مدل w800cنقل قول:
آپديت كردم ولي تغيير خاصي تو كيفيت تصوير شبكه هاي داخلي ديده نشد. فقط صداي تلويزيون احساس مي كنم يه خورده كمتر شده، منو ها و ويرايش كانال ها سريع تر شده هنگ هم كمتر شده.
Printable View
مدل w800cنقل قول:
آپديت كردم ولي تغيير خاصي تو كيفيت تصوير شبكه هاي داخلي ديده نشد. فقط صداي تلويزيون احساس مي كنم يه خورده كمتر شده، منو ها و ويرايش كانال ها سريع تر شده هنگ هم كمتر شده.
سلام دوستان
من یه تلویزیون w800c خریدم.یک مشکل بسیار بزرگ که باهاش دارم اینه که نمی تونم باهاش فیلم سه بعدی ببینم. عینکم سونی باتری خوره دستگاهم هم پلی استیشن 4 هست که باهاش تا حالا جاهای دیگه فیلم 3 بعدی دیدم.سی دی بلوری اصلی هم دارم که با اونم خونه دوستان تست کردم و اکی بوده. یه نفر یه لینک ویدیو واسم فرستاد که توش روش فعال کردنش بود ولی توی فیلم روی کنترل دکمه 3d وجود داشت که ماها ندارم!!! و اینکه با استفاده از اون دکمه حالت های side by side یا over under رو انتخاب میکرد که من جایی رو پیدا نکردم که اینا انتخاب شن
در کل مشکل اینه که فیلم پخش میشه ولی حتی با عینک هم انگار که تار دیده میشه و جلوه 3d کار نمیکنه
وقتی فیلم پخش میشه تلویزیون میگه که سیگنال 3 بعدی تشخیص داده شد.
بسیار ممنون میشم راهنماییم کنید:n40:
اگه نتیجه نگرفتی ساعت 10 شب اول یه پیام بده بعد زنگ بزن از تلویزیون خودم راهنماییت کنم.(09121315339)نقل قول:
یسیار لطف میکنید.حتما مزاحمتون میشم
هیچ کس به این مشکل با این تلویزیون تا حالا بر نخورده دوستان؟:n36:
عینک سه بعدی شما برای این مدل بایدbt500a باشدنقل قول:
با عینک سامسونگ هم جواب میده.نقل قول:
دقیقا چه مدلی از عینک سامسونگ بهش میخوره؟؟؟؟نقل قول:
فكركنم مشكلم عينك باشه چون با دوستمون (reza1348) كه صحبت كردم فهميدم عينك كه وصل ميشه بايد روي تلويزيون پيغام بده كه اينايي كه من دارم نميده. ميدونين قيمتش چنده؟ فكر كنم گرون باشه. دست دومش رو پيشنهاد ميكنيد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپدیت جدیدبه تاریخ2017/6/21
فیلم بلوری اریجینال 3 بعدی، به صورت side by side یا Over under نیست. شما وقتی پخشش میکنی، از ابتدا خودش سه بعدی پخش میشه که برای شما هم پخش میشه، بهمین خاطر تصویر تاره.نقل قول:
باتری عینک را چک کن که درست جا زدی و باتری سالم باشه. با یک باتری دیگر هم تست کن.
هرچی باشه اشکال از عینک شماست که تلویزیون هم تشخیصش نمیده وگرنه با روشن کردن عینک، باید در تلویزیون پیغام بده که عینک را شناسایی کرده.