والا من که اولین شبیه که تست کردم!نقل قول:
یکی از دوستان میگفت انگاری سرعت شبانه و روزانه رو میخوان یکی کنن....چند صفحه قبل بود فکر کنم....
Printable View
والا من که اولین شبیه که تست کردم!نقل قول:
یکی از دوستان میگفت انگاری سرعت شبانه و روزانه رو میخوان یکی کنن....چند صفحه قبل بود فکر کنم....
سلام سرعت 128 مخابرات خوبه ارزش داره یا نه؟
اگه نه کدوم isp را پیشنهاد می د ید که هم شبانه و روزانش خوب بشه (حداقل 60 کیلوبایت)
یک سوال بی ربط به موضوع
مودم tp link 8950 با 8960 از نظر امکانت خیلی فرق داره ؟پول بیشتر براش دادن می صرف یا نه؟
ممنون.
بله، حالا اینکه واقعا اینجوری می شه یا نه رو نمی دونم، اما یکشنبه که تماس گرفتم، گفتن که از این به بعد قراره روزانه و شبانه یکی باشه.نقل قول:
برای من که از همون یکشنبه اینجوری شده. این سه شب، جمعا حدود 9 گیگ دانلود کردم.
البته باید ببینیم که اگر استفاده بالا بره و کاربرای زیادی شب ها دانلود داشته باشن، بازم همین سرعت رو بهمون می دن یا نه.
خوبه پس....به نظرت من 4 تا فیلم با حجم هر کدوم 400 مگ رو بزارم برای دانلود از 1 تا 6 دانلود میشه همش؟نقل قول:
دوستان الان زنگ زدم گفتن که شبانه ها به هم ریخته و دارن درست میکنن...! و گفتن ممکنه شبا افت سرعت یا قطعی داشته باشین...
بیشتر فرقشون توی سرعت وایرلس هستش، که 8960واسه HDSTREAMING که سرعت بالای انتقال میخواد کاربرد داره، 8950 هم همه کارها رو انجام میدهنقل قول:
این رو هم در نظر بگیرید اگر حتی یک وسیله که وایرلس n نداشته باشه کانکت بشه خود روتر اتوماتیک میره رو b/g البته واسه سرعت های لاکپشتی این مملکت هیچ تاثیری نداره....و بحث روی 150 مگ به بالا هست.نقل قول:
بالاخره یه مگ من هم امروز وصل شد امیدوارم سرعت شب خوب باشه
از من که 128 بودم دیشب 1 مگ بود امشبم تا 2 صبح رو 1 مگ بود بعد از 2 شد همون 128 منم کنسل کردم رفتم خوابیدم.:41:نقل قول:
شیطان ما یه تست با idm بزن از یه سرور درست درمون ببین نهایت سرعتت چنده