کسی نیست به داد ما برسهنقل قول:
آیا این فایل ریستی که می خام اصلا وجود داره
این گوشی با red49 و R1AA008 و prgCXC125954_CHINA_CL دارای چنین فایلی می تونه باشه
کسی نیست به داد ما برسهنقل قول:
آیا این فایل ریستی که می خام اصلا وجود داره
این گوشی با red49 و R1AA008 و prgCXC125954_CHINA_CL دارای چنین فایلی می تونه باشه
وقتی می خوام ایمیلم رو با گوش چک کنم اگر ایمیل فارسی باشه خرچنگ قور باغه ای نوشته شده راهی است که
بشه درستش کرد ؟؟؟؟؟؟؟ گوشی k510i .k800 هستنند:10:
به نظر من که راهی نیست چون این گوشیا که ساخت داخل نیست که زبون فارسی رو کامل پشتیبانی کنه!!!نقل قول:
بابا اگه موجود نیست یه راهی جلو پام بذاریدنقل قول:
بگید میشه چنین فایلی ساخت
یا اینکه ببرم فول فلشش کنن
متاسفانه گ.شیت در ست به شو نیست .:41:نقل قول:
اشتباه کردی . نباید تو دبلیو 950 برنامه ی فارسی بریزی باید یک کار دیگه بکنی:13:
مگر اینکه گوشیت رو سورس کنی که تو ایران خیلی کم کسی بلده .
شانس بیار تا یکی از دوستات بلد باشه .
من یکی از دوستام از سایت خارجی بلد شده اما فکر نکنم کاری بتونه برات انجام بده چون الان شهر نیست و رفته :41:
چقدر میگیرن پی 990 رو آپدیت کنن؟ چه فایده ای داره ؟
عزيزان چطوري ميشه گوشي هاي سوني اريكسون رو كه اصلا بالا نمياد فرمت يا بالا آورد مثلا گوشي هاي نوكيا اگر به مشگلي برخورد ميشه با زدن چند دكمه فرمت كرد و بالا آورد ولي گوشي سوني نمي دونم خواهش مي كنم راهنمايي كنيد عموم دبيليو 550داره يك عكسي از كامپيوتر گرفته گوشي غاط زده و ديگه هم بالا نمياد
سلام به دوستان
من گوشی z530 دارم نمیدونم چه فایلی برام بلوتوس شد و چند دقیقه بعد که منو اصلی را باز کردم خود به خود گوشی خاموش شد و دیگر روشن نمیشود .مموری و سیم کارت را هم جدا کردم باز هم روشن نمیشود لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
کوشیتو فلش کن
چطوری میشه گوشی z530 را فلش کرد البته میدونم تو سایت هست اما اینقدر پستها زیاده نمیدونم پیداکنم کابل مخصوص میخواد ممنوننقل قول: