سلام / آیا ویندوز 6 و یا 5 روی گوشی سونی اریکسون p990i قابل نصب هست؟
Printable View
سلام / آیا ویندوز 6 و یا 5 روی گوشی سونی اریکسون p990i قابل نصب هست؟
خير ... همين uiq از سرمونم زياده ، ويندوز موبايل مي خواي چي كار ؟ :21:نقل قول:
سلام/ویندوز موبایل برای p990i میشه ؟اگه ممکنه یکی کمکم کنه که چطور نصب کنم.
نقل قول:دوست من تو پست بالا جواب سوالت رو دادم ....نقل قول:
امكانش نيست ، شما هم زياد تو اين مايه ها نرو يه وقت اغفال ميشي و ممكنه برد اصلي گوشيت بسوزه ( مثل يكي از دوستاي من )
:10:
سلام
من میخواستم از یه سری فایل روی مموری گوشیم رو بریزم روی کامپیوترم ولی با File Manager خیلی کنده، متاسفانه رم ریدر هم ندارم، راهی هست که با همین سیم خود گوشی بشه مثل usb drive ها از روش راحت و سریع فایل کپی کرد؟
ممنون میشم کمک کنید.
چون این گوشی دارای سیستم عامل هستش متاسفانه نمی شه به حالت معمولی درایورشو در کامپیوتر مشاهده کرد تنها راه صبر است!نقل قول:
فوری.با فرمت اینترنال هک ها هم پاک میشه ؟ یا فقط برنامه های نصبی ؟
من مشکل از دست دادن ییهویی آنتن دارم.فوری
سلام اقا وحید میبینم که شما هم p990 اره ؟نقل قول:
اره عزیز با فرمت اینترنال تمام هک ها پاک میشه و مثل روز اول انگاری اپدیت کردی گوشی رو ولی مشکل انتن دهی باید از سیم کارت باشه سیم رو تو یک گوشیه دیگه امتحان کن :10:
از این مسیر توی گوشی تنظیم USB رو گذاشتم روی File transfer و مشکلم حل شد هر چند که فکر میکنم با Ram Reader سریعتر هست.نقل قول:
Control Panel > Connections > USB
ممنون.
سلام دوستان من با برنامه bootman مشکل دارم بعد از ریست کردن گوشیم برنامه ها اوتو بوت نمیشن بر نامرم رجیستر کردم به خدا ولی نمی دونم مشکل کجاست لطفا راهنمایی کنید!!
من مشکل قطع شدن آنتن وسط مکالمه زیاد داشتم گاهی هم اصلا نمیتونستن منو بگیرن !
جرات فرمت اینترنال هم پیدا نکردم!
اومدم فلیپ گوشی رو بستم واسه فرمت اینترنال. قبلش گفتم بزار یه مدت اینجوری باشه شاید درست شد!
و تا حالا که 3 روز از اون موقع گذشته مشکلی نداشتم!
موندم که آنتن چه ربطی به فلیپ باز یا بسته بودن گوشی داره !!؟
وقتی فلیپ باز صحبت میکنم خرابه و وقتی میبندم درسته!
سلام لطفا فارسی سازp990 رو بزارین(فقط sms)
شما گزینه lunche رو تیک میزنی یا نه؟نقل قول:
موفق باشی.
دادا تیک خورده ،یعنی سبز بشه بر نامه تو bootman دیگه منظورت اینه! آره،نمیدونم مشکل از کجاست هر دفه میرم تو برنامه execute
میکنم بر نامه هارو دهنم .. شده گوشیم p1 نه البته نمیدونم کمکی میکه این موضوع یا نه اگه بازم نظری داشتی بده دادا tanks
حاجی bootman 2 ریختم ردیف شد!نقل قول:
اقا یه چیز جالب
دوربین گوشیم مشکل داشت من امروز یه دوربین خریدم و خودم دوربین نشو عوض کردم الان مشکل قبلی رو نداره هیچ مشکل فیلم برداری که بعد از اپدیت مات فیلم می گرفت اونم برطرف شده
موندم چه ربطی داره دوربین به مات فیلم گرفتن تا اونجایی که می دونم مشکل نرم افراری هست نه سخت افزاری
سلام
بالاخره آپديتش كردم
يه نمه سرعتش بيشتر شده
آيكون ها هم كه قبلا با هك يه چند تاشون غيب شده بود برگشت
اما 1340 تا اس ام اس پريد :19:
phone:
cxc 162037 r9ga001
bluetoos:
CXC 162058 R5A01
ORGANIZER :
162036 R6E28
CDA:
CDA 162007/2 R6E28
:8:
سلام
من يه شارژر خريدم ولي وقتي ميزنمش به برق يه صداي سوتي ازش شنيده ميشه.
گوشي رو كه بهش وصل ميكنم قطع ميشه صدا ولي مشكلي با شارژ كردن نداره.خوب شارژ ميكنه.
به نظر شما مشكل از كجاست؟
ممنون.
تا اونجایی که من می دونم طبیعی هست و فکر می کنم صدای ترانس کوچی کی یه که توش داره و ماله منم بعضی وقتها می ده
سلام،نقل قول:
برای منم شارژ اصلی گوشیم دقیقاً همینطوریه... وقتی که جدا میکنم، صدای ویــــــــــز میاد :31:
من هر 4 دقیقه و 30 ثانیه که از مکالمم میگذره ییهو گوشیم قطع میشه !!
اعصاب برای من و کسانی که باهاشون صحبت میکنم نذاشته !
نمیدونم چشه ! خستم کرده
قيمت كار كرده اصل فرانسه تر تميز و بدون اشكال با لوازم كامل و فابريك الان چنده دوستان ؟ به نظر شما
150 تمیزشو می تونی پیدا کنی ولی پایین تر هم هست
من قیمت سینک این گوشی رو می خوام اگه کسی میدونه بگه
ممنون
سينك ديگه چيه؟
همونی به pc وصل میشه و گوشی رو اون میزارن و دیگه گوشی رو به کابل وصل نمی کنن
بیخیال بابا , با کابل وصل کن خوبنقل قول:
من تا حالا 1 بار بیشتر از اون استفاده نکردم (اون هم فقط واسه تست بود:31:)
از بس با کابل گوشی رو به pc وصل کردم کابلم داره به فنا میره و سینک هم ندارمنقل قول:
دارم رو یه پروژه روی P990 کار میکنم و جواب هم داده اگه بتونم عملیش کنم صدای P1 و G900 که هیچ W550 هم بهش نمیرسه اینو هم از نظر بلندی صدا و هم از نظر کیفیت صدا (منظورم صدای ریز،تس تس ) هستش میگم
سلام .
من دنبال یه راهی برای کانکت شدن به اینترنت با wlan p990 هستم.
یعنی با گوشی کانکت میشم به اینترنت بعد با لب تاب وصل میشم به گوشی(اینترنت).
اگه با کابل هم میشه لطفا بگین.
خوب شما با لپ تاپ به اینترنت وصل شو بعد با بلوتوث یا وایرلس از لپ تاپ برای گوشی اینترنت بگیرنقل قول:
سوالت یه کم گنگ بود , یعنی می خوای اینا رو به هم وصل کنی و بعد به اینترنت وصل کنی یا چیز دیگه ؟؟؟؟؟
با این راه میتونی از اینترنت گوشی(GPRS) تو کامیپیوتر استفاده کنی با کابلنقل قول:
اول PCSuite رو نصب کن بعد گوشی رو رو حالت فون مود به کامپیوتر وصل کن بعد که وصل کردی باید درایور هاشو نصب کنی که درایور ها تو سی دی گوشی هست خاصه وقتی گوشی به برنامه وصل شد و وقتی هم وصل می شه بالای برنامه مدل گوشی رو میزنه بعد دکمه mobile Network رو بزن از تو اون پنجره یه کانکشن جدید بساز و نوع کانکشنو GPRS انتخاب کن و مراحل رو تا اخربرو بعد از کامل شدنه کانکشن اونو کانکت کن بعد از کانکت شدن که سرعت رو 460K می زنه مثل ایترنت های دیگه یه ایکون کنار ساعت میاد
توضحات زیاد کامل نیست ولی یکمی می تونه کمکت کنه
چطور میشه برعکس این کار رو انجام داد؟(یعنی از اینترنت کامپیوتر توی گوشی استفاده کنی بدون بلوتوث! یاwify)???نقل قول:
:8:
نقل قول:
تا انجایی که میدونم تنها راهش همون بلوتوس و ویلن هستش احتمال زیا با کابل نمیشه
اقا يكي به ما كمك رساني كنه اين گوشي ناز و ماني رو چي كار كنم كه فارسي بشه اون كي برد فارسي كه html هست و ريختم برعكس تايپ ميكنه فونت هارو هم ريختم كامل بازم بر عكسه
يه برنامه تميز و راحت سراغ داريد اساتيد p990 كمك
تو کلوپ هک p990 کیبرد فارسی p1 مخصوص P990 رو گذاشته اند که درست کار می کنهنقل قول:
اقا يكي به ما كمك رساني كنه اين گوشي ناز و ماني رو چي كار كنم كه فارسي بشه اون كي برد فارسي كه html هست و ريختم برعكس تايپ ميكنه فونت هارو هم ريختم كامل بازم بر عكسه
يه برنامه تميز و راحت سراغ داريد اساتيد p990 كمك
برنامه نصبی برای فارسی سازی کل گوشی هم هست که در مورد من و دوستم باعث ریستارت گوشی میشه
نقل قول:
اینو نصب کن ببین جواب میده کیبرد مجازی هست من خودم از این استفاده می کنم
[PHP]http://www.4shared.com/file/87353286/39470e2d/Keyboar_Farsi_With_Font.html[/PHP]
وحيد جان اينو مي خوام اينستال كنم ميگه اين قبلا اينستال شده در صورتي كه من كي بوردو فونت هارو پاك كردم و گوشي هم ريستارت كردم فكر ميكن مشكل كجاست؟
نقل قول:
برای هک بیا اینجا و هر کاری گفته انجام بده
[php]http://mobilestan.net/showthread.php?t=45394[/php]برای هک ساین این فایل رو با برنامه X-plore بریز تو گوشیت
برنامه ی X-plore رو تو گوگل سرچ کنی این پشکل برات میاره
[php]http://www.sispda.com/showthread.php?t=6748[/php]
سلام.
دوستان لطفا منو راهنمایی کنید که چجوری تشخیص بدیم صفحه نمایش p990 اصلی هست یا نه؟؟
خودم اینجوری فکر میکنم که وقتی گوشی خاموش هست یا توی حالت استند بای، در صفحه های غیر اصلی نقاطی یدیده میشه که تقریبا به فاصله 1 میلیمتر از هم قرار دارن ولی در صفحه اصلی اینجوری نیست.
نتیجه من درسته یا نه؟ ( وقتی هم کنار هم با صفحه های روشن مقایسه کنیم صفحه اصلی پر نورتر و شفاف تره. درسته؟؟
سوال سوم اینکه صفحه اصلی پیدا میشه یا نه؟؟ اگه میشه چنده قیمتش؟
نکته: منظورم از صفحه اصلی، اصل بودن خود گوشی نیست. آخه حتی بعضی فرانسوی ها که صفحه عوض میکنن اینجوری میشه.
پیشاپیش سپاس
من فکر میکنم این نقاط مربوط میشه به تاچ گوشی همون لمسی بودنش چون رو G900 هم دیدمنقل قول:
< * >> * > * این کد رو در حالت فیلیپ بسته بزن بعد برو رو تو Servise Test بعد Display رو انتخاب کن اینجا صفحه نمایشت رو تست میکنه ببین چطوریه
< = جهت راست
>= جهت چپ
*= ستاره
آره. کد رو میدونم.نقل قول:
ولی اگه دقت کرده باشین برخی ها هم هستن که صفحشون کاملا یک دسته و اتفاقا همونا حالت لمسیشون هم بهتره.
حالا من نمیدونم که آیا این نقطه دارا صفحه تعویضی هستن یا نه.
و مهمتر اینکه دقیقا مطمئن نیستم که کیفیت و روشنایی صفحه یکدستا بیشتر باشه. چون فقط 1 بار کنار همدیگه دیدمشون و دقیقا هم مقایسه نکردم.