سلام دوستان من
یووه با پیروزی 2-1 جلوی آسکولی توانست با 9 امتیاز جایگاه خود را در صدر جدول حفظ کرد
Printable View
سلام دوستان من
یووه با پیروزی 2-1 جلوی آسکولی توانست با 9 امتیاز جایگاه خود را در صدر جدول حفظ کرد
این بازی همه چی داشت جز گل البته نه همه چی
چون این بازی نه اون چیزی بود که هواداران فکر می کردند و نه اون چیزی بود که من فکر می کردم
اصلا حال من رو گرفتند
جواد کاظمیان بخاطر تعویض در بازی با تیم دسته اولی شهاب زنجان بشدت عکس العمل نشان داد برای همین پروین او را از تیم اخراج کرد
در این بازی به احتمال زیاد بایرن از علی کریمی سود خواهد برد بازی ساعت 22:30 دقیقه از شبکه ی سوم سیما به صورت زنده پخش خواهد شد
پاس امروز در ورزشگاه دستگردی به مصاف تیم العین امارات میرود بازی رفت دو تیم با تساوی 1-1 به پایان رسیده است
لازم به ذکر است این بازی ساعت 18 به صورت زنده از شبکه ی سوم سیما پخش خواهد شد
امروز یوونتوس به مصاف اودنیزه میرود در این باز قرار است دل پیرو که در بازی مقابل آسکولی فوق العاده بازی کرد در ترکیب ثابت بازی کند و زلاتان روی نیمکت بنشیند اگر مایل به پیش بینی مسابقه هستید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضد حال ! در 2 دقیقه پاس دو گل خورد و حذف شد.
نتیجه بازی 3-3
حسین جان درسته ÷اس خیلی خوب بازی را شروع کرد ولی در 20 دقیقه اخر غرور وجود همه رو گرفت و در عرض و دقیقه 2 گل خوردیم بهتر این بازی درس عبرتی بشه برای تیم ایران حداقل که مشابه ÷اس نشه
تا الان
میلان 2-0 لاتزیو
یووه 0-0 اودنیزه
رم 3-1 پارما
یوونتوس 1-0 اودنیزه
میلان 2-0 لاتزیو
رم 3-1 پارما
تا پایان نیمه اول