آره از آقای شامی گرفتم!نقل قول:
بنده خدا تخصیری نداره!
من صبرم کمه
آره از آقای شامی گرفتم!نقل قول:
بنده خدا تخصیری نداره!
من صبرم کمه
برای منی که کلا حداکثر 1 الی 2 ساعت در روز بازی میکنم احتمال سه چراغ شدن هست؟
اينجا تاپيك بازي هاي X360 نيست كه !! توي تاپيك گيرز آف وار 2 همون پست اول نوشتهنقل قول:
بايد Gears of War 1 رو آزاد كني تا اين دو كاراكتر آزاد بشن
احتمال سه چراغ شدن هميشه هست بردت فالكونه ؟نقل قول:
يكي هست روزي 4 ساعت بازي ميكنه هنوز سه چراغ نشده يكي مثل شما هست 1 ساعت در روز بازي ميكنه كنسولش
سه چراغ شده !! البته فكر نكنم مشكلي پيش بياد ولي اينو ميگم كه بدونيد احتمال سه چراغ شدن هميشه وجود داره :46:
سلام رفقا می خواستم بدونم اگه بخوام یک هدفون به دسته وصل کنم فیش مخصوص داره یا معمولی است و قسمت جلوی دسته جای چه وصیله ای است
تصمیم گرفته بودم حرفی نزنم ولی به نظر این آقا خیلی بدقول تشریف دارن.من از چیزی که بدم میاد بد قولی.شما صبرتون خیلی هم خوبه دوست من.من اومدم از یه ps3 بگیرم.2هفته و نیم سر کار بودم من.هی زنگ می زدم انواع دروغ ها رو تحویلم می داد.بعد به هر زحمتی بود پولمو ازش پس گرفتم.30000 گذاشتم روش از شیراز گرفتم.1 روزه.ارزش نداشت این قدر خودمو اذیت کنم.گفتم شاید برای ps3 این کارو کرده و می خواستم چیزی نگم.ولی به نظر میاد الان برای تحویل دادن xbox360 هم داره بدقولی می کنه.باور کنید من با کسی دشمنی ندارم.ولی خودتون قضاوت کنید...نقل قول:
همین طور که سعید جان گفتن این واقعا بستگی به شانس آدم داره.من بعضی روزا این قدر بازی می کنم که ساعت از دستم خارج می شه.ولی یه عده هم متاسفانه شانسشون خوب نیست.باید بگم هر چه قدر بخواین زیادی وسواس به خرج بدین بدتر میشه.خیلی حساس نشید.ولی یه کمی هم مراعاتشو بکنید.در کل همه ی اینا بر می گرده به مایکروسافت.ای کاش یه کمی این چیزا رو از سونی یاد می گرفت...نقل قول:
نقل قول:
البته اینجور که شما میگی واسه من پیش نیومده
من توی پیش خریدشون شرکت کردم و ایشون قرار بود 2 هفته ای تحویل بده ولی شد 3 هفته!
فکر نکنم از عمد این کار رو کرده باشه!
اینجور مشکلات برای همه پیش میاد:20:
این همونه که خیلی ارزون میده پول میگیره بعد می یاره :41: من که باهاش صحبت کردم اصلا ازش خوشم نیومد در ضمن آدم گرون بگیره ولی حداقل درست و به موقع باشه چندین بار در مورد این موضوع دوستان گفتن. رو چه حسابی باید به یک نفر که نمیشناسید پول بدید شاید براتون بیاره شاید هم نه این که نشد خرید با با گول نخورید:10:نقل قول:
دوستان چه كليدي كرديد كه زنگ بزنيد براتون بيارن !!!!!
خوب خودتون بريد بگيريد ... اين آدما هر چقدر هم قابل اطمينان باشن باز نميشه كاملا بهشون اطمينان كرد . حالا انشا الله كه مشكلتون حل ميشه و زودتر به دستتون ميرسه .:10:
:11::11:
دوست خوبم دقیقا 2 روز قبل از اینکه به مجید شامی پول بدی بهت گفتم برو از بیرون بخر.الانم داشتی حالشو میبردی!!!نقل قول:
headset خود کنسول که به دسته وصل میشه و برای بازی live هستنقل قول:
اون قسمتی هم که میگی برای اتصال play and charg kit هست
به هر حال من وظیفم بود بگم.من دقیقا پست دوست عزیز samgun رو یادمه که بهتون گفت من هم می خواستم بگم.ولی نگفتم.الان می گم.ممکنه براتون بیاره.ولی چه قدر باید بهتون توحین بشه.لحن خیلی محترم این آقای نا محترم واقعا به دل آدم می شینه.ولی همین آقای شامی می گفت من دادم به پست اشتباه فرستاده-من الان تصادف کردم.من الان کار دارم نیم ساعت دیگه زن بزن و ...نقل قول:
تمام این دروغ ها رو سر هم می کرد و من هیچی نگفتم...
صبر کردم و بهش فرصت دادم ولی به اعتماد من پاسخ نداد
منم گفتم به درک
گرون تر می خرم ولی سریع تر مطمئن تر و بهتر می خرم
شما الانم می تونید پولتونو پس بگیرید خودتون بخرید
فقط ببینید چند نفر به شما توصیه کردن
به حر حال خود دانی
موفق باشید دوست عزیز
:11:
در ضمن دوست من اگه خیلی نگران هستید می تونید فن های کنسول رو 12 ولته کنید تا خیالتون 100 درصد راحت بشه.این کار دیگه سلامت کنسول رو تا 99 درصد تضمین می کنه:10::11:نقل قول:
موفق باشید دوست عزیز
خب دوستان عزیز همگی به این نتیجه رسیدیم که خودمون از بیرون بخریم هرچی خواستیم پس همینجا تمومش کنیم بحث رو که خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد ...
ممنون از همتون ...:40::40::40:
در ضمن دوست عزیز amaranth_silent دادن هر گونه شماره تلفن در انجمن ممنوع هستش لطفا رعایت کنید ممنون ...
یه نکته دیگه رو هم یادآوری کنم خدمتتون :
دوستان از دادن چند پست پشت سر هم خواهشا خودداری کنید تا انجمن بهم نریزه ...
:40::40::40:
برای آزاد کردن Minh باید GOW 1 رو رو هر درجه ای تموم کنی و برای آزادی RAAM باید رویه HARDCORE تموم کنی..نقل قول:
سلام دوستان
چطوری میشه در gears of war 2 جنرال RAAM و Minh رو آزاد کرد؟
خدا بهت صبر بده..نقل قول:
امروز کنسولم دوباره بعد از اینکه x-clamp کردم (بااینکه فالکون ساخت 2008 بود) سه چراغ داد میخوام ردش کنم یه جاسپر بگیرم دوستان بنظر شما کجا میتونم لوازم جانبیشو با قیمت منصف اب کنم؟؟ایا اینجا کسی خریدار هست؟؟ شماره تلفن بنده 09363875023 ساکن کرج
ایا جاسپر تا حالا امار خربی داشته؟؟جایی هست برای نشون دادن امار جهانی ممنون میشم؟؟؟فالکون که منو نمود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خریدو فروش تو این سایت خارج از قوانینه.. مثلا امضا من غیر قانونیه.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو بازی سنتر بفروشی بهتره..
چقدر به تقدیر الهی اعتقاد داری..؟نقل قول:
آره دسته 360 باید حتماً فیش باریک براش بگیری که هدفونهای با این فیش بسیار کم پیدا میشه..نقل قول:
سلام رفقا می خواستم بدونم اگه بخوام یک هدفون به دسته وصل کنم فیش مخصوص داره یا معمولی است و قسمت جلوی دسته جای چه وصیله ای است
فعلا که من دارم هر شب دعاش میکنم.. واقعا خدا لطف و عنایت بهشون بده...نقل قول:
در کل همه ی اینا بر می گرده به مایکروسافت.ای کاش یه کمی این چیزا رو از سونی یاد می گرفت...
سلام دوستان عزيز من تو چند تا سايت خوندم كه گفته بود تمام مدل هاي مختلف xbox360(آركيد،پريميوم،الايت)ا يك نوع سخت افزار و يك نوع كنسول استفاده ميكنن!فقط امكانات جانبيشون فرق ميكنه. بعد من تو چند تا سايت ديگه خوندم كه تا حالا مدل الايت از مدلهاي ديگه كمتر 3 چراغه شده يا اصلن 3 چراغه نشده!! خب اگه اونجوريه چرا اينجوريه؟!!!!!!!
من تا حالا همچین چیزی نشنیده بودم!نقل قول:
اصلا از لحاظ سخت افزاری این سه مدل (آرکید و پرمیوم و الایت) با هم فرقی نمیکنند (البته به غیر از هاردشون)
بقیه فرقشون همونطور که خودتون اشاره کردید به وسایل جانبیشونه! وگرنه بوردهاشون یکجورند!
اینکه الایت اصلا سه چراغه نشده که کاملا دروغهنقل قول:
ولی اینکه کمتر سه چراغه شده رو میشه گفت درسته دلیلش هم اینه که کلا مدل الایت فروش کمتری نسبت به پرمیوم و آرکید داره به خاط همین گزارش های سه چراغه شدنش هم کمتر دیده میشه من یه جا یه آماری از مایکروسافت درباره فروش سه مدل کنسولو خوندم دقیق یادم نیست ولی الایت پایین ترین و آرکید بالاترین درصد فروش رو به خودشون اختصاص داده بودن
آقا یکی نیست مرا یاری کند؟؟؟
خوب دوستان عزیز منم یه سوال داشتم.بعضی وقتا سیو بازی فیفا بالا نمیاد و یه بارم cod4 می خواستم ببینم این طبیعی یا مشکل داره.البته حتی اگر بالا هم نیاد یه دور خارج بشم و دوباره وارد بشم کاملا درست می شه.
واسه من که تا حالا اتفاق نیفتاده و تا حالا هم نشنیدم به غیر از یه مورد که واسه یکی از بچه ها تو halo3 اتفاق افتاده بودنقل قول:
خدا از دهنت بشنوه.. ولی وقتی کل قطعاتشون یکی هست فرضیه هم شکست میخوره.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اشاره خوبی کرد.. که به نظر منطقی میاد..نقل قول:
سلام دوستان عزيز من تو چند تا سايت خوندم كه گفته بود تمام مدل هاي مختلف xbox360(آركيد،پريميوم،الايت)ا � يك نوع سخت افزار و يك نوع كنسول استفاده ميكنن!فقط امكانات جانبيشون فرق ميكنه. بعد من تو چند تا سايت ديگه خوندم كه تا حالا مدل الايت از مدلهاي ديگه كمتر 3 چراغه شده يا اصلن 3 چراغه نشده!! خب اگه اونجوريه چرا اينجوريه؟!!!!!!!
کاملا طبیعی هست.. مخصوصا تو سری بازیهای COD که خیلی شایع هست..نقل قول:
آقا یکی نیست مرا یاری کند؟؟؟
خوب دوستان عزیز منم یه سوال داشتم.بعضی وقتا سیو بازی فیفا بالا نمیاد و یه بارم cod4 می خواستم ببینم این طبیعی یا مشکل داره.البته حتی اگر بالا هم نیاد یه دور خارج بشم و دوباره وارد بشم کاملا درست می شه.
آدرس اون سایتهای دوم رو بده تا بریم یکم مسخرشون کنیم..
معلومه که باید فرق داشته باشه .این 2 مدل حدود 150تا 200 هزار تومن با همتفاوت قیمت دارن!!!!نقل قول:
سلام.
به نظر من مدل الیت black noir حالا اگه اشتباه کردم بگید توی xbox 360 elit از همش بهتره ولی مال من go big هست که فکر نکنم خیلی فرقی داشته باشه.
عزیزان متخصص ایکس باکس یک سوال دارم :
دیروز بالاخره رکورد رو شکوندم و 7 ساعت بازی کردم!!!!!!!
خوب آخرایه بازیمون بود که داشتم سکته میزدم اما چون بحث کل کل و رفاقتی بود 7 ساعتی بازی کردم.
برای همین نزدیک بود سکته رو بزنم برای 3 چراغه!!!!!!!
واقعا یک راه حال بدین که 100% مطمئن شم که 360م 3 چراغ نمیشه ( البته طبیعیه که کم ترم بازی می کنم )
مثلا فنی , روشی چیزی من هر روز توی دلم دل هوره دارم:31:
مرسی:11:
نقل قول:
اولین و بهترین راه حل دعا کردن هستش:31::31:بعدش 12 ولتی کردن فن های کنسول بعدش اگه رعایت حال کنسولو بکنی هیچیش نمیشه حتی با روزی 7 ساعت بازی
:13:رفیق ببین یک مسئله ساده مشکل رو حل میکنه اون هم اینکه ارکید از همه کمتر خراب میشه بعد پریموم بعد الیت چرا ......... چون کسایی که ارکید میخرن از کابل معمولی برای وصل کردن به tv استفاده میکنن پس پردازشگر گرافیک فشار کمتری روش می یاد ولی تو الیت چون از کابل hdmi رو بالا ترین گرافیک اجرا میشود پس فشار بیشتر است و گرمتر می شود همین ....................:10:نقل قول:
:18::18::18::18:نه بابا دوست عزیز این که دلیل نمیشه پردازنده گرافیکی کنسول همون پردازش رو میکنه این نمایشپگر هستش که به واسطه کابل نمیتونه اون کیفیت عالی رو بدهنقل قول:
همین طور که half life-g عزیز هم گفت 12 ولته کردن بهترین راههنقل قول:
ولی خیلی نمی خواد حساس باشی
همون یه مقدار استراحت به کنسول بدی بسه شایان جان
بعد تازه اگه آدم هر چند وقت یه بار تفریحی 7-8 ساعت با کنسول بازی کنه مطمئن باش مشکلی نداره عزیزم
به قول یکی از رفقا می گفت اگه آدم سم کشنده رو هم تفریحی بخوره هیچیش نمی شه:27:(البته خیلی جدی نگرید این حرفو:27::21:)
موفق باشی شایان جان:11::10:
چرا که نه :31: ............ گرافیک بیشتر= مصرف برق بیشتر +عملیات گرافیکی بیشتر+گرم شدن بیشتر بسته به نوع کیفیت تصویر قطعات بیشتر و کمتر کار میکنن این یک اصل است مثل کامپیوتر:5:نقل قول:
امکان نداره همچین چیزی باشه .نقل قول:
من الان الایت دارم.از 10 صبح روشنه هنوز خاموشش نکردم .اصلا به این چیزا نست .این دستگاه طبق گفته ی یکی از دوستان بیشتر به خاطر نوسان برق ایران مشکل پیدا میکنه.شما اگه یه محافظ بزاری حله.
سلام دوستان من کنسولم ارکید هستش و هارد ندارم و از رو دیسک اجرا میکنم .من از دیسک های تی گیت استفاده میکنم.من دیسکها رو تمیز نگه میدارم . میخواستم بدونم برای دستگاه مشکلی پیش نمیاد؟ لنزش ضعیف نمیشه؟
بچه ها این بحث های در مورد فرق بین مدل های xbox رو تموم کنید.. مطمئن باشید اگر کوچکترین فرقی داشتن الان فروم های خارجی از این موضوع منفجر شده بودن..
نقل قول:
نه دوست عزیز مشکلی پیش نمیاد دیسکهای t-gate جزو دیسکهای خوبن ولی اگه میخوای بیشتر مواظب لنز دستگاهت باشی از این به بعد از دیسکهای verbatim استفاده کن
سلام دوستان من تو re5 5-2 قسمت کشتن اون هیولا گیر کردم چجوری باید بکشمش؟ سوال 2: تو بازی gow2 اون مرحله که توی تانک هستی من نمیدونم چجوری کنترلش کنم هی میوفته تو رودخونه میمیریم .تانک دشمن هم از پل رد میشه باید چیکار کرد ؟ممنون
دوست عزیز لطفا سوالا رو تو تاپییک خود بازیها بپرس:نقل قول:
تاپیک re5 :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=152682&page=180&highlight=resident+evil
تاپیک gow2 :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=203966&page=21
سلام عزيزان يه سوال:آيا در مدل پريميوم كابل hdmiوجود دارد؟ و آيا كابل hdmi را ميتوان به تلويزيونهاي معمولي وصل كرد؟(ببخشيد كه شد 2 سوال!!)
نه ، عمراً..!!!نقل قول:
سلام عزيزان يه سوال:آيا در مدل پريميوم كابل hdmiوجود دارد؟ و آيا كابل hdmi را ميتوان به تلويزيونهاي معمولي وصل كرد؟(ببخشيد كه شد 2 سوال!!)
با اجازه اساتید جواب میدم. شما باید به راننده شلیک کنید. تا بجای شما دشمن بیفته تو رودخونه:20:نقل قول:
پس اگه اینطوری باشه منم چون خط تلفنم فیبره نوری هست باید به جای ساعتی 100 تومن ساعتی 1000 تومن پول تلفن بدم دیگه !!!؟؟نقل قول:
دوست خوبم کیفیت و پردازش به یک شکل انجام میشه.فقط راه ردوبدل اطلاعات بهتر میشه.
بابا شما وقتی یک بازی رو روکیفیت 480 یا 720 یا 1080 قرار میدی پس حالا شما میگی میزان حافظه و پردازش تو این سه تا کیفیت یکی استنقل قول:
با سلام:
دوستان میخواستم بدونم من الان دارم روی یک تلویزیون av بازی میکنم نه hd!
آیا برای دستگاه مشکلی پیش نمیاد؟
در ضمن میخواستم بدونم که از کجا میفهمیم دستگاه سه چراغه شده!
و آخرین سوالم اینه که روزی چند ساعت میشه بازی کرد که به دستگاه فشاری نیاد؟
با تشکر.