منم کارنامم اومد البته طول کشید.
زیستمو خراب کردم. زمینم واسه خندش زدم.
ریاضیمم بهتر باید می شد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
منم کارنامم اومد البته طول کشید.
زیستمو خراب کردم. زمینم واسه خندش زدم.
ریاضیمم بهتر باید می شد:
کارنامه نسبتا کامل من هم امد.ولی چون نکته خاصی نداره نمی زارم. رتبم ۲۰۷۴ هست.معلومه اصلا پیشرفتی نداشتم نسبت به تابستون:(
در ضمن نکته قابل توجه کم شدن تعداد شرکت کننده هاست! فقط ۲۷ هزار ! هم نسبت به تابستون کمه هم نسبت به قلم چی! قلم چی آزمون هفته قبلش ۴۴ هزار شرکت کننده داشته.
خوب این هم از این ...
با توجه به اینکه اصلا خوب درس نخوندم انتظار بهتر از این رو نباید می داشتم ... ولی با ایده آل من فاصله زیادی داره ... امتحان بعدی ایشالا کولاک می کنم : دی
تنها نکته ای که فعلا می تونم بگم اینه که جامعه آماریش نا امیدم کرد :|
محض اطلاع:
مهر هم تموم شد....
يه ماه ديگه نزديك تر شديم.
و ديگر هيچ...
البته قبلش هم هيچ !!!
اميدواريم فردا ديگر نباشد هيچ (!)
متاسفانه جامعه آماری خیلی کم شده.
آزمون بعدی 8/ 20 ، زیست تا فصل 3 آزمون گرفته می شه یه کم زیاد نیس واسه ما که مدرسه میریم؟ هنوز فصل یک هم تموم نکردیم.
خيلي عاليه بابا . 34007 نفر شركت كرده بودن براي تجربي :18:
شما هموني نبودي كه گفتي ميترسم جلو همتون ضايع شم :31:نقل قول:
نوشته شده توسط nelly joon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم کارنامه آزمون اولم:
فکر میکردم همه درسا رو بالای 80 بتونم بزنم ، افسوس... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه سعی نمیکردم همه سوالا رو جواب بدم خیلی بهتر میشدم.همیشه تعداد نزده هام خیلی کمه...
لطف ميكني كارنامه تخمين رشته رو هم بذاري؟
ميخواستم نرم ازمون بدم اخه هيچي نخونده بودم ولي به خاطر اينكه سوالاش از كفم نره رفتم كه يه ازمونيم داده باشم. :31:
پايين كارناممو نگاه كنين عجب سيستم پيچيده اي داره اين گزينه 2!!! :31:
من عادتمه که همیشه به خودم بی اعتمادم....نقل قول:
مثلا الان فکر میکنم هر چی خوندم باید برم دوباره از اول بخونم.
نمی خوام خودمو لوس کنم ولی رتبه یی که آوردم مطابق میل خودم نبود.ولی بازم خدا رو شکر.
ایشالا آزمون های بعدی...
کارنامه تخمین رشته رو هم هر وقت اومد تو پیغام خصوصی واست میفرستم.
اما 3 تا سوال اساسی:
1-کمترین درصدم ادبیات بود(57).با اینکه طبق محدوده آزمون درساش رو خونده بودم ولی نمیدونم چرا اینجوری شد؟بیشتر تو آرایه ها و املا بود اشکالم.چیکار کنم؟
2-من درسها رو طبق ترتیب دفترچه نمیزنم،یعنی اینجوری میزنم: زبان-ادبیات-دینی-عربی-زیست-شیمی-ریاضی-فیزیک-زمین
اشکالی داره؟ یعنی چون میخوام تو کنکورم اینکارو بکنم گفتم از الان به این روش عادت کنم.
3-سر جلسه واقعا خسته میشم.یعنی به حدی که دیگه میخوام برم برگه ام رو بدم و زودتر بیام بیرون.خودمو به زور نگه میدارم.این یکی رو واقعا نمیدونم چیکارش کنم!
سر آزمون فکر کنم آخرش انقدر خسته بودم که سوالای فیزیک رو که گذاشته بودم آخر بزنم عوض 35 دقیقه،50 دقیقه طولش دادم.
تبریک میگم درصدات رو دیدم خوب بودنقل قول:
اول اینکه میگی نمیدونی چرا درصد ادبیاتت اینطور شد. این یعنی اینکه آزمون دیروزتو هنوز ارزیابی نکردی؟اگه هنوز ارزیابی نکردی زودتر اینکارو بکن تا متوجه شی چرا سوالی رو غلط زدی یا نزدی. اگه سوالیم شانسی یا باشک جواب دادی حتما بررسیش کن که سر کنکور دومرتبه پیش نیاد این اتفاق
در مورد ترتیب درسها هم همیشه درسایی که برات وقت گیره رو بذار آخر سر. من خود ریاضی و فیزیک رو آخر سر میذاشتم و توی عمومی ها هم عربی و زبان
حالا واسه هرکسی فرق داره که کدوم درس وقت گیرتره مثلا یکی ادبیاتش وقتگیره (به خاطر قرابت معنایی و آرایه و ...) یکیم دین و زندگی
راستی همیشه اول سوالای ساده تر رو جواب بده یعنی مثلا از 25تا تست ادبیات 15تاش ساده ترن و راحت میتونی جواب بدی اول اونارو جواب بده بعد برو سراغ درس بعدی و به همین ترتیب تا آخر
این که سر جلسه خسته میشی طبیعیه 4ساعت مداوم از مغز کار کشیدن خستگی خیلی زیادی رو میاره. راه حل هاشم زیاده بهترین راه حلش اینه که به مرور زمان عادت کنی اینطوری هم مغزت فعالتر میشه هم به نتیجه دلخواهت میرسی. راههای دیگشم استفاده از هایپ و شکلات و ... هست. یه دوستیم داشتم که توی خونه شربت شیرین درست میکرد خنک میبرد سر جلسه میگفت بین عمومی و اختصاصی میخوره خیلیم جواب میده
سلام.
اینم درصدای من.
البته سر جلسه به ما هیچی ندادن نه آب نه کیکی.مردیم از گرسنگی!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادبیات:48
عربی:69
دینی:75
زبان:100 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ریاضی:33
فیزیک:65
شیمی:100 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا بای