من تو بازی شاهزاده ایرانی یک تو مرحله ای که هشت تا دریچه داره گیر کردم . از این 8 در یکی هستش که روش یه مجسمه هستش و از این در هم وارد شدم وقتی وارد در های دیگه میشم دو باره از همون در اصلی بیرون میام وسط این مکان هم یه حوضه که توش یه مجسمس
Printable View
من تو بازی شاهزاده ایرانی یک تو مرحله ای که هشت تا دریچه داره گیر کردم . از این 8 در یکی هستش که روش یه مجسمه هستش و از این در هم وارد شدم وقتی وارد در های دیگه میشم دو باره از همون در اصلی بیرون میام وسط این مکان هم یه حوضه که توش یه مجسمس
دوست عزیز! اینجا تاپیک حل مشکلات در نصب و اجرای بازیها هست ...نقل قول:
شما در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط به جواب سوالتون میرسیدید.
... پس صبر کنید که اونجا به شما پاسخ داده بشه.
شما این سوال رو در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بایستی مطرح میکردید.نقل قول:
اما جواب ... شما در این قسمت از بازی فقط باید به دنبال صدای آب باشید و به ترتیب وارد درهایی بشید که صدای شرشر آب از آنها به گوش میرسه.
پس در مقابل هر در کمی درنگ کنید و در صورتی صدای آب رو نشنیدید به مقابل در بعدی برید...
با با دمتون گرم
یعنی هیچ کس نمیتونه این مشکل ما رو حل کنه
سلام
من تاحالا چند تا بازی دانلود کردم که بعضی از اونها بی مشکل بودند اما چندتاشون میگه سی دی یا دی وی دی اصلی را در رم قرار بدم.
من باید چه بکنم?
سلام،
من بازی Fifa Euro 2008
رو توی ویستا نصب کردم، اول اصلا اینقدر بازی کند بود که نمیشد بازی کرد بعد رفتم درایور جدید رو گرفتم نصب کردم.
سرعت بازی خوب شد ولی احساس میکنم بازی اونجوری که باید بیاد نمیاد
یعنی احساس میکنم texture های زیادی تو بازی نیست
اصلا گیر نمیکنه بازی
من چه detail رو low بزارم چه high بازی چندان فرقی نمیکنه
رزولویشن رو هم گذاشتم آخر ولی باز جالب نمیاد
چجوری میتونم بازی رو تو همین ویندوز بهتر بیارم؟
اصلا بازی از این بهتر میشه یا همینطوریه؟
برای اجرای اون بازیها شما نیاز به کرک بازی دارین که بایستی فایل کرک رو در محل نصب بازی, روی همون فایل کپی کنید.نقل قول:
این کرک ها بایستی در CD یا DVD بازی موجود باشه در غیر این صورت در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای دریافت کرک بازی درخواست بدید.
سلام دوستان ... من بازی هالک رو میریزم ، وقتی می خواهم اجرا کنم هیچ اتفاقی نمیفته ... مشکل چیه به نظرتون؟
سلام . من در اجرای بازی مکس پین 2 و 3 مشکل دارم چند ثانیه به چند ثانیه حرکت ماوس خیلی آروم میشه هم در بازی و هم در منوی اولیش. قیلا با مکس پین 2 مشکلی نداشتم ولی دوباره که روی یک سیستم جدید نصب کردم اینطوری شده. همه حالات گرافیکش رو هم امتحان کردم . سیستم من هم:
ATI 128MB Radeon 9200SE
CPU Celeron D 3.0
Ram 512MB DDR1
XP SP3
10 Directx
نقل قول:خوب! شما بازی رو از محل نصب بازی, اجرا کنید و در صورتی که مشکل شما حل نشد, اقدام به نصب مجدد بازی کنید.نقل قول:
نوشته شده توسط SIMON137
سلام دوستان من توی بازی Generals Zero Hour به یه مشکل جدی بر خوردم حدود سه چهار ماه پیش جنرال یک رو خریدم این بازی فارسی بود تا الان هم باهاش مشکلی نداشتم تا Generals Zero Hour یا همون جنرال 2 رو خریدم حتماً می دونید نسخه دوم روی اولی نسب میشه ولی چون اون بازی رو توش دست برده بودن و فارسیش کرده بودن نشد نصبش کنم
خلاصه سرتونو درد نیارم چند روز پیش رفتم و یه dvd خریدم که هر دوتا بازی توش بود ولی الان که اونو نصب مکنم بازی به راحتی حتی بدون خواستن سریال نصب میشه ولی وقتی بازی رو شروع می کنم یه دفه همه چیز منفجر میشه
اگر میشه کمک کنید ؟؟؟
نميدونم اين به اين تاپيك مربوطه يا نه من بازي assassins creedرو از شاردزيلا دانلودكردم بصورت 8 پارت بود كه 9همچين فرمتي داشت iso.001حالا من نمي دونم اينارو چجوري به هم بچسبونم اولي رو كه پسوندشو isoميكنم بعد با demon tools اجرا كامل نيست حالا كسي ميتونه به من كمك كنه
سلام
من میخوام carbon نصب کنم ولی مگه فضای لازم نداره درایوم 4.88 GB هست نمیشه کاری کرد تا erorr نده
وقتی در حین بازی (اکثرا شروع بازی) احساس بشه که یه فایل یا بیشتر Damage شده باشه تمام نیروها در یک زمان نابود میشن و بازی شروع نشده, تموم میشه.نقل قول:
... حداقل یکی از فایلهای محل نصب بازی ایراد داره که اون باعث این مشکل میشه. (شاید نصب دوباره بازی این مشکل رو حل بکنه)
این ایراد حتی تو این بازیها هم دیده شده که همگی از ساخته های EALA هستند:
Command & Conquer: Generals
Command & Conquer: Generals - Zero Hour
The Lord of the Rings, The Battle for Middle-Earth
The Lord of the Rings, The Battle for Middle-Earth II
The Lord of the Rings, The Battle for Middle-Earth II, The Rise of the Witch-King
جواب سوال شما در انجمن دانلود بازی - تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داده شده.نقل قول:
این ایراد از این موارد میتونه ناشی بشه:نقل قول:
- فرمت درایو نصب بازی, FAT32 هست نه NTFS که باید NTFS باشه.
- مقدار فضای درایو برای نصب بازی کافی نیست که باید فضای خالی بیشتری اختصاص بدین...
سلام.من بازیcommand&conquer3.kanses wrathروخریدم ولی وارد بازی نشد چون باید اول بازیcommand&conquer3.tiberium warsرو نصب میکردم .حالا این بازی رو نصب کردم ولی بازم نمیره تو بازی و این ارورو میده:missing:"launcher:no basegame" باید چکار کنم. تورو خدا کمکم کنید.
با اینکه فکر میکنم بدونم مشکل کار از کجاست ولی خواهش میشه که عکس پیغام خطا رو بزارید.نقل قول:
ببخشید چجوری باید عکسشو بگیرم!!!!نقل قول:
در مورد این مشکل کسی نمیتونه کمک کنه؟نقل قول:
havas_1980 خیلی ممنون از راهنمایی شما ولی این بازی رو به عنوان بازیه ارجینال خریدم و اسم شرکتی که اونو ساخته هم معتبره نمی دونم چکار کنم ؟؟
سه بار نصب کردم نشد حالا جیکار کنم ؟؟
جواب سوال شما در انجمن دانلود بازی - تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داده شده.
باب جان من اونو خوندم میگم فرمتش iso.001 هست ازوی خالی که نیست تازه وقتی جاشونو عوضمیکنم جای isoو001رو } ولی هیچ کدوم به تنهایی کار نمیکنه ؟؟؟؟؟ چجوری بچسبونمشون:41::46:
سلام
اگه بازی phantasy star کرک داره لطف کنید و بذارید آخه تو DVD بازی نیست بازیم بدون اون اجرا نمیشه.ممنون میشم
این مشکل شما دوست عزیز همونطوری که havas جان گفتند مال ایراد فایل هاست.شما کاریش نمی تونید بکنید بازی های EA را وقتی دست می برن همین طور میشه . برو و Command and Conquer First Decade را پیدا کن که 2 تا DVD است.نقل قول:
من وقتي ميخوام توراك رو اجرا كنم اين ارور رو ميده: مشكل چيه؟:19::13:
! General Protection fault
( History: Address = 0x48dfa0 ( file name not found
( Address = 0xa9fe66 ( file name not found
( Address = 0xaa0186 ( file name not found
( Address = 0x9f8734 ( file name not found
( Register Wait For InputIdle () Addrss = 0x7c816ff7 ( file name not found
? Do you want to submit a bug report about this
سلام چجوری میتونم عکس یه ارورو تو کامپیوترم بگیرم؟
نقل قول:راحتترین راه اینه که دکمه Prt-sc SysRg (روی دکمه Insert) رو بزنید بعد دکمه ctrl رو نگه داشته و همزمان دکمه C رو بزنید بعد Paint رو باز کنید و Paste کنید اگر هم خواستید می تونید همون جا عکسی رو که گرفتید ویرایش کنید.
سلام
من با بازی turok مشکل دارم. وقتی روی آیکون بازی کلیک میکنم صفحه شروع بازی میاد ولی وقتی که میخام برم توی بازی خیلی کند اجرا میشه و بعد صفحه سیاه میشه و همین طور میمونه و مجبورم که بیام بیرون.در ضمن تمام تنظیمات رو روی حداقل گذاشتم. و اینکه بازی کرایسیس و کال اف دیوتی4 روی سیستم من اجرا میشن.
سیستم من:
سی پی یو = amd دو هسته ای 4000+
کارت گرافیک=انویدیا 7100gs
رم= یک گیگ
سیستم عامل=ویندوز اکس پی سرویس پک 3 که بعد از اینکه دیدم بازی کار نمیکنه سرویس پک 3 رو پاک کردم و الان سرویس پک2 هست.
ممنون
اینم عکسش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام دوستان
من بازي 2 Truecrime را روي سيستم خودم نصب كردم و اجرا شد و بعد كه روي يه سيستم كه تقريباً مثل سيستم خودم بود نصب كردم وقتي اجراش ميكنم مانيتور ميره تو حالت استند باي اگه ميشه بگيد مال چيه
ممنون
کسی نمیتونه کمکم کنه :13: ممنون میشم:11:نقل قول:
سلام من بازی SimCity™ Societies را بر روی سیستم خود نصب کردم ولی در هنگام اجرا بازی این پیغام را میده مشکل از چیه؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انقدر دست کاري کردم که ديگه بازي اجرا نشد! گند زدم... منظورم بازي Half Life 2 هست
خواستم اينجا اون فايله رو درخواست بدم:
filesystem_stdio.dll موجود در HalfLife2\bin خواهش ميکنم نياز اساسي دارم...
ضمنا اين فايل مثل چي تو اينترنت ريخته اما ورژن ايني که تو اينترنت هست با مال خود بازي فرق ميکنه اينه که اينجا درخواست دادم تا اونايي که خود بازيو دارن لطف کنن اين فايل رو آپلود کنن برام يه دنيا ممنون ميشم!
لطفا درخواست خودتون رو در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید.نقل قول:
این ایراد از سه جا میتونه ناشی بشه:نقل قول:
- رزولیشن صفحه نمایش به طور صحیح تنظیم نشده ... برای این منظور تنظیمات صفحه نمایش ویندوز رو دستکاری کنید.
- کارت گرافیک شما برای اجرای این بازی با حداقل امکانات نمیخونه ... که بیشتر از این مورد میتونه باشه.
- ورژن درایور کارت گرافیک شما به روز نیست... برای این منظور از این آدرس اقدام به دریافت آخرین درایور کنید:
کد:http://www.nvidia.com/Download/index.aspx
برای گذاشتن عکس در پستهاتون به این ترتیب عمل کنین...نقل قول:
وارد این سایت بشین:
بر روی Browse کلیک کنید. در حالت استاندارد, قسمت Image فعال است.کد:http://www.tinypic.com/
عکس مورد نظرتون رو انتخاب کنید ... و در نهایت بر روی UPLOAD NOW کلیک کنید.
حالا یا بر روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید و آدرس عکس رو وارد کنید.
(لطفا در این حالت اندازه عکس, بزرگتر از 640x480 و حجم عکس بیشتر از 80KB نباشه.)
و یا بر روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید و آدرس رو مابین ][ قرار بدید.
از توجه دوستان ممنون!نقل قول:
از اونجایی که طبق چیزی که از فروشنده و اینترنت دریافتم چون سیستم من میتونه این بازی رو اجرا کنه احتمالا باید اخرین درایور کارت گرافیک رو دانلود کنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با تشکر از havas عزیز.این عکسش بید!
سلام به همه دوستان مشکل قبلی در بازی SimCity™ Societies حل شد فقط هنگام اجرای بازی یه صفحه میاد وقتی رو play کلیک میکنی این پیغام میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایا مشکل از ویندوزه ؟؟؟؟
:19:كسي نيست جواب ما رو بده؟؟:19:نقل قول:
من در بازی فیفا منیجر 08 میخواهم برم تو بازی Don t send میده.(تو بازی هستم .میخواهم برم داخل فوتباله این جوری میشه)چی کار کنم؟
سیستمم:
geforce 5500
ram 512
cpu 2.4
این مشکل به احتمال بسیار زیاد از ناکافی بودن پاور ناشی میشه و میتونه دلیل این مشکل باشه.نقل قول:
دوست عزیز! لطفا درخواست فایل مورد نظر رو در تاپیک خود بازی مطرح کنید.نقل قول:
این پیغام خطا از این مورد ناشی میشه که بازی نصب شده (یا نسخه اصلی و یا نسخه تکمیلی) به نوعی دستکاری شده محسوب میشه.نقل قول:
یعنی فایلهای بازی مشکل داره. ( Setup بازی ارجینال نیست.) و به همین دلیل نسخه تکمیلی بازی نمیتونه نسخه اصلی رو پیدا بکنه.
این مشکل به ویندوز نمیتونه ربط داشته باشه بلکه از این موارد میتونه ناشی بشه:نقل قول:
- ورژن DirectX به روز نیست.
- ورژن درایور کارت گرافیک به روز نیست.
- کارت گرافیک شما با حداقل امکانات برای اجرای بازی نمیخونه. (به احمال زیاد مشکل از این مورد هست)
این ایراد میتونه از این موارد ناشی بشه:نقل قول:
- ویندوز ایراد داره که بایستی مجددا نصب بشه.
- کرک بازی ایراد داره و یا دیگر فایلهای بازی مشکل دارند.
قبل از اجرای بازی مطمئن باشید که حتما آخرین ورژن درایور کارت گرافیک و DirectX نصب شده باشه.
-DirectX را که اونی که تو سی دی هست نصب کردمنقل قول:
-چه جور باید درایور کارت گرافیک را آپدیت کنم
-چه جوری این مشکل را حل کنم