اول دیسک دو رو بذار بازیو اجرا کن خودش پیام میده دیسک 1 بعد اون موقع دیسک 1 رو بذار و نصب کننقل قول:
Printable View
اول دیسک دو رو بذار بازیو اجرا کن خودش پیام میده دیسک 1 بعد اون موقع دیسک 1 رو بذار و نصب کننقل قول:
دوستان چطوری پول در بیاریم؟!
رمز پول نیومده هنوز؟!
رمز پول هنوز نیومده،شما چقدر بازی کردید؟نقل قول:
دوستان چطوری پول در بیاریم؟!
رمز پول نیومده هنوز؟!
دزدی از ماشین های حمل پول،دزدی از مغازه ها،سرمایه گذاری تو بورس،خرید ملک های مختلف(سینما،فرودگاه و ....) و صد البته دزدی های بزرگ داخل بازی از راه های پول در آوردن هستن.........
این بازی anti-aliasing نداره نه؟ واسه همین گرافیکه ماله من داغونه ! مال همه داغونه ! این لینکو ببینید ! منم همین مشکل رو دارم ! ولی گفتن ماله همه همینجوریه ! که داداش Leon فک کنم نفهمیدین من دقیقا چه مشکلیو میگم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ششs
منم بازي رو تا 15% بازي كردم از نظر گيم پلي و گرافيك و صدا گذاري و ... فوق العاست فقط يه جاي قزيه گير داره يا شايد واسه من اينجوريه صحنه اي كه مايكل اومد تو خونه زنش و با يكي ديد بعد رفتارش خيلي طبيعي بود كه حقيقتا اين موضوع واسه من شده يه چالش كه بفهمم سياست راك استار تو اين مورد چي بوده؟ (من و ياد سريالاي ف ا ر س ي و ا ن انداخت)
والا اون دفعه اول که مشکلتو گفتی اصلا متوجه نشدم :| ولی دیشب که مجبور شدم xbox رو به مانیتور وصل کنم و بازی کنم این مشکل بیشتر به چشمم اومد،شما هم از مانیتور استفاده مینی؟نقل قول:
این بازی anti-aliasing نداره نه؟ واسه همین گرافیکه ماله من داغونه ! مال همه داغونه ! این لینکو ببینید ! منم همین مشکل رو دارم ! ولی گفتن ماله همه همینجوریه ! که داداش Leon فک کنم نفهمیدین من دقیقا چه مشکلیو میگم !
روی TV این مشکل رو خیلی راحت میشه نادیده گرفت و به نظرم اگه در مورد گرافیک خیلی هم سخت گیر باشید بعد 15-20 دقیقه عادی میشه و اصلا به چشم نمیاد............
من در مورد اطلاعات گرافیکی/تکنیکی بازی اطلاعات خاصی ندارم ولی فکر کنم بازی anti-aliasing داره ولی فقط برای آیتم ها/مکان های نزدیک،چون مثلا اگه کنار یه دیوار یا ماشین وایسید،این مشکل دیگه وجود نداره و توی اجسام دور این مشکل دیده میشه......
+
Mojtaba_tanha :
اینجور توضیحات در مورد بازی رو توی اسپویلر بزاری بهتره
اورجینالش تو ایران چند درمیاد ؟
به نظرتون 360 رو بگیرم یا ps3 ؟
بعید میدونم ارجینالش فعلا باشه.نقل قول:
ولی اگه باشه حدود 60 دلار و تقریبا 200 تومن.
Xbox360 بگیرید باید دیسک اورجینال داشته باشید که شاید پیدا نشه.
PS3 رو انگار میشه پول رو پرداخت کرد و آنلاین بازی رو با حجم 16 گیگ و ارجینال دانلود کرد.
بنده توی کنسول های نسل فعلی X360 رو ترجیح میدم توی نسل بعدی PS4 :دی
چند ماه هم اگه بتونید صبر کنید خرید کنسول های نسل بعدی عاقلانه تره.
:n16:
خب Gamespot دیگه تحمل کامنت های بیشمار علیه نقد این بازی نداشته و یک ویدئو دررابطه با این موضوع که چرا 9 داده شده رو وبسایت گزاشته که جالبه ببینید :
راستیتش قصد رفتن روی کنسول رو فعلا ندارمنقل قول:
به صرف این بازی خواستم یه کنسول دست دو بگیرم که صرفا اورجینال بخوره و کپی خور نباشه + یه v اورجینال که هم از نظر قیمت برای خرید به صرفه هم با ضرر کمتر فروش بره