دوستان گذشته از این بحث ها در مود زلزله ای که سال ها قبل توی هایتی اومده بود و کار آمریکا بود اطلاعی دارید ؟
من شک کردم نکنه الان یه جای دنیا زلزله ای چیزی به طور مصنوعی درست کنند و ربطش بدن به 21 دسامبر .
Printable View
دوستان گذشته از این بحث ها در مود زلزله ای که سال ها قبل توی هایتی اومده بود و کار آمریکا بود اطلاعی دارید ؟
من شک کردم نکنه الان یه جای دنیا زلزله ای چیزی به طور مصنوعی درست کنند و ربطش بدن به 21 دسامبر .
حالا روشن شد که چرا باید یک مایایی و خرافه ساز رو به آتش کشید.:n22:
بجای زمین این تایپیک بود که رفت رو هوا!
خداروشکر بخیر گذشت.به همه تبریک میگم
تفتیش عقاید نمیخوام بکنم ولی دوستان واقعا نشسته بودن پای تایمر ببینن چی میشه؟!!!
خداوکیلی این کارو کردین؟!!
من داشتم پوکر بازی می کردم :دينقل قول:
دلت خوشه میثم جون ملت الآن بشون بگی الآن شبه میگن بیا اینم ستاره هاش
به هر حال دنیا هم که تموم شد رفت پی کارش
حالا چه خاکی به سرمون بریزیم؟
همینطوریش نصف روز خواب بودیم نصفش در حال خوردن
حالا دیگه اونارو هم نمیتونیم بکنیم
این پایان دنیا بهانه ای هست برای از بین بردن ایران حالا از ما گفتن بود الان حرف هایی شندیده میشه که پایان دنیا رو 2018 میدونن واقعا این صهیونیستا دست بردار نیستن.
این داستان سه روز تاریکی هم بی شباهت نیست به داستان حضرت موسی در تورات که سه روز همه جارو تاریک کرده بود تا خدای فرعون خورشید(هروس) رو ازشون بگیره.
اینو بدونید که طبق روایات ما اگر از عمر دنیا فقط یک روز باقی مونده باشه اون روز انقدر طولانی خواهد بود تا حجت ما ظهور کند.
این هم از یه وبلاک خارجی پیدا کردم فقط ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این عکسه ربطی به ایران نداره ها :دينقل قول:
سلام. من به هیچ عنوان بهش اعتقاد نداشتم. فقط میخواستم ببینم چی میشه. برام جالب بود که چطور میخوان این افتضاح رو جمعش کنن وقتی که هیچ اتفاقی نیافته.نقل قول:در کل، همه چیز دست خداست نه یک مایایی!
اصلا فکرشم نمیکردم تو بهشت هم پسی ورد باز باشه :n08: