عجیبه مخابرات ما دیروز گفت این قانون رو ورداشتن تا 256 بدونه کارت دانشجویی میدن که
Printable View
عجیبه مخابرات ما دیروز گفت این قانون رو ورداشتن تا 256 بدونه کارت دانشجویی میدن که
صحبتی از 512 نشد که با مدرک میدن؟نقل قول:
شاید می دونند نمی تونی بگیری این حرف رو زدند.
سلام دوستان من یه سرویس مخابرات از کرج گرفتم مشکلش اینه که وقتی گوشی
رو ورمیدارم وصل میشه ولی وقتی گوشی رو میزارم قطع میشه تا حاللا به دو تا مودم امتحان کردم جواب نداد چی کار کنم درست شه
نقل قول:من صبح که رفتم گفت 128 به بالا ممنوع و 256 هم حتما باید یا کارشناسی ارشد به بالا باشی یا بیمارستان درمانگاه ... باشینقل قول:
حالا ایا بخش نامه ای وجود داره که به زور ازشون بگیرم
نه به عنوان ناشناس زنگ زدمنقل قول:
نه512 رو گفتن کلا ما نمیدیم و نداریم
آخه شنیده بودم که بحثش هم شده که سرعت رو بیشتر کنن گفتم شاید روی اون حسابه
اسپیلیتر رو درست وصل کردی فیش هاش رو؟ ببین فیش های تلفن و مودم و ... درست وصل شدن همهنقل قول:
عجیبهنقل قول:
والا بخش نامه که ندیدم ولی توی سایت مخابرات یه سری بزنید شاید چیزی نوشته باشه
[QUOTE=DaRiOuShJh;6648309]نه به عنوان ناشناس زنگ زدم
نه512 رو گفتن کلا ما نمیدیم و نداریم
آخه شنیده بودم که بحثش هم شده که سرعت رو بیشتر کنن گفتم شاید روی اون حسابه
اسپیلیتر رو درست وصل کردی فیش هاش رو؟ ببین فیش های تلفن و مودم و ... درست وصل شدن همه
دوست عزیز ممنون از پاسخت ولی اسپلیتر درست وصل شده حتی یه اسپلیتر دیگه گرفتم ولی همونجوریه زنگ میزنم مخابرات میشه نویز گیر داره برق کار اوردم میگه نویز گیر نداره
والا با این توضیحات گمونم این مشکلتون از خونه و داخلی باشه
حالا اسپیلیتر بیشترین احتمال رو داره که شما میگید عوضم کردید باز همینه
ممکنه سیم های تلفنتون به هم نزدیک باشه که مشکلی پیش بیاره البته من خودم خیلی سررشته ندارم تو این موضوع
به نظرم بارم توسنتی با یه اسپیلیتر دیگه و سیم های جدید چک کن ببین چی میشه
تلفن رو فقط از همین جایی که مودم بهش وصل هست ور میداری اینترنتت قطع میشه یا از جای دیگه خونه هم ور میداری همین مشکل رو داره؟
داریوش جان من حتی سیم تلفنو از تو حیاط هم تست کردم جواب نداد که نداد با لپ تاپنقل قول:
از هر جای خونه تلفنو ورمیداری بعد 4 ثانیه وصل میشه به نت و وقتی میزاری قطع میشه جالبه کسی تا به حال چنین مشکلی نداشته از اسپلیتر مطمئنم چون جای دیگه تست کردم جواب داده زنگ میزنم مخابرات میگه برق گیر داره برق کار اوردیم میگه مشکلی نیست امکانش هست از مخابرات باشه یا درست فعالش نکرده باشن
تشکر از وقتی که میزاری
همین کارها رو می کنید تاپیک مخابراتتون هیچی پست نمیزنه :نقل قول:
پستتون رو داخل اون تاپیک میزدید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=522441
اگر منظورتون اینه که وقتی گوشی رو بر میدارید و به عبارتی خط رو اشغال می کنید لینک ثابت میشه و وقتی گوشی رو میگذارید لینک میپره به احتمال خیلی زیاد مشکل از پورتتون هست . باید درخواست بدید پورتتون رو عوض کنند.
snr خطتون چند ؟
Attenuation ؟
downstream ؟
داخل همون تاپیک پیگیری کنید.
به پشتبانی هم که زنگ میزنم بعد کلی نوبت و بدبختی آخرش میگه از تنظیمات و سیم کشی هست !نقل قول:
الانم که وضعیتم اینه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]