پشتش بايد نوشته باشه ساخت كجاست.نقل قول:
اما اگر منظورتون اينه كه مدل سنگاپوري هست نه , V20S مدل سنگاپور هست.
Printable View
پشتش بايد نوشته باشه ساخت كجاست.نقل قول:
اما اگر منظورتون اينه كه مدل سنگاپوري هست نه , V20S مدل سنگاپور هست.
رفقا، برای فعال کردن ARC چیزی رو در خود تلویزیون نباید فعال کرد؟ گزینه ای ندارد؟
من بازگشت صدا رو در A/V ----- فعال کردم الان وقتی ----- رو روشن میکنی میری رو تی وی صدای تلویزیون اتوماتیک بسته میشه ولی صدایی از بلندگوهای ----- در نمیاد.
رو تلویزیون کاری نبایست بکنی فقط باید به hdmi 2 وصل شده باشه احتمالا روی av ----- باید کاری بکنی.
دوستان عزيز همين طور كه ميدونيد v20 امكان سه بعدي رو نداره ولي چون 600 هرتز است اگه بخوام اونو از طريق lan ياpc به كامپيوتر وصل كنم امكان اين هست كه بتونم با تي وي سه بعدي ببينم ؟ چه قطعه يا لوازم جانبي ميخواد اگه امكانش نيست ممكنه وسيله اي بياد كه اين امكانو متصور كنه با تشكر
جواب همه این سوالها یک کلمه است : خیر
دوستان قیمت یه V20 در واقع انور اب چند دلار میشه؟ احساس میکنم بانیان خیلی جنساشو گرون میده.
نقل قول:
برای استفاده از بازگشت صدا باید از کابل HDMI 1.4 و سینمای PT-980 استفاده شود در اینصورت فقط با تنظیم سینما روی ARC صدا از بلندگو ها شنیده خواهد شد.
برای دیدن تصاویر سه بعدی نیاز به یک عینک اکتیو هست، یعنی یک فرستنده مادون قرمز (مشابه اون چیزی که روی ریموت کنترول هست) روی تلویزیون وجود داره که به عینک سیگنال میده و بهش میگه که کی هر کدوم از شیشه های عینک (چپ یا راست) باید کدر یا شفاف شوند.نقل قول:
خوب این فرستنده روی V20 نیست. بنظر من اگر پردازنده V20 امکان پردازش تصاویر سه بعدی را داشته باشد، از نظر تئوری شاید بشود (توسط خود پاناسونیک) دستگاهی ساخته شود که فرستنده باشد و با پرت USB به تلویزیون وصل شود و با آپ گرید نرم افزار تلویزیون امکان پخش سه بعدی روی V20 ایجاد شود. مشابه این فرستنده در کیت های سه بعدی Nvidia که با یک عینک و نرم افزار مربوطه حدود 200 هزار تومان قیمت دارند وجود دارد که در صورت استفاده در یک مونیتور یا لپ تاپ با هرتز مناسب می تونند تصاویر سه بعدی بدهند.
نمی دونم در گذشته چنین آپ گرید هایی سابقه داشته یا نه. ولی بنظرم چیزیه که احتمالش خیلی کمه و نباید اصلا روش حساب کرد.
مطمئن نیستم ولی فکر میکنم فقط صدای دیجیتال رو برگشت میزنه مثلا اگر PS3 یا 360 وصل کنید صدا رو برای رسیورتون میفرسته ولی صدای آنالوگ رو نمیدونم!نقل قول:
---------------------------------------------
تو CES 2011 فکر کنم سامسونگ و پاناسونیک هر کدوم یک مدل بلو ری پلیر با قابلیت تبدیل دو بعدی به سه بعدی معرفی کردن ولی نمیدونم اساس کار کردشون به چه شکل هست ممکنه بشه با اونها تصویر سه بعدی رو دید البته برای دیدن FULLHD 3D حتما باید TV این قابلیت رو داشته باشه.
توی این ویدئو میتونید نحوه کارکرد Nvidia 3DTV رو با تی وی های ویرا ببینید:نقل قول:
مشابه این فرستنده در کیت های سه بعدی Nvidia که با یک عینک و نرم افزار مربوطه حدود 200 هزار تومان قیمت دارند وجود دارد که در صورت استفاده در یک مونیتور یا لپ تاپ با هرتز مناسب می تونند تصاویر سه بعدی بدهند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]