ویندوز ۶۴ بیتی نصب کن و آخرین نسخه درایورا رو ... مشکلات حل میشن!نقل قول:
Printable View
ویندوز ۶۴ بیتی نصب کن و آخرین نسخه درایورا رو ... مشکلات حل میشن!نقل قول:
ممنون از شمانقل قول:
ولی 32 بیتی میتونه 3 گیگ ساپورت کنه نه 2...
این پچ رو از کجا میشه دانلود کرد؟؟
راجع به خاموش شدن هم باید بگم مشکل از ویندوز نیست. چون روی یک لپ تاپ دیگه ام همین ویندوز نصبه و مشکلی نداره...
من تمام برنامه هام 32 هستند و با 64 به مشکل بر میخورمنقل قول:
من چون بازی نمیکنم همیشه گذشتم روIntegrated Graphic
برای دیدن فیلم نیاز هست بیارم رو Nvidia..?
یا خودش switch میکنه؟
نقل قول:
فیلمش اگه فول اچ دی هم باشه مشکل نداره نمی خواد تنظیماتو عوض کنی.
شما چند تاشو اسم ببر ببینیم به مشکل میخوری یا نه...چون برنامه های ۳۲ بیتی هم روی ۶۴ بیت اجرا میشن و مشکلی ندارننقل قول:
نمیدونم خلاف قوانینه که اسمو سایتو بگم یا نه ولی چون این دوستمون نیاز داره میگم تو میهن دانلود هست
آره ویندوز 32 بیتی تا 2 و خورده ای رو ساپورت میکنه.بعضی از نرم افزار ها مثل بورلند سی پلاس پلاس روی 64 بیتی اجرا نمیشن
صرفاً جهت اطلاع دوستان خواستم بگم که 2 هفته پیش یهو لب تابم بالا نیومد (کلاً سیاه شد) منم فرستادم گارانتی سازگار الان اومد و درست شد ولی نگفتن مشکلش چی بود ! ضمن اینکه 16 تومن هم پیاده شدیم برای پول تیباکس (رفت و برگشت) . شانسو می بینین ؟ البته لپ تاپ من 4750 جی هستش .
در مدتی گارانتی هم پول میگیرن..؟
ایرادش نرم افزاری بوده یا ساخت افزاری..؟
کسی Mac Os X رو تو این تست کرده ؟
نقل قول:
چرا فرستادی گرانتی ؟ دلیلو کامل بگو تا ببینم چی بوده ما اینجور نشیم
---------- Post added at 09:15 PM ---------- Previous post was at 09:12 PM ----------
گرافیگ اینترنالش ddr5 هست پس نیازی نیست که تعویض کنید چون اگر بیایید از اون یکی بکشید مصرفتون میره بالاتر و باتری زودتر تموم میشه بهتره روی همین int باشهنقل قول:
---------- Post added at 09:18 PM ---------- Previous post was at 09:15 PM ----------
نقل قول:
70 درصد مشکلت نرم افزاری هست نه سخت افزای ویندوزت را جنیون کن این احتمال رو هم بده که اون طرف ویندوز را جنیون زده چون این لپ تاپ 7 ساپورت هست همه باهاش همین مشکلو دارن و میگن سخت افزاری هست ولی نرم افزاری هست من تقریبا کسایی که خریدن هر سه روز میارن و میگن ما این مشکل را باهاش داریم حالا تست کن ببنم چی میشه اگر با جنیون درست نشد راه دیگه بگم
---------- Post added at 09:19 PM ---------- Previous post was at 09:18 PM ----------
نقل قول:
اگر داری بده تا من نصب کنم
---------- Post added at 09:21 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------
نقل قول:
دوست عطیز درس فرموده 80 درصد برنامه های 32 بیتی روی 64 هم نصب میشم از اون 20 درصد هم 10 درصدش تنظیمات خاص دارن که یعنی میشه گفت فقط 10 درصد هست نصب نمیشه که معادل این میشه از هر 10 تا برنامه یکی (خیلی کم پیش میاد نصب نشه )