داداش شما دایرکت ایکس رو از محل نصب بازی نصب کن یعنی ریخته شده تو محل نصب بازی که از اونجا باید اینستال کنینقل قول:
Printable View
داداش شما دایرکت ایکس رو از محل نصب بازی نصب کن یعنی ریخته شده تو محل نصب بازی که از اونجا باید اینستال کنینقل قول:
نقل قول:
مشکل همینه که دایرکت ایکس نصب نمیشه. این ارور هم واسه همونه. وقتی میخوام دایرکت ایکس رو نصب کنم این ارور رو میده
سلام
من یه مشکلی دارم !
مرحله یکی مونده به آخر , همونجایی که دستت در از روی صندلی باز میکنه ائن کچله بعد میاد میگه عدد هارو بگو , وقتی باز میکنه میزنیدش فرار میکنید ولی جلوتر به شما میرسه , اونجا که من رو میگیره یه دفعه بازی هنگ میکنه فقط زیرنویس هست ولی صدا نیست تصویر هم هست , ممنون میشم کمک کنید .
از چه ویندوزی استفاده می کنیدنقل قول:
اگه از 7 استفاده می کنید اینو دان کن ببین حل میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا منم همین جا گیر کردم.بازی همین طوری میمونه.نقل قول:
سلام
من یه مشکلی دارم !
مرحله یکی مونده به آخر , همونجایی که دستت در از روی صندلی باز میکنه ائن کچله بعد میاد میگه عدد هارو بگو , وقتی باز میکنه میزنیدش فرار میکنید ولی جلوتر به شما میرسه , اونجا که من رو میگیره یه دفعه بازی هنگ میکنه فقط زیرنویس هست ولی صدا نیست تصویر هم هست , ممنون میشم کمک کنید .
نقل قول:
از ویندوز xp sp3
قبل از فریز شدن اون قسمت وارد تنظیمات گرافیک بازی بشین و بازی رو از حالت Full Screen دربیارین. بعضی جاها هم توصیه شده علاوه بر این, تنظیمات گرافیکی رو به صورت حداقل تنظیم کنین.نقل قول:
نقل قول:قبل از فریز شدن اون قسمت وارد تنظیمات گرافیک بازی بشین و بازی رو از حالت Full Screen دربیارین. بعضی جاها هم توصیه شده علاوه بر این, تنظیمات گرافیکی رو به صورت حداقل تنظیم کنین.نقل قول:
ویرایش: چه همزمان! :31:
این کارارو انجام بدین ببینید درست میشه.آنتی ویروسم موقع نصب غیر فعال کنید.نقل قول:
- Right-click on My Computer
- Click on Manage
- Expand Services and Applications
- Click on Services
- Right-click on Cryptographic Services
- Click on Properties
- Set the Startup type to Automatic
- OK and close your way back out.
نقل قول:
بازم درست نشد :41::41: