جچرا هیچ وقت مالهمن اینجوری نمیشه. تازهمودموای فای هست ا خود مودم کانکت میشه و همیشه همروشنه فکنم مشکل دوستان اینه که میرن به صورت دستی وصل میشن شما کاری کن کع خود مودم کانکت شه بعدش فک نکنم از این مشکلات داشتته باشی!نقل قول:
Printable View
جچرا هیچ وقت مالهمن اینجوری نمیشه. تازهمودموای فای هست ا خود مودم کانکت میشه و همیشه همروشنه فکنم مشکل دوستان اینه که میرن به صورت دستی وصل میشن شما کاری کن کع خود مودم کانکت شه بعدش فک نکنم از این مشکلات داشتته باشی!نقل قول:
کلا سرعت دانلودت چ توروز و چه تو شب چه قدره؟نقل قول:
ديشب چون شب اول بود و اينجا خونده بودم حجم كم ميشه درست و حسابي واسه دانلود نذاشتمنقل قول:
فقط واسه امتحان دانلود كردم ببينم حجم كم ميشه يا نه من مثلا اينترنت دو مگ گرفتم ولي از اونجايي كه خطم نويز داره
عملا در هيچ ساعتي سرعتم از 65 يا 66 بالاتر نميره دو ساله دنبال اينم كه نويزم رو درست كنن
هي ميگن شماره رو ميديم مخابرات چك كنه و هميشه هم ميگن مشكلي نيس ولي تو مودم داون استريم من خيلي پايينه
درحالي كه بايد2048 باشه پس دانلود من خيلي نميتونه ملاك باشه
اگر از طریق سایت اقدام به خرید افزایش حجم کنم چقدر زمان میبره تا اضافه بشه؟
منظور شارژ هست دیگه ؟نقل قول:
همون لحظه میاد .
با سلام خدمته دوستان ...............
دیگه همتون از قیمت های داغونه مخابرات با طرح هاش خبر دارید !!!
الان طرح خوب که سرعت روزانه بالا داشته و شبانه رایگان خوب (طبیعتا سرویس محدود باید باشه) چی پیشنهاد میکنید .!!!
خواهشا راهنمایی کنید ............
امشب جالبه سرعتم کمتر از 130 نمیاد بعثتم هستم!!:n19:چراشو نمدونم:n17::n17::n17::n13::n13::n13::n13::n1 3::n13::n13:
برادر من بعثت داره اغلب اوقات سرعتش 220 هستش
آره خداییش چقدر سرعت خوبه امشب!!(بعثت):n13:
دهنت سرویس مخابرات! ریدی تو اعصابمون رفت.:9: :23::33: