فکر کنم کم کم باید به فکر جایگزین برای گوگل و جیمیل باشیم . کسی مورد مناسب سراغ نداره ؟
Printable View
فکر کنم کم کم باید به فکر جایگزین برای گوگل و جیمیل باشیم . کسی مورد مناسب سراغ نداره ؟
فک کنم امشبم ازون شباست که شبانه میشه روزانه:دی IP عوض نکرد!!!
کسی خبر نداره اون حجمای به باد رفته رو برمیگردونن یا نه!؟
گوگل که سرعتش افتضاح شده الان :n23: من به جای گوگل ازینا هم استفاده میکنمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی بیشتر مواقع بینگ از گوگل خیلی بهتره و سریعتر.. البته در تستی که من گرفتم این DNS خیلی سریع بود :
8.8.8.8
بعدش هم این سریعه :
8.8.4.4
با برنامه ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خودتون میتونید سریعترین DNS رو پیدا کنید.
فقط تعداد کوئری ها رو روی 50 تا تنظیم کنید به جای 250 تا
سرعت دان برا من عادی شده فعلا:12:
والا واسه من اصلا باز نمیشه که بخوام تست بگیرم ببینم چند چندم . مگه ظلم کردن شاخ و دم داره؟ الان یک هفتست اینترنتم رو هواست . هیچ بنی بشری هم پاسخ گو نیست . اصلا نمیدونم درس میشه نمیشهنقل قول:
شب ها به این امید میخوابم که صبح که بلند شدم ببینم همه چی درست شده . ( چند روز پیش زنگ زده بودم به 2020 میگفتم سرعت دانلودم 170 تاست منم راضی نیستم . الان رو که میبینم ......
توی همه ی جای دنیا شرکت ها هر روز سعی میکنند هر روز سرعت و کیفیتشون و قیمتشون رو بهتر کنند اما توی ایران هر روز دایره ی سانسور تنگ تر میشه .
دیگه نمیدونم چی بگم . کاری جز صبر کردن نمیتونیم انجام بدیم :n29:
ای بابا.حداقل شبای پیش شب سرعت خووب میشد اینم تعطیل کردن.عجب گیری کردیم خدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا عوض کرد ، ولی ساعت 2:15 !!!نقل قول:
لوگ مودموتون رو چک کنید.
اینم تست الان من با سرور خارجی:اینترنت مخابرات مازندران با سرور آمریکا
هر وقت عوض نمیکنه خودم مودمو دیسکانکت میکنم و دوباره وصل میشم ردیف میشه... (دیشب از 1.30 تا 7 صبح 800 مگ تونست دانلود کنه!)نقل قول:
از این برنامه استفاده کن :نقل قول:
WatchYourIp 1.2
تمام زمان های قطع و وصل شدن مودم و تغییر IP رو به طور خودکار لوگ میکنه ، نسخه 30 روزه شو میتونی از softpedia دان کنی ولی هنوز کرکی براش پیدا نکردم.