سلام دوستان
یه نرم افزار غیر از آنتی ویروس های معروف مثل کاسپر و نورتون
می خوام برا سیستم که صرفا مراقب آلوده شدن از طریق usb باشه
حتما باید آنتی ویروس باشه؟ یا نرم افزار خاص دیگه ای هست؟
سلام دوستان
یه نرم افزار غیر از آنتی ویروس های معروف مثل کاسپر و نورتون
می خوام برا سیستم که صرفا مراقب آلوده شدن از طریق usb باشه
حتما باید آنتی ویروس باشه؟ یا نرم افزار خاص دیگه ای هست؟
سلام!
اونایی که virusbtn را قبول دارند میتونند بی این سایت بروند و شما روی هر کدوم از شرکت ها امینتی معروف که کلید کنید نتایج آن را طیق جدید ترین تست ها میبینید و یا اگر بخواهید میتوایند با زدن لینک Show Full Test History تمامی تست هایی{ vb100}که تا کنون بروی محصول آن شرکت انجام شده است را ببینید:
آدرس: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یک نگاهی انداختم دیدم ESET اون جوری که من دیدم از همه بهتر در این چند سال مقام آورده است که میتوان با توجه به سابقه اش اون بازم میگم از نظر من بهترین آنتی ویروس گفت که میتواند بهش اطمینان کرد!!!!!!
از اتوران ویروس ریموور استفاده کنید که تنظیمات جالبی هم داره برای فلش مموری و مموریها.مثلا میشه اونا رو امن کرد و متصل کرد و یا پاکسازی و امن متصل کرد یا در صورت آلوده بودن جلوی اتصال اونا رو گرفت.حجمش هم پایین و قابل آپدیت هست و آنتی ویروس هم هستنقل قول:
تایید میکنم.اما نتایج ویروس بولتن رو زیاد قبول ندارم.چون اصلا مثل av-comparative جزییات تستها و چگونگی اونا رو نمینویسه...نود هوش مصنوعی و سرعت بالا و اینتر فیس خوبی داره فقط از لحاظ ریپیر و گند زدایی بعد از آلودگی یکی از ضعیفترین آنتی ویروسهاست و اصلا قابلیت ترمیم و جداسازی فایلهای آلوده و تفکیک ویروس از اونا رو نداره.و طی این سالها اصلا این ضعفش رو بهینه نکرده.برای سیستمهایی خوبه که آلوده نباشن.اما در کل آنتی ویروسش خوبه اما فایر والشم خیلی ضعیفهنقل قول:
پاینده باشید
یعنی با 128 نمیشه سرعت اپلود دانلودم 30 تا40 تاسنقل قول:
الان اویراس سرعتمو گرفته اواستم نصبیدم کمتر از اویرا میگرفت اما از همه بهتر نود بودش
محصول شرکت Eset فقط در جوایز سایت ویروس بولتین خوب بوده و طی چند سال اخیر توی هیچ تستی مقامی نداشته که این نشون میده نمیشه بطور قاطع به قدرت آن اعتماد کردنقل قول:
قدرت تعمیر هم که دوستمون اشاره کردند
در مورد هوش مصنوعی هم حرفی در مقابل آنتی های مطرح نداره
من این محصول را فقط به کسایی پیشنهاد میدم که سیستم ضعیفی دارند و برای سیستم های قوی محصولات دیگه کاملا قدرتمند تر و سر تر هستند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من هوش مصنوعیِ NOD32 رو می پرستم! با اینکه تقریبا behavior block نداره اما هنوز هم تو تستهای هوریستیکی نتایج خیلی خوبی میگیرهنقل قول:
جواب مارم میدادید :)
آقا ما norton 2013 نصبیدیم . :sq_25:
حالا ببینیم امتحانشو جطوری پس میده :sq_22:
راسی چطوری میشه جدای از دیزیبل کردن کلن برنامشو بست ؟
سلامنقل قول:
مبارک باشه.ایشاله چرخش براتون بچرخه:31:
خوب در مورد بستن باید بگم نورتون به هیچ وجه Exit نمیشه.
شما اگر از طریق Task Manager هم نورتون رو ببندید بازم سرویسهای آنتی ویروس فعال هستن و رابط کاربری هم بعد از یکی دو دقیقه Restart میشه!
اگر بازم سوالی داشتید تو تاپیک نورتون مطرح کنید.البته قبلش پست دوم تاپیک رو بخونید.:46:
موفق باشید.