هشدار :
سرقت از حسابها با استفاده از کاغذهای دستگاههای خودپرداز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
هشدار :
سرقت از حسابها با استفاده از کاغذهای دستگاههای خودپرداز
من میخوام ماهانه بابت یه بدهی پول به حساب یه نفر بریزم آیا میتونم از بانک مربوطه بخوام نام طرف رو با نام پدر و شماره ملیش برام چک کنه که یکی باشه؟اگه میشه چجوری باید درخواست بدم
هیچ کارمند یا بانکی اجازه نداره مشخصات مشتری رو به یه نفر دیگه بده مگه اینکه اون بانک یا کارمند شما رو به عنوان مشتری دائمی شعبه بشناسه و ...
نه دوست عزیز من خود نام پدر و شماره ملیشو دارم فقط میخوام بدونم یکی هستن در واقع میخوام برام چک کنه که یکی باشن که بعدا برام مشکل ساز نباشهنقل قول:
دوستان من می خوام واسه یارنه ثبتنام کنم. الان میشه ؟
مراحلشو میگید؟
متشکر
ضمنا میشه از طریق نت رمز دوم کارت عابرمو فعال کنم؟
مخلص
وقتی میخواهید پول به حساب کسی بریزید باید اسم طرف رو هم قید کنید تا در صورتی که شماره حساب اشتباه باشه بانک جلوی واریز رو بگیره.البته نمیشه زیاد بهش اعتماد کرد.نقل قول:
ولی خیلی بعیده که شماره حسابی که شما دارید مربوط به کس دیگه ای باشه با همون نام .که فقط بشه با نام پدر و یا شماره ملی از هم متمایزشون کرد
شما میتونید برای اطمینان موقع واریز از متصدی بانک بخواهید نام صاحب حساب رو کاملا چک کنه
=>نقل قول:
دوستان من می خوام واسه یارنه ثبتنام کنم. الان میشه ؟
مراحلشو میگید؟
متشکر
سلام
من نیاز به 45 ملیون دارم و میخوام وام بگیرم ، کسی راه حل داره البته یه سری مثل اینکه وجود داره حداقل اگر میتونید در مورد اینها نظر بدین
در ضمن وام رو برای خود اشتغالی - خرید دستگاه cnc میخوام
1-وام از بانکی مثل انصار که 5 ملیون 1 ماه قرار میدین و بعد از 1 ماه 15 ملیون میتونید وام بگیرید مثل اینکه به نام طرح نوید شهرت داره
2- موسسات یککه وام میدن به یکیشون زنگ زدم و شرایط زیر رو گفت
برای 50 ملیون 3 تا ضامن کارمند دولت میخواد - 12 درصد سود - ماهی تقریبا 660
به خصوص در مورد 2 اگر اطلعاتی دارین بگین
خیلی ممنون
سلام . برایِ اینکه واریزهایِ شما کاملاً قانونی باشه و طلبکار فردا ادعا نکنه که اون واریزها متعلق به بدهی یا موضوع دیگه هست , باید طیِ یک قرارداد ,مبلغ بدهی ,قسط ماهیانه ,اسم بانک,شماره حساب و مشخصاتِ صاحبِ حساب و نوع بدهی و تاریخ شروع پرداختِ قسط یا اجاره و مبلغ واریزیِ ماهیانه رو کاملاً مشخص کنه و هر دو طرف و دو شاهد هم امضا کنند تا فردا نتونه ادعا کنه که پولی بهش پرداخت نشده یا پولهایِ پرداختی بابتِ بدهیِ دیگه ای هست .نقل قول: