اقا فقط همه رو DVD بدن بيرون هروقت كه شد اشكالي نداره!!:31:
از اولش تا حالا در كف به دست اوردن پك دي وي دي هستم....:13:
Printable View
اقا فقط همه رو DVD بدن بيرون هروقت كه شد اشكالي نداره!!:31:
از اولش تا حالا در كف به دست اوردن پك دي وي دي هستم....:13:
عزیز دل کل این فیلم چون همش ساخته شده و آمادس تو ارشاد ده هاا بار بازبنی و اینا شده ..صحنه های مشکوک و دو پهلوش فیلتر شده و مجوز پخش دادن بهش ... وگرنه کسی میتونه حتی تبلیغ کنه که همچین مجموعه ای هم هست؟نقل قول:
بعله ، شما مگه ندید توی اون جایی که مجوز پخش رو نشون میده نام سریال رو + هر سه قسمت پخش شده رو میزنن !
اگه این طوری باشه میتونند سریال بدند قسمت اولش که میبینن و مجوز میدن رو مداحی و روضه خونی بدن و قسمت های بعدی رو شوی هندی یا ... بذارن ! کی میبینه ؟!
ببینید مگه تمام پک ها یه شکلن ؟ واسهی هر پک عکس جدا گونه هست و هفتگی طراحی و چاپ میشه !
بعله رایت و چاپ سی دی اونهم به تیراژ ملیونی خیلی طول نمیکشه به نظرتون ؟
خیلی خنده داره !
همه این پک ها آماده هستن همین الانشم ...
ساخت سریال یه قضیه اس پخشش یه قضیه جدا
هست پکش بگردی ...نقل قول:
اقا فقط همه رو DVD بدن بيرون هروقت كه شد اشكالي نداره!!
از اولش تا حالا در كف به دست اوردن پك دي وي دي هستم....
کل پک های این فصل یا کل مجموعه ؟ چون تا قسمت حدودا" 45 شو ساختن !
تا قسمت 30 این سریال ساخته شده و مجوز داره : دی هر کاری هم کرده باشن کردن دیگه نمیتونن دوباره ضبط کنن که!نقل قول:
اگه این طوری باشه میتونند سریال بدند قسمت اولش که میبینن و مجوز میدن رو مداحی و روضه خونی بدن و قسمت های بعدی رو شوی هندی یا ... بذارن :دی ! کی میبینه ؟!
+1هفته برای همه ی این عکس ها و اینا که گفتی وقت دارن روزی 24ساعت !وقت کمی نیس !تازه جدیدا هم که روی سی دی ها از 3تا سی دی روی یکی عکس رو چاپ میکنن!خیلی وقت میگیره ازشون:دی
نمی دونم اینو کسی فرستاده یا نه در کل چیز جالبی بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبل مجموعه اول بیش از ۴۰ قسمت آماده پخش داشتند! الآن که بیشتر شدهنقل قول:
تا قسمت 30 این سریال ساخته شده و مجوز داره : دی هر کاری هم کرده باشن کردن دیگه نمیتونن دوباره ضبط کنن که!
اهنگ شهرام صولتی که باهاش میرقصن همون رقص شمشیر بدون کلامش را کسی داره اپلود کنه؟
به نظر من اینکه فقط سری اول به طور کامل روی هر سه سی دی عکس سریال چاپ شده بود و از سری های بعد فقط روی یکی از سی دی ها یه جور کم کاری محسوب میشه . یکبار هم که برای من خود من پیش اومد که توی پک دو تا سی دی بود .
پک چهارو رو من دی وی شو گرفتم . فکر میکردم دی وی دی همون حجم و کیفیته فقط روی دی وی دی زده شده . اما اینطور نبود کیفیت خیلی بهتری داشت . چون کیفیت سی دی ها به نظر من اصلاً قابل قبول نیست . حتماً سعی کنین دی وی دی شو بگیرین : )
این کارشون ستودنیست بعد از این همه سال مردم به جای cd خریدن DVD میگیرند که خیلی دیره پس کی می خواند فیلمها رو روی بلوری بزنند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
رفتم بگیرم گفت زنگ زدیم گفتن سه شنبه !