این مدل هدش از کارتریج جداست. کارتریجش که می تونی ببینی جوهر داره یا نه ولی احتمال اینکه هدش باشه زیاده.
Printable View
این مدل هدش از کارتریج جداست. کارتریجش که می تونی ببینی جوهر داره یا نه ولی احتمال اینکه هدش باشه زیاده.
سلام.لینک دانلود قدیمی بود و فایل رو نتونستم دانلود کنم.ممنون میشم لینک جدید بزارید.تشکر
ایا مشکل هد رو خودم یتونم ببینم... از کجا متجه بشم هد به فنا رفته؟نقل قول:
سلام دوستان
اول یک تشکر بکنم از دوستی که کلی زحمت آموزش مطلب رو گذاشتند که ظاهرا خودشون هم دیگه سر نمی زنند و دوستان دیگه کمک می کنند :) , اما من چند تا سوال در مورد پرینتر HP C4683 با کارتریج 121 داشتم که اگر امکانش هست جواب بدید
من دستگاه رو چند وقت پیش از کسی گرفتم که چند سالی باهاش چاپ نداشته و جوهرش خشک شده , من با کمی آب جوش به سر یکی از کارتریج ها که همون سه رنگه باشه زدم و مقداری رنگ ازش خارج شد که انگار کلا مشکل خشکیش برطرف شده ! ولی برای رنگ مشکی این اتفاق نمی افتاد و قیمت نو این 121 هم روی هم 60 تومان هست که خریدشون اصلا به صرفه نیست :(
اما سوالاتم
1. اگه کارتریج رنگی کار بکنه و مشکی خشک باشه امکان داره اصلا چیزی چاپ نکنه ؟! یا می شه مشکل از چیز دیگه ای باشه (داخل پارکینگ کارتریج رنگی هم رنگش خیس هست و مال سیاه خشک خشک) اگه از چیز دیگه ای هست لطفا بگید.
2. این کارتریج ها رو می شه استفاده کرد و از حالت خشکی درآورد و بعد رنگ داخلش تزریغ کرد ؟!
ببخشید پستم طولانی شد و سردرد آور:n16:
سلام من یه hp deskjet 2510 گرفتم با کارتریج hp 61 میخواستم ببینم قابل شارژ هست یا نه اگه شارژ میشه چه وسایلی لازم دارم ار کجا می تونم تهیه کنم با تشکر
سلام دوستان کسی روش شارژ کارتریج 920 HP برای پرینتر HP Officejet 7500A بلده؟لطفا کمکم کنید...:n03:
سلام
من یه اپسون tx410 دارم
خیلی وقته که کار نکرده
بعد از2 بار هد کلین از چهار تا رنگ 3تاش نصفه و نیمه میزنه
اما آبیش اصلا نیست
موندم چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هیچکس نیست به داد من برسه:n03:
سلام
مدل دستگاه من mp550 کنون
چند روز پیش بعد مدتی که دستگاه استفاده نشده بود و هدش خشک بود اقدام به تمیزکاری با آب جوش و هد بازکن با سرنگ و... کردم.
تمام نازل ها باز شدند بغیر از رنگ قرمز البته باز شده بود ولی یکم شاید بیشتر کار داشت.
با اجازه دوستان بنده یه ناخن ارام وسط شکاف نازل قرمز کشیدم و فرم پاشش از پودری به ... تغییر کرد البته تست رو با سرنگ و محلول هد بازکن انجام دادم.
یعنی میفرمایید هد من به کلی به فنا رفت هنوز جوهر نریختم تست کنم.آیا راهی برای تعمیرش هست. واقعا به راهنمایی دوستان نیاز دارم.
کسی نبود راهنمایی کنه...................نقل قول: