باشین که کامپیوتر میتونه با یکی از اون پارتیشن ها بالا بیاد.
برای فعال کردن یک پارتیشن چند راه وجود داره، ساده ترینش:
تایپ دستور diskmgmt.msc در قسمت Run و بعد کلیک راست روی پارتیشن مورد نظر و انتخاب Mark Partition as Active
البته شما قبل از این کار اون پارتیشن رو با انتخاب گزینه ...Format از همون منوی کلیک راست فورمت کنید، اگه اطلاعاتش رو لازم ندارین، چون اینطور که میگین به هم ریخته، باید فورمت شه احتمالا.
با درود
من روی رایانه دو تا ویندوز روی دو درایو گوناگون(f , c) داشتم که هر دو اکس پی سرویس پک3 هستن. کاری که انجام دادم این بود که می خواستم مقداری از درایوهای دیگه رو به درایور f بیافزایم پس در ویندوز درایور C پارتیشن مجیک رو نصب کردم و کوشش کردم به درایور ویندوز f مقداری رو افزایش بدم. بعد از انجام این کار و راه اندازی دوباره ویندرز متوجه شدم که درایو f همچنان باقی هست و فایل ها وجود دارن ولی من نمی تونم به ویندوز دوم وارد بشم و دیگه منوی آغازین که میتونیم اونجا ویندوزمون رو انتخاب کنیم از بین رفته و دیگه مستقیم وارد ویندوز c می شیم
می خواستم ویندوز رو تعمیر کنم که نشد و این بخش اومد و نشد:
هم اکنون من با چه روشی می تونم اون یکی ویندوزم رو که دیگه بالا نمیاد نجات بدم؟
با سپاس
با سلامنقل قول:
دوست عزيز، خوب ويندوز قبليتون بهم ريخته فايلهاي راه اندازش كه توي بوت بياد
ببينيد اون ويندوزتون كه بالا نمياد هست اصلا يا نه
موفق باشيد.
بله اون ویندوز هست و همه ی فایل هاش وجود دارن ولی ویندوز بالا نمیاد و اون منوی اول که می خوایم انتخاب کنیم بریم توی کدوم وینهدوز وجود نداره دیگهنقل قول:
با سلامنقل قول:
پس از نرم افزار زير استفاده كن
تو قسمت add/remove entries قسمت پایینش add entry تو قسمت type ویندوزتون رو انتخاب کنید و تو قسمت drive هم درایو ویندوزتون رو بزارید.کد:http://www.4shared.com/file/129346245/55de98aa/EasyBCD_172.html
موفق باشيد.
نقل قول:
دوست گرامی نرم افزار رو گرفتم و نصب رکدم و رخدادهایی که پیش اومد اینها بود