مهرداد جان پس چطوری الان من یا مسعود یا امین( Justin 11 ) داریم فول manual یا کاملا دستی بازی میکنیم پس میشه .
الان ما تمام گزینه ها رو روی دستی گذاشتیم ( خود من از وقتی فیفا نکست بازی میکنم تا الان 90 درصد بازیهامو روی حالت دستی بازی کردم نه کمکی و از سی پی یو کمک نگرفتم ) . من با تمرین زیاد تونستم دقت شوتهامو بالا ببرم همینطور دقت سانترها و پاسهای مختلف امسال تصمیم دارم کنترل حرکت بازی رو هم دستی کنم و این جذابیت بازیو صد برابر میکنه چون هیچ وقت بازی برام کاملا راحت نمیشه و مزه بازی برام از بین نمیره دیگه بازیها برام تکراری نیست که به هر تیم 6-7 تا بزنم حتی بعضی از بازیها رو هم میبازم و این طبیعیه نه اینکه بیاییم هر فصل با یک تیم ضعیف همه تیمها رو لوله کنیم و قهرمان باشگاههای اروپا بیشم و همه افتخارات رو هم با اختلاف زیاد از آن خودمون کنیم مثل آقای گل و .... اینجا اگه کمی بی دقتی کنی پاسها به مقصد نمیرسه یا شوتها توی چارچوب قرار نمیگیره دیگه با این روش ما باگ گل زنی نخواهیم داشت چون این توانایی خودمونه که در نتیجه گیری تاثیر گذاره نه کمک cpu . دیگه نمیتونیم بگیم چرا این پاسو cpu بد داد و ... چون این خود ما هستیم که تعیین کننده همه چیز هستیم و این طبیعیه نه اونچیزی که شما میگی و میگی که باید cpu کمکمون کنه نه این واقعی نیست در حالت کمکی در واقع این cpu هستش که میبره نه شما بعد افتخارشو بنام خودتون میزنید . پس نباید افتخار کرد که مثلا با کمک سی پی یو من 6 تا به حریف زدم نه این شما نیستی که میبری .
به هر حال پس حرف من نقض نمیشه که میگم در حالت دستی که کاملا واقعیه فقط تعداد انگشت شماری هستن که در برابر کامپیوتر در درجه بالا میبرن . و اون جایزه ای که گذاشتم هم بی دلیل نیست چون کار واقعا سخته .
این نظر سنجیو ببین بیشتریا دوست دارن دستی بازی کنن :