آخ آخ آخ عجب سوتیه الاقی داد این آدم آهنی . مردم از خنده ، خداییش فیناله سوتی بود . دمش گرم روحمون شاد شد . از بس عین رباط سخن گو ، یه کله یه چیزو تکرار میکنه آخر سوتی داد .نقل قول:
تو مغزش اطلاعات فینال ذخیره نشده بود :31::31::31:
Printable View
آخ آخ آخ عجب سوتیه الاقی داد این آدم آهنی . مردم از خنده ، خداییش فیناله سوتی بود . دمش گرم روحمون شاد شد . از بس عین رباط سخن گو ، یه کله یه چیزو تکرار میکنه آخر سوتی داد .نقل قول:
تو مغزش اطلاعات فینال ذخیره نشده بود :31::31::31:
ديشب سوتي بدتر از اين نبود كه بين 2 نيمه 15 دقيقه آگهي نشون دادن كه اصلآ وقت به صحبت كارشناس نرسيد.
قبل بازي هم دقيقآ 45 دقيقه تبليغ بود! رو مخ بودن ديشب:21:
حالا امشبو بشین ببین...فکر کنم وسط بازی قطع کنن آگهی نشون بدن گدا هانقل قول:
وسط بازی که از زمین و هوا زیرنویس (و بالا نویس !!) پخش میشه. بعضی وقتا زیرنویسه کلآ جلوی توپ و بازیکن رو میگیره !!نقل قول:
حالا امشبو بشین ببین...فکر کنم وسط بازی قطع کنن آگهی نشون بدن گدا ها
سلام...
چقدر تبلیغ و آگهی! آخه بسه دیگه!
ینی هیچ کی پیدا نمیشه به اینا بگه! خودشون حالشون بد نمیشه؟!
خدا امشب رو به خیر کنه!
موفق باشید♥♥♥
فک کنم از این به بعد وسط تبلیغاتشون صحنه هایی از بازی رو هم پخش کنن ... مثلا" وقتی گل می زنن :31:
نه! فكر مي كنم تصوير رو يه دقيقه عقب بندازن تا وقتي گل زدن، قبلش بگه: " همراه اول شما را به ديدن اين گل دعوت مي كند!!! "نقل قول:
فک کنم از این به بعد وسط تبلیغاتشون صحنه هایی از بازی رو هم پخش کنن ... مثلا" وقتی گل می زنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
: )))) خیلی تیکه جالبی بود : )))) دقت کردین تبلیغات بی ربط ترین چیز ها هم الان به جام جهانی ربط پیدا کرده؟؟ هر چی میخوان تبلیغ کنن یه ربطیش میدن به جام جهانی؛ از چیپس و پفک گرفته تا بازکردن حساب و ایرانسل و ...نقل قول:
نه! فكر مي كنم تصوير رو يه دقيقه عقب بندازن تا وقتي گل زدن، قبلش بگه: " همراه اول شما را به ديدن اين گل دعوت مي كند!!! "
این کانالای ایران وقتی می فهمن بهشون زیاد توجه میشه(مثل موقعی که جومونگ و یانگوم و نرگس و ازاینجور چیزا پخش می کردن که طرفدار زیاد داشت) میشن یه چزی تو مایه های این کانال های درپیت ماهواری ای ایرانی که از ساعت 12 ظهر تا 8 شب طول می کشه یه فیلم رو نشون بدن! 5 دقیقه فیلمه بعدش نیم ساعت ترک اعتیاد و از اینجور چرت و پرتا! ایران هم داره به اون سمت سوق پیدا می کنه : دی
مثل اینکه دیشب هیچکس سوتیه شاهکاره آقای آدم آهنی رو ندیده :31: (همون که قرئه کشی اس ام اس رو میگه و جمله های تبلیغیه تکراری میگه)
میخواست بگه برای فینال به شماره فلان اس ام اس بزنید و دیدار بین تیمهای هلند و........ (یادش رفت اسپانیا رو !!!) بعد یکم فکر کرد گفت هلند و آلمان.... بعد دوباره یکم فکر کرد آخر از جاودانی پرسید کیا رفتن فینال !!!!!!!؟!!!! آخ آخ مرگه سوتی بود ، جاودانیم سرخ شد بعدش گفت برنامه ی زندست دیگه :31:، کاش بلوتوثش در بیاد . بچه ها هرکی ضبط کرده بزاره اینجا تا جام جهانیه بعد بخندیم :31::31: :31:
یه سری شعار آورده بودن در حمایت از پل ( هشت پای پیشگو ). اما مثل اینکه مسئول سانسور فکر می کرد که اینا بد آموزی داره و نباید پخش بشه. :13:نقل قول:
خودم سه بار تست کردم و وقتی شعار رو نشون میداد سریع میزدم شبکه 3 و می دیدم که پخش نکرد. :31: