بچه ها از کجا بفهمم چقدر دانلود کردم ؟
راستی شبها رایگان ؟
Printable View
بچه ها از کجا بفهمم چقدر دانلود کردم ؟
راستی شبها رایگان ؟
شما به سایت زیر برو :نقل قول:
بعد از وارد شدن برو به قسمت Query Business Info و بعد برو به قسمت Call History و اونجا بازه زمانی مدنظرت رو وارد کن. ( نکته : اعدادی که میبینی رو اگر دو بار بر 1024 تقسیم کنی به مگ تبدیل میشن!)کد:mobinnet.net/ecare
به نقل از سایت مبین نت : هر روز از ساعت 2 الی 8 صبح و روز های جمعه رایگانه!
Lurenzo جان به صورت كلي جايي ننوشته كه چقدر دانلود داشتيم ؟؟
نه متاسفانه.:41:نقل قول:
ایشالا در آینده اضافه میکنن!:8:
البته یه قسمت Summary Usage Record هم هست که برای من که نامحدود دارم چیزی توش ننوشته.قبلا یکی از دوستان گفت مربوط به چیه ، ولی الان خاطرم نیست!
نقل قول:
در اين بخش كل مصرف و باقيمانده آن را مشخص كرده است.
سلام
من می خوام وایمکس بگیرم چون مشکل خط تلفن داریم که به نام خودمون نیست:45:
بعد می خواستم بپرسم این مبین نت خوبه؟؟؟ بهم پیشنهاد می کنین؟ چون ایرانسل رو که میگن خیلی افتضاحه ولی خوب از اینم می ترسم چون اگه راضی نباشی مودم میمونه رو دستت دیگه نه؟ در ضمن ما تو منطقه outdoor هم هستیم
میشه راهنماییم کنین؟ ممنونم:11:
آقا بالاخره من وایمکس مبین نت بگیرم یا برم مخابرات منطقه کلنجار بزنم که خط تلفنم رو از pcm در بیاره واسه ADSL؟
نقل قول:دوستان توجه کنید که اصلا نمیشه گفت که کیفیت مبین نت برای شما چگونه خواهد بود!نقل قول:
من خودم از کاربرای راضی مبین نت بودم و حدود 40 روز بدون مشکل استفاده کردم ولی الان شش روزه که نوسان و افت سرعت دارم.
همین الان که این پست رو میزنم خیلی از کاربرا مشکل دارن و خیلی ها هم قبلا مشکل داشتن و الان برطرف شده و تعدادی هم از اول بدون مشکل بودن!
پس باور کنید هیچکدوم از بچه های این تایپیک نمیتونه بطور قطع به شما بگه که بگیرید یا نگیرید!!!:10:
دوستان عزیز میشه یه آدرس سایت یا شرکت V-P-N بدید که پینگش با Wimax پایین باشه پینگ مبین نت برام خوبه و راضی ام اما با V-P-N چند تا کشور مثل هلند آلمان اسپانیا پینگ خیلی بالا میره حدود 2 برابر بیشتر از حالت معمولی...
خواهشن راهنمایی کنید
من از سرور انگلیس استفاده میکنم جالبه پینگمو پایین هم میره و سرعت لود شدن صفحه بهترم میشهنقل قول: