5700 من بر فنا رفت....
گوشی از دستم افتاد تو آب یه ثانیه نکشید برش داشتم ولی اللان کار میکنه فقط سیمکارتو نمیخونه به چند تا تعمیر کارم نشون دادن همشون گفتن دیگه درست نمیشه
باید فعلا به فکر یه 1100 باشم
Printable View
5700 من بر فنا رفت....
گوشی از دستم افتاد تو آب یه ثانیه نکشید برش داشتم ولی اللان کار میکنه فقط سیمکارتو نمیخونه به چند تا تعمیر کارم نشون دادن همشون گفتن دیگه درست نمیشه
باید فعلا به فکر یه 1100 باشم
نه!!با سشوار گوشی رو اول خشک کن!بعدش توی برنج خشک بزار!هیچیش نشده!برای هلپ بیشتر به کاربر hamidrj مراجعه کنید!تجربشو داشته!!:46::46::10::8:
شبکه رو از دوال مود به gsm تغییر بده!!نور ال سی دی 5700 از همه گوشیها بیشتره و بهتره رو حداقل باشه!من رو حداقله!!دیگه چیز خاصی نیست!!تنظیم خاصی به ذهنم نمیرسه!!!
نقل قول:
نوشته شده توسط savalan_sahand [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمک کنییییییییییییییییییییید.
چطوری میشه تم ها رو از گوشی پاک کرد ؟؟؟. با چه برنامه ای؟؟؟ با نوکیا پی سی سوییت نمیشه.
در گوشی هم به قسمت application manager نمیاد پاک کنم.
رو اين زياد بحث شده به نظر من يه باگ بزرگ واسه 5700 است و حل شدني نيست ... فقط با فايل منيجر هاي خفن ولي اونم نه كاملا...
نقل قول:
نوشته شده توسط savalan_sahand [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
19 تا برنامه رو باید پاک کنم؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشیو دادم به دوستم اونم تم خفنی زد. نمی تونم پاک کنم؟؟؟
فرمت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
داداش ازين به بعد ياد بگير كه هر تمي دم دستت اومد نريزيش و تم هم فقط از سايتايي بگير كه عكس تمو ميزارن تا مطمئن بشي كه با اين تم حال مي كني... منم اولا كه گوشيو خريده بودم مثل تو بودم ولي بعدا فهميدم چه غلطي كردم...
نقل قول:
نوشته شده توسط rainysky50 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که همینطور کلیپ و اهنگ با گوشی میبینم و تا 2 یا 3 روز دوام میاره!در حالت معمولی 3 روز رو هم رد میکنه!
باتري شما مگه از طلاس؟؟؟؟ واس من كه افتضاس هر شب تو شارژه.... آقا يه ستينگ توپ بهم بديد دارم ديوونه ميشما!!!! اين باتري من داغونه...يه روزو نيم نگه داره من خودمو مي كشم...
نقل قول:
نوشته شده توسط IceLord [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز
نیازی به فرمت کردن گوشی نیست. فقط کافیه یه سر به این پست بزنی:
کد:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2277545&postcount=5448
داداش يه سوال كنم اصلا ربطي به بحث نداره همينطور نقل قول بالا فقط يه سوال...
سيمبين بعديي كه مي خواد بياد 9.5 است؟؟؟؟ آخه بر اساس آواتارت گفتما!!!
نقل قول:
نوشته شده توسط soldier [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامواقعآ گوشی خوبی هست و نسبت به قیمتش ارزشش رو داره؟ میخواهم یکی بخرم!اونایی که دارن بگن چطوره؟
ببين خريدي بدت اومد من پولشو بهت پس ميدم...
نقل قول:
نوشته شده توسط Mr.K2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا گوشی خیلی خوبیه ...
سرعتش توپه ...
کیفیت صداش عالیه ...
هنگ نمیکنه ...
صفحه نمایشش خوبه ...
تا 4 گیگ مموری ساپورت میکنه ....
s60 v 3
و...
اينو من 70 بار گفتم آقا اين گوشي 2گيگ بيشتر ساپورت نمي كنه... دليلشم قوطي خود گوشي يا سايت نوكيا...(من سايت نوكيارو نديدم ولي اكثر سايتا كه ترجمه ي سايت نوكيا هستن 2 نوشتن)
شما هم اگه دليلي واسه ادعاي 4گيگ دارين يا لينكشو بذارين يا يه طوري ثابت كنيد...
ما اينجا بايد كمك كنيم نه اينكه گوشيمونو فقط شاخ كنيم كه...
نقل قول:
نوشته شده توسط khaloo [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
salam man 5700 daram vali ram nadasht
كردن تو پاچت...
يه چندتا تاييد ميشه و چندتا تاييد نميشه...نقل قول:
سلام Behzad_v3 جان
ورژن بعدی سیمبیان نمی دونم 9.5 باشه یا نه. فکر کنم 9.3 باشه ولی مطمئن نیستم. منم از این آواتر خوشم اومد گزاشتمش. دلیلی بر درست بودنش نیست.
--------------------------------------------------------
در مورد اینکه 5700 مموری 4GB رو ساپورت میکنه یا نه بگم که بعضی از سایت ها زدن که ساپورت می کنه مثل این gsmarena.com که من خیلی قبولش دارم:
ولی سایت mobile-review.ru زده تا 2GB ساپورت میکنه:کد:http://www.gsmarena.com/nokia_5700-1936.php
ولی تو سایت خود نوکیا اصلا صفحه مشخصات 5700 وجود نداره یا من نتونستم پیداش کنم. توی find product اگه 5700 بزنی هیچی پیدا نمیشه!!! اگه باور ندارین امتحان کنین:کد:http://www.mobile-review.com/phonemodels/nokia/nokia-5700-en.shtml
ولی سایت نوکیا برای 6120 که از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری کاملا مشابه 5700 هست زده که تا 2GB ساپورت می کنه:کد:http://europe.nokia.com/A4142002
حالا تنها راهش اینه که یک نفر امتحان کنه ببینه جواب میده یا نه که به نظر خود من 100% جواب میده. البته من امتحان نکردم.کد:http://europe.nokia.com/A4399011
--------------------------------------------------------
در مورد این پاک کردن تم ها هم بگم که فقط مشکل 5700 نیست و من توی بقیه گوشی های S60 v3 هم دیدم و مشکل سیمبیان هست نه 5700 !!!
مرسی
ورژن جدید سیمبین 9.3 هست که تو ان96 استفاده خواهد شد.
نقل قول:
منم قبولش دارم و به نظرم درسته ....
------------
بله درسته دوست عزیز من هم سایت نوکیا رو زیر و رو کردم پیداش نکردم :41:
یکی مشکل منو حل کنه دیگه!!!!
خوب شايد شما درست بگيد و اين سايت يه سايت شاخ باشه(به قيافشم ميومد)نقل قول:
ولي من فقط حرف نوكيارو قبول دارم...
البته پسر عموي من ان82 دارهرم 4 روش انداخته نزديك 3.5 تا هم پر كرده حالا هر وقت ديدمش ميذارم يه 2.3 ساعتي رو گوشيم باشه ببينم هنگ مي كنه يا نه... اگه نه كه بهتون خبر ميدم...
آقا... نظرت محترم ولي تا اونجا كه من اطلاع دارم سيمبين بالاتر از 9.2 هنوز نيومده و ان96 هم 9.2 مي باشد و شما اشتباه مي كنيد...نقل قول:
چشم مشكلتو بگو تا حل كنيم...نقل قول:
نخیر!ان96 دارای سیستم عامل سیمبین 9.3 fp2 rel3.2 هست و کاملا جدیدتر هست!!
درسته.
دوست من بهزاد جان.شما یه سری به ریویو های ان96 برن.تو سایت های معتبر.تا ببینی.مرسی
نقل قول:نقل قول:مشکل از اپراتور هست،ربطی به گوشی و (ایرانسل)نداره.دقت کرده باشین از خط ثابت هم به خارج از کشور زنگ بزنین در اکثر موارد ایجوری میشه.زیاد حساس نباش،...نقل قول:
کاری نداره،من خودم با یه سوزن خیاطی درش آووردم.یه سوزن بردار یکم از سرش بشکن بعدش بزارش پشت پین گیره بعدش آروم با یه چیزی بزن پشت سوزن،فقط مواظب باش لاکشو نشکنی!:20::8:نقل قول:
سلام دوستان گوشي 5700 عكش يه چيز تو مايه هاي ان73 هست يانه؟؟؟؟
توي اين سايت جايي هست كه در باره (كا800 و كا810 ) بحث كرده باشند ممنون ميشم اگه آدرسشو بدين:10:
ان73 و 5700 مشابه نیستن.5700 یه موزیک فون واقعیه که با یک اسمارتفون تلفیق شده.
ان73 ترکیبی از کامرافون،موزیکفون و اسمارتفونه.
5700 جدیدتر و با کیفیت بیشتری ساخته شده.
در مورد سوال دوم هم اطلاعی ندارم.
سوال 1 رو که دوستان بهت جواب دادننقل قول:
دومی هم :
کلوپ کا800
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=91711
810 رو هم بگرد پیدا می کنی
کاملا تایید میشهنقل قول:
من قصد دارم 5700 بخرم ولی از دوربینش اصلاعات زیادی ندارم قبلا N72 داشتم میخواستم بدونم آیا دوربینش قویتر از n72 هست یا نه ؟؟(خصوصا در عکس)
از n72 آره ولينقل قول:
من قصد دارم 5700 بخرم ولی از دوربینش اصلاعات زیادی ندارم قبلا N72 داشتم میخواستم بدونم آیا دوربینش قویتر از n72 هست یا نه ؟؟(خصوصا در عکس)
دوربينش توي روز يه دوربين عاليه ولي شبا خيلي نويز داره!
من روش 4 گيگ انداختم و كار كرد اونم با سرعت عالينقل قول:
اينو من 70 بار گفتم آقا اين گوشي 2گيگ بيشتر ساپورت نمي كنه... دليلشم قوطي خود گوشي يا سايت نوكيا...(من سايت نوكيارو نديدم ولي اكثر سايتا كه ترجمه ي سايت نوكيا هستن 2 نوشتن)
شما هم اگه دليلي واسه ادعاي 4گيگ دارين يا لينكشو بذارين يا يه طوري ثابت كنيد...
ما اينجا بايد كمك كنيم نه اينكه گوشيمونو فقط شاخ كنيم كه...
فقط اولش مموري رو يه بار فرمت كرد كه دوستم از دستم عصباني شد چون رم واسه دوستم بود!
نقل قول:ببخشيد... خودم رفتم تو ريويوهاش نگاه كردم متوجه اشتباه خودم شدم... شرمنده... حالا چرا ميزنين؟؟؟؟نقل قول:
اگه يه گوشي واسه عكس گرفتن مي خواي انتخاب اشتباهيه...نقل قول:
تاييد ميشه ولي حتي تو شبشم از ان72 بهتره...نقل قول:
از n72 آره ولي
دوربينش توي روز يه دوربين عاليه ولي شبا خيلي نويز داره!
داداش مطمئنا بايد 4گيگ رو بخونه و روش شكي نيست ولي 4گيگ خالي با پر خيلي فرق داره... وقتي توان خوندن اطلاعات رمو وقتي پر بوده نداشته مشخص ميشه كه قادر به خوندن 4گيگ پر نيست... ولي من خودمم بازم امتحان ميكنم...نقل قول:
من روش 4 گيگ انداختم و كار كرد اونم با سرعت عالي
فقط اولش مموري رو يه بار فرمت كرد كه دوستم از دستم عصباني شد چون رم واسه دوستم بود!
1_برای ویرایش نت های توی گوشی از طریق کامپیوتر راهی هست ؟
2_ایا راهی هست که فایل های text به زبان فارسی که با کامپیوتر می نویسیم رو توی گوشی نشون بده
موافقت ميشه. وقتي خود نوكيا ميگه نميشه هيچكي حق دهن وا كردن نداره. يكي امتحان كنه. ولي فكر نكنم كه بشه.نقل قول:
ممنون از راهنماييت ولي من مي خوام بدونم كا810 صداش از كا 800 بيشتره يانه:8:نقل قول:
داداش شما آدرس رو اشتباهی اومدی .برو کلوپ سونی اریکسون , اونجا حتما می تونی به جواب سوالت برسی.نقل قول:
با رم 4 گیگ و 3.2 گیگا بایت اطلاعات تست شد هیچ مشکلی ندارهنقل قول:
عزيز دل برادر آدرسشو مي خوام من خودم پيدا نكردمنقل قول:
نقل قول:
دوربین ان73 فرق داره با 5700 ...اون 3.2 هست و 5700 2 هست ...خیلی فرق داره ...
در مورد اون دومی هم توی سونی اریکسون بگرد پیدا میکنی ...احتمالا تاپیکهای مهم هم هستند ..
نقل قول:
در روز و نور کافی خوبه ولی در شب خوب نیست ...
من هم مطمینم که تا 4 گیگ رو راحت ساپورت میکنه ..دبلیو 950 با سی پی یو (فکر کنم 208 مگاهرتز ) 4 گیگ مموری داره ...میخوای 5700 با 369 مگاهرتز 4 گیگ رو ساپورت نکنه !!نقل قول:
بیا این هم آدرس :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
میخواستم بدونم ال سی دی گوشی های شما هم نویز داره ؟؟
منظورم از نویز اون لرزشها و خطوط ریزه که تو Lcd اکثر گوشی ها دیده میشه .
ممنون
كي بود گفت 5700 تو سايت نوكيا نيست؟
پس اين چيه؟کد:http://europe.nokia.com/A4382128
نه مال من نویز نداره!:13:نقل قول:
سلامنقل قول:
من نگفتم 5700 تو سایت نوکیا نیست ولی صفحه ای مثل این که
که توش مشخصات کامل رو نوشته باشه نداره. شما اگه تو همون find product هم سرچ کنی چیزی پیدا نمیشه.کد:http://europe.nokia.com/A4496126
مرسی
نقل قول:درسته صفحه ای که به صورت جدولی مشخصات رو خلاصه نشون بده نداره !!نقل قول:
1. تا اونجا كه من ميدونم راهي نيست...نقل قول:
2. بدون برنامه امكان نداره ولي اگه برنامه هايي مثل كوييك آفيس يا آفيث سوييت رو گوشيت بريزي درست رو گوشي نشون مي ده...
يكي ميگه فرمت مي كنه يكي ميگه مشكل نداره... آقا من تا خودم امتحان نكنم قبول نمي كنم چون به نظر من شماها بيشتر مي خواين گوشيتونو شاخ كنيد ولي من و بعضي ديگه مي خوايم به واقعيت پي ببريم...نقل قول:
با رم 4 گیگ و 3.2 گیگا بایت اطلاعات تست شد هیچ مشکلی نداره
من الان 2 ماهه مي خوام 4گيگ بخرم ولي مي ترسم نخونه.... وگرنه من از خودامه كه اين گوشي 4 گيگ بخونه...
يادمه اولا همه مي گفتن كه تو سايت نوكيا نوشته كه 4 رو راحت ساپورت مي كنه وقتي گفتم سند بيارين.... لينك بدين.... همه جا زدن و سايت هاي متفرقه رو نشون دادن.... نمي گم سايت gsmarena سايت مزخرفيه ولي نوكيا واسه من و همه ي دوستان معتبرتره...
واسه بار هزارم سند بيار كه ساپورت مي كنه.... نبايد آدم رو هوا حرف بزنه... ضمنا محض اطلاع شما و دوستان سي پي يو اصلا به مقدار ساپورت مموري كارت ربطي نداره.... و فقط به مقدار حافظه ي رم(حافظه ي كاربري) مربوط ميشه... اگه به سي پي يو باشه كه ان95 8گيگ هم سي پي يوش از 5700 پايينتره... باور ندارين برين سوال كنيد...نقل قول:
من هم مطمینم که تا 4 گیگ رو راحت ساپورت میکنه ..دبلیو 950 با سی پی یو (فکر کنم 208 مگاهرتز ) 4 گیگ مموری داره ...میخوای 5700 با 369 مگاهرتز 4 گیگ رو ساپورت نکنه !!
واسه من كه نداره و كسي هم نديدم كه داشته باشه...نقل قول:
سلام دوستان
میخواستم بدونم ال سی دی گوشی های شما هم نویز داره ؟؟
منظورم از نویز اون لرزشها و خطوط ریزه که تو Lcd اکثر گوشی ها دیده میشه .
ممنون
آقا رفتم تو سايت نوكيا گشتم و متوجه شدم كه به گفته ي نوكيا 2 گيگ بيشتر ساپورت نمي كنه...
اينم لينكش كه ديگه كسي نگه 4 گيگ...
کد:http://europe.nokia.com/products/accessories/all_accessories/memory-cards-and-cables
خيلي ببخشيد ولي يه كم خنده دار بود!!نقل قول:
اگه به سي پي يو باشه كه ان95 8گيگ هم سي پي يوش از 5700 پايينتره... باور ندارين برين سوال كنيد...
5700 به راحتي تا 4 گيگ پر ميشه باور نداري برو امتحان كن من كه امتحان كردم
در مورد حرفت درباره ان95 هم سكوت كنم بهتره