بك اپ گرفتن رو توضيح ميدي مهندس جون؟بوك مارك هامو چطوري نيگه دارم؟
Printable View
بك اپ گرفتن رو توضيح ميدي مهندس جون؟بوك مارك هامو چطوري نيگه دارم؟
بعد از هربار سینک کردن، آیتونز خودش به صورت خودکار بک آپ می گیره. اما اگر میخواید خودتون بک آپ بگیرید (بهتره قبل از ریستور خودتون یکبار بک آپ بگیرید) میتونید از این آموزش استفاده کنید:نقل قول:
1. آیتونز رو باز کنید.
2. iDevice رو به وسیله USB به کامپیوتر متصل کنید.
3. در ستون سمت چپ، قسمت روی iDevice کلیک راست کنید و گزینه Backup رو بزنید.
4. آیتونز شروع به گرفتن Backup می کند....
حال شما یک Backup از آیپد خود دارید!
دوستان من چند تا برنامه از یکی از سایت های ایرانی ابل ریختم تو لب تابم اما الان که میخام از طریق ایتیونز بریزم تو ایبدم میگه بسوورد میخاد اون برنامه ها...پ
2-دیگه اینکه من یه دیکنشری خوب اکسفورد یا کمبریج میخام...میرم ابترکر تو قسمت refrences واسه دانلود کردن دیکشنری اکثر برنامه ها نوشته wolfram...یعنی چی؟
دیروز رفتم ای تیونز تا بک اب بگیرم...نوشت که سیستم شما ((لب تاب))قادر به بک اب گیری نیست...اصن من بدشانسم کلا...:((
احتمالا درایوی که میخواین بک آپ رو توش ذخیره کنید جای خالی نداره .... یه چک بکنید.نقل قول:
اگر برنامه ها رو دارید فقط از کانتکتها ، بوک مارک ، نوت بک آپ بگیرید که فضای کمتری رو اشغال کنه .
چطوري بايد از ايتيونز بوك ماركها رو بيدا كنم و بك اب بگيرم
اینجا چقد سوت و کوره.؟
من وقتی که داشتم ایبدمو می گرفتم فروشنده((دیجیکالا))یه پک داده بود بهم اونا رو نصب کردم...اونا اصلن؟
تنها راه نصب برنامه اورجینال (چه رایگان، چه پولی) دانلود مستقیم از iTunes و App Store ـه. هرچیزی که روی DVD و پک و فلش و دانلود از سایت های دیگه دیدید اصل نیست.نقل قول:
سلام دوستان،
الان حدودن چهار ماهه كه من بي استفاده از ....پي ان از اپ استور براي آيپد٢م اپ دانلود مي كنم و آي اُ اس رو هم آپديت كردم (البته قبلش هم آيتونز يو باز بود كه مايه ي خوشحالي بود) ولي براي اون يكي آيپدم وقتي مي خوام اپ بگيرم هنوز ارور ١٠٠٩ مي ده. شرايط هر دو كاملن يكسانه و در ضمن هيچ كدوم جيلبريك نشده. نمي دونيين چطور مي تونم كاري كنم كه اون يكي آيپد هم از تحريم دربياد: دي
ممنون مي شم اگه كمكم كنين.
در ضمن من بار اولمه كه توي تاپيكاي اين انجمن شركت مي كنم اگه سوالمو تو تاپيك مربوط به خودش نپرسيدم و يا قبلن كسي اينو پرسيده بوده خيلي معذرت مي خوام. :)