اره داداش منم فک میکنم فیک هست توی فرومی دیگه هم نوشته بود فیک هست
Printable View
اره داداش منم فک میکنم فیک هست توی فرومی دیگه هم نوشته بود فیک هست
بچه ها خرید اینترنتی همیشه زودتر از مغاز ها میشه؟درسته
اگه اینطوره،از ی فروشگاه اینترنتی سریع می خریمش:n02:
مشخصه فیک به تاریخش نگاه کنید
اره چون تا مغازه بیاد دانلودش کنه 1 یا 2 روز چون بعضی ها سرعت نت شون پایینه طول میکشه ولی تو اگه خرید پستی کنی اونا سرشون انقدر شلوغه 2 یا 3 روز طول میکشه تا برات برسه{حداقل} که قبلش به مغازه ها رسیده:n02:نقل قول:
من از خیلی وقت هست که اخبار بازی رو دارم دنبال می کنم و هر روز چند بار سر می زدم.
تشکر از همه رفقا:n02:
اون سایته هم لینک دانلود داده بودید همونطور که دوستان فرمودن ضایه ست از تاریخش که الکیه!:n02:
عکس های نسخه PC:n04: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در یک کلمه! وای!:n04:
واقعا این کجا و PES 13 کجا!
من همیشه از کیفیت چمن PES ناراضی بودم. این دفعه انگار کونامی سنگ تموم گذاشته:n01:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان این اسکرین شات ها رو خودت گرفتی؟ نسخه ی بازیت و کنسولت چیه؟!
مطمئنا گرافیک پی سی بالاتر از دو کنسول هست
این عکس ها نسخه pc بازی pes 2014 هستش فقط دوستان ببینن در نسل بعد با چه فوتبالی طرف میشیم خدا میدونه .نقل قول:
گرافیک بازی بر روی کنسول های پیر و فرسوده این نسل هم عالیه ولی خوب نه دیگه به این کیفیت و زیبایی نسخه PC که به هر حال سخت افزاری نامحدود داره و همچنین دایرکت ایکس 11 رو برای بازی pes 2014 ساپورت میکنه .
فقط خدا به داد نسل بعد برسه و اون هم بازی pes 2015 که یقین دارم با اولین نمایش و تریلرش فک همه ما یه چند دقیقه ای باز میمونه !!!