دوستان چطوری میشه یه متریال رو داخل نقشه پیدا کرد؟؟مثلا من دنبال nectar هستم از کجا بفهمم کجا ها وجود داره؟
Printable View
دوستان چطوری میشه یه متریال رو داخل نقشه پیدا کرد؟؟مثلا من دنبال nectar هستم از کجا بفهمم کجا ها وجود داره؟
از این سایت مختصات همه نوع material رو می تونی پیدا کنی.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته با ip ایران اجازه ورود نمیده.
فقط ما سه نفر pw بازی میکنیم؟:18:
من قصد جسارت ندارم ولی این بازی یه کم پول میخواد خیلی ها هم حال نمیکنن خرج کنن برا همین وسط راه کم میارن.
اره بدون پول خرج کردن بازی سختتر میشه.ولی من تا به حال هیچی پول خرج نکردم تو این بازی.
یک راه پول در اوردن اینه که این reputation ها که الان در فروش هست.بخرین بعد که فروش تموم شد قیمت چند برابر میشه و میتونید کلی سود کنید.من16 میلیون برای خرید اینا مصرف کردم.فکر میکنم بعد از تموم شدن فروش قیمتشون تا 4-5 برابر برسه و پول منم 4-5 برابر میشه.که اون موقع می تونم rank8 رو بگیرم.
اقا من میخوام gold بخرم برای مونت میخواستم بدونم fly mount بگیرم یا مونت زمینی؟؟
من جفتشو دارم:27:
fly mount بخری بهتره.چون راحت از روی در و دیوارو کوه و تپه رد میشی یا میتونی موقع پرواز afk بشی.نقل قول:
در ضمن اگه با پول واقعی میخوای gold بخری بهتره اول اون gold رو توی بازی بفروشی و بعد،از auction house هرچی می خوای بخری.اینجوری خیلی ارزونتر در میاد.بقیه پول هم برای خودت می مونه.
بابا بچه مایه دار!!!:31:نقل قول:
نه مخم کار میکنه موقعی که ارزون بود خریدم.