دوستان کسی از قابلیت دوال پلی استفاده کرده؟
میشه توضیح بدید راهاندازیش به چه شکلی هست؟
مدل هم 67100
Printable View
دوستان کسی از قابلیت دوال پلی استفاده کرده؟
میشه توضیح بدید راهاندازیش به چه شکلی هست؟
مدل هم 67100
دوستان عزیز آیا امکان کنترل تنظیمات تلوزیون از طریق کامپیوتر وجود داره؟ مثل lg tv remote که مخصوص موبایله
بالاخره بعد از دو هفته تلوزیون من رو تعویض کردند اما متاسفانه این یکی هم یدونه پیکسل سوخته داشت :n03:نقل قول:
ال جی واقعا شاهکار کرده تو این سری
دوستان کسی تجربه ای از اضافه شدن پیکسل سوخته به مرور زمان داره؟
76100 خراب هستشنقل قول:
امروز یکی من را بردن وقتی که برات عوض کردن باز چرا این مدل را گرفتی می گفتی من این مدل را نمی خواهم
ببین من تلوزنم 1700 ساعت کار کرد به سوختن افتاد
بهت پیشنهاد می کنم اگر نتوانستی عوض بکنیش
خوب از تی وی کار بکنش 1700 ساعت باید 70 روز روشن باشد شما به نظرم توی 100 روز 1700 ساعت ازش کار بکش تا اگر خراب هست خراب شود
ممنون
ممنون از پاسخ شما دوست عزیز
مگه میشه بگی من یه مدل دیگه میخوام؟ همون مدل رو میارن دیگه
حالا تلوزیون شما رو با یه مدل دیگه عوض کردند؟
آره میشه مدلتو به مدل بالاتر عوض کنی. اگر برای تعویض موافقت کردن بگو 86000 برات بیارن.نقل قول:
پشت آن بايد باز شود سيم هايي كه به بلندگو وصل شده به طريقه اي مخصوص به فيش خروجي هد فون استريو با مقاومت وصل ميشود .نقل قول:
در صورت وصل هدفون صداي بلند گوي داخلي قطع ميشود. و شدت صدا مناسب با كنترول كم و زياد ميشود . كار هر كسي نيست . اگر يكبار
ببيني آسان است.
دوستان گلم من ٧ ماه قبل يه lg 76100 Led خريدم و نميدونم جاي هدفونش كجاست..ممنون از كمكتون..در ضمن كلا خوبه؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
سلام
من یه تلویزیون ال جی تازه خریدم
موقع تماشای تلویزیون روی صفحه اون هر ده دقیقه یک ربع یه پیغام هایی ظاهر میشه (بصورت شکل .وار در گوشه تصویر)
چظوری می تونم اونارو حذف کنم؟
دوستان آخرين نسخه فرمور موجود براي مدل 47LM86000 چه نسخه اي هست و از كجا مي تونم دانلود كنم؟
ممنون