نقل قول:
این امار رو از کجا اوردید که اونایی که 3GS دارن میفروشن که 4 رو بگیرن؟!!!!!(ضمن اینکه تازه باید از دوست عزیزمون رئال هم بپرسیم که امار فروش رو از کجا اوردن)
من گفتم همه؟! گفتم اکثرا 3gs دارها قبل از عرضه ی 4 فروختن و هنوز دارن میفروشن که 4 بگیرن! نگفتم همه....
نقل قول:
چرا فکر میکنید تمام اونایی که گوشی رو دارن و میخوان بفروشن اشتباه میکنن یا به گفته شما لیاقتش رو ندارن
باز هم اشتباه تو خوندن مطلب! نگفتم همه!گفتم بیشترشون...اونا اصلا نمیدونن ایفون چیه و چون پولشون میرسه میخرنش! اونوقت تازه میفهمن که گوشیشون با یه گوشی 200 تومنی که مثلا w950 باشه چقدر فرق داره و میگن به درد نمیخوره و میفروشنش!!!
این جور ادم ها لیاقت داشتن ایفون رو ندارن!!!
نقل قول:
و اونموقع شما که به گفته خودتون تاحالا با آیفون کار هم نکردید نظرتون درسته؟
بنده اعلام کردم تا بحال 4 رو از نزدیک هم ندیدم ولی نگفتم 3g و 3gs نداشتم!!!
دلیل اینکه من یه 3gs رو با یه k800 عوض کردم هم نیاز مالیم بود!!الان خیلی پشیمونم ولی دوست ندارم برگردم سمت ایفون و میخوام یه بار هم که شده اندروید رو تست کنم!
نقل قول:
یا مثلا" دوستانی که X10 رو دارن و با مشکلاتش مواجه شدن اشتباه میکنن و....؟
کی گفتم اشتباه میکنن؟!
نقل قول:
مثلا" چرا فکر میکنید که X10 با بی مهری سونی مواجه شده؟
من با بی مهری تو خونواده مواجه شدم! چون از داداشم ساپورت عالیی میشه ولی از من نه!!! حتی گوشی k800 من 4 بار اپدیت براش اومده تا الان!!! ولی x10 با بی مهری مطلق مواجه شده! تقریبا سونی اصلا بهش توجه نمیکنه!!! فکر میکنی با اپدیت کردنش به 2.2،این گوشی بازم به یکی از انتخاب های اصلی کاربران بر نمیگرده؟! هر چند الان هم یکیشون هست! ولی سیستم عاملش خیلی ها رو دودل میکنه! حتی منو....
ولی عدم اپدیتش و عدم توجه به دارندگان این گوشی توسط سونی،نشون از مورد بی مهری قرار گرفتنش میشه....