تو منطقه ما با شماره گیری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * میزنه که TD-LTE فعال نیست. ولی آنتن فول سیگنال هست :n02:نقل قول:
پینگ هم داخلی بین 30 تا 60 هست.
من که راضی هستم و سرعت ثابتی داره در کل شبانه روز.
Printable View
تو منطقه ما با شماره گیری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * میزنه که TD-LTE فعال نیست. ولی آنتن فول سیگنال هست :n02:نقل قول:
پینگ هم داخلی بین 30 تا 60 هست.
من که راضی هستم و سرعت ثابتی داره در کل شبانه روز.
معمولا از bts ی که شما ازش انتن داری گزارش گیری میشه و اگر روش تجهیزات 4g نصب نباشه میگه فعال نیست.برای من هم همینطوره چون شما وقتی کد میزنی میره روی 3g و به هر سایتی که وصل بشه از محدوده همون سایت گزارش به شما ارایه میشه .دقیقا مثل وضعیت پوشش شبکه که همیشه معمولا اشتباه هست.نقل قول:
سرعت های آپلود چرا تا این حد پایینه؟ من برای یه نرم افزار Remote Desktop نیاز به سرعت آپلود برابر با دانلود دارم.
راهی هست؟
سرعت کم شاتلموبایل، آریاشهر، تهران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
تست اینترنت VDSL با سرعت 30 مگ در ترکیه :
نکته جالب اینه که من این تست رو از یه ساختمون 50 واحدی که این نوع اینترنت بصورت رایگان ( اشانتیون اجاره واحد ) با اکسس پویت بین کل واحدهای ساختمان شیر شده گرفتم و افت سرعتی هم مشاهده نکردم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همراه اول باند 7 - ساعت 6 صبح
اگه کیفیت انتن دهی همراه اول خوب باشه بهترین گزینس برا دانلود شبانه
بسته هاش هم بصرفه تر از ایرانسله بنظرم
تست سرعت ساعت 5 صبح با مودم e3372 (انلاکش کردم:) )
این شبانه ای که برا بسته های 10 گیگ به بالا هست،محدودیت داره برا حجم شبانشون؟
همراهاول
ایستگاه متروی تئاترشهر، تهران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk