آقا راست میگه کار نمیکنه توی یه جای دیگه آپلودش کنید که مردم بتونن استفاده کنندنقل قول:
Printable View
آقا راست میگه کار نمیکنه توی یه جای دیگه آپلودش کنید که مردم بتونن استفاده کنندنقل قول:
آقا راست میگه من هم امتحان کردم کار نمیکنه توی یه جای دیگه آپلودش کنید که مردم بتونن استفاده کنند:19:نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
موارد زیر رو چک کن
1- روی آیکون سمت راست پایین صفحه کلیک کن ببین far هست یا نه اگه هست انتخاب کن دوباره امتحان کن
2- بعد از نصب یاهو مسنجر یه بار سیستم رو ری استارت کن
3- اگه تنظیمات یاهو مسنجر رو دستکاری کردی برو توی قسمت فونت و آریالarial رو انتخاب کن
4- اگه دیدی درست نشد یه بار یاهو مسنجر رو unstall کن و ری استارت و دوبار از نو نصبش کن
5- توی منوی استارت - کنترل پانل- regional and languge setting برو regionel option گزینه فارسی و ایران را انتخاب کن این قسمت اگه ست بشه مطمئنم مشکلت حل میشه
اگه مشکلت حل نشد دوباره پست بذار من خودم قول میدم مشکلتو حل کنم:20:
احتمالاً فونت پيشفرض YM روي سيستم شما نصب نيست. فونت فارسي نصب كن درست ميشه. اگه هم فونت فارسي نداري، فونت پيشفرض YM رو تغيير بده به Times New Roman.نقل قول:
عجب حكايتيه ها!نقل قول:
انگار مايكروسافت راضي نيست اين فايلو آپلود كنم. آخه من هر چي تست مي كنم مشكلي نداره ولي شما مشكل داريد. فكر كنم به خاطر طولاني بودن لينك توي Copy/Paste يكي از حرفهاش جا مي افته.
حالا ايندفعه 2 جاي ديگه آپ كردم:
اورجينال كردن ويندوز ويستا
کد:http://upload2.net/page/download/mKvxTUiD38fpzhy/Vsta+32+Bit.rar.html
براي اين كه ثابت كنم لينك قبلي هم سالم بود، اون رو بدون h t tp://w w w مي نويسم خودتون اون تيكه رو اضافه كنيد:کد:http://files-upload.com/files/488604/Vsta%2032%20Bit.rar
4shared.com/file/23666921/14a5bf6f/Vsta_crck.html?dirPwdVerified=8499d6de
امان از دست اين ممنوعيت hyperlink!
لبتاپ من دارای یک پارتیشن هست و می خوام اونو تبدیل به 2تا پارتیشن کنم.ولی هرکاری کردم با shrink نشد چون ارور میداد.حال راهی به نظرتون مبرسه که بتونم 2تا پارتیشن داشتهباشم.
ضمنا امکان داره بدون اینکه ویندوز اورژینال ویستا رو از دست بدم ، xp هم داشته باشم؟
مرسی ...
نمي دونم اكس پي رو ميشه روي ويستا نصب كرد يا نه. اما تقسيم كردن پارتيشن ها با Partition Magic بسيار راحت هست.نقل قول:
سلام
1-من می خواستم بدونم که ایا می شود قبل از نصب ویستا تشخیص داد که این دی وی دی ویستای من
چند بیتی است 32 یا 64 بیتی
اگر میشود روش تشخیص دادن را بگویید؟(قبل از نصب ویندوز ویستا )
2-از کجا بفهمم که تمام درایورهای من درست نصب شده باشد خصوصا گرافیک انبورد
و اگر درست نصب نشده باشد ایا برای سیستم مشکلی پیش نمیاید
ممنون میشوم اگر هر دو سوال من راپاسخ دهید
سلامنقل قول:
جواب سوال 1 رو نمي دونم اما فكر كنم اگه 64 بيت باشه خود به خود تشخيص بده كه سيستم شما 32 بيتي هست و نميشه روي اين سيستم ويستاي 64 نصب كرد ضمن اين كه معمولاً DVD ويستا 32 بيتي هست.
اما در مورد سوال 2 مشخصه كه درايورهاي مهم كه گاهي مشكل پيدا مي كنند صدا، مودم و گرافيك هستند. اگه صداي ويندوز كار كنه، يعني درايور صدا نصب شده نياز به چيز اضافه هم نداره. اگه مودم هم كار كنه يعني درايور مودم نصب شده. كارت گرافيك هم معمولاً خودكار شناخته ميشه ولي ممكنه براي استفاده از گزينه هاي StandBy و Hibernate نياز به نصب سي دي داشته باشيد كه اون هم مشخصه اگه اون گزينه ها كار مي كردند يعني مشكلي نيست.
ولي روي هم رفته فهرست تمام سخت افزارهاي نصب شده و نصب نشده رو مي تونيد در Device Manger ويندوز پيدا كنيد. يعني روي My Computer راست كليك كرده Properties رو بزنيد بعد هم دنبال Device Manager بگرديد. اونهايي كه نصب نشدند كنارشون علامت سوال گذاشته.
اگه اونو تبدیل یه دو پارتیشن کنی میتونی xp رو در درایو اول و ویستا رو در درایو دوم نصب کنی برای تبدیل هم با استفاده از نرم افزار Partition Magic که دوستمان گفننداین کار رو بکنی.نقل قول: