دوستان من نسخه ی xbox360 را دارم و تمام چیزهایی که پدرام جان در مورد بازی میگویند درسته.
Printable View
دوستان من نسخه ی xbox360 را دارم و تمام چیزهایی که پدرام جان در مورد بازی میگویند درسته.
دوستان لطفاً زود در مورد این بازی قضاوت نکنید ... عدم وجود چند تا وسیله مثل هواپیما و دوچرخه و تانک اصلا از ارزش بازی کم نکرده. سازنده های راک استار آدم های آماتوری نیستند و مطمئن باشید روی تمام این فاکتورها کار کردند و به این نتیجه رسیدند که باید حذف بشن... ارزش این بازی خیلی بالاتر از این حرفاست. اتفاقا عدم وجود این وسایل نقلیه باعث باورپذیر تر شدن بازی شده..
تمام صحرا ها و جاهای بیخود پاک شدن این بازی واقعا بهترین بازی در عصر تکنولوژی میباشد خود راکستار هم :46:این عقیده را دارد این بحث رو ادامه ندید داریم از موضوع اصلی خارج می شیم:13:نقل قول:
ولی توی نسخه san andreas دشت ها و کوه ها خیلی رانندگی توشون حال میداد و تنها بدیش این بود که توی خارج از شهر خیلی تصادفهای بیخودی میشد که امیدوارم این نسخه رانندگی هاش هوش مصنوعی بالایی داشته باشه
من توی تریلر هایی که ازش دیدم فهمیدم همون شهر GTA3 هست که Liberty نام داره . اگه بزرگتره ، یعنی به شهر GTA3 اضافه کردن ؟
این شهر همون نیویورک هست بله تقریبا gta 3 ولی در مقیاص بزرگتر:8:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:هیچ حرفی برای گفتن ندارمنقل قول:
ماشاالله این جا پره از کارشناس های خبره در زمینه video game industry که همه با تجربه هستن
به همین پستی که jhonny عزیز داده بسنده میکنمنقل قول:
ببینم اونا باید حزف شه .
خود شما , الان بلدی هواپیما برونی ؟
بلدی تانک برونی ؟
بلدی هلیکوپتر برونی ؟
بلدی ...؟
انتظار داری نیکو بلد باشه ؟
تازشم , هیلیکپتر حزف نشده , جلدشو ببینید
ليبرتي همون شهر نيو يورك هست؟نقل قول:
خوب اونوقت شما در جريان هستي ويس سيتي و سان آندرياس كدوم شهرهاي آمريكا هستند كه توسط راك استار شبيه سازي شده؟
خیر , لیبرتی یک شهر تخیلی هست که وجود خارجی نداره
اما در سن آندریس سه شهر بود که وجود خارجی داشت و عینا دقیق شبیه سازی شده بود
سن فرایو
لس سانتوس
لس ونتروس
======
سن فرایو = سن فرانسیسکو
لس سانتوس = لس آنجلس
لس ونتروس = لاس وگاس
که دقیقا توی لس ونتروس هم کاسینو های مختلف و خیابون های باحالی بود .
اینو بخون :
خدایی من با شهراش خیلی حال میکردمکد:http://en.wikipedia.org/wiki/Grand_Theft_Auto:_San_Andreas