چرا خلط مبحث می کنید؟؟؟؟
یعنی چی 10 دقیقه بازی کردن ایکس باکس حالمو بهم میزنه؟؟؟؟یعنی چی امتیازا مهم نیس؟؟؟
داداش شما اینا رو ول کن .....پست منو کامل بخوون تا همه چی رو بگم به شما:
نقل قول:
در مورد کپی شدن هم همه کنسول ها مشکل خاص خودشون رو بعد از کپی خور شدن دارند :
مثلا X360 کپی هر سال یک Ban wave می زنن کسایی که کپی استفاده می کنند می پوکونند .
یا PS3 که اجرای بازی هاش کمی مشکل داره . ( 90 درصد بازی ها راحت اجرا می شوند . )
Gt رو هم الان روش کپیش اومده و راحت می تونی بازی کنی .
این بن ویو بعد از این برای ps3 هم خواد بود چون دیگه کنترلش روی افلاین کاملا از بین رفته در نتیجه از این بن ویو ها خواهد کرد............ .
اینم لینک حرفم:
کد:
http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2011/01/06/ps3-----.aspx
نقل قول:
و port HDMI قوی ترش تصاویری شفاف و عالی بیرون می ده + Move که کاملا مناسب بازی های اکشن هستش تصور کنید کار تمومه .
:18::18:
پورت hdmi قوی تر یعنی چی؟؟؟؟چه ربطی به شفافیت و گرافیک داره؟؟؟؟
پورت hdmi کنسول ایکس باکس 1.3 هستش و مال سونی 1.4 ..........این باعث بعضی تفاوتها مثه همون native d3 اینا میشه هیج ربطی به گرافیک و برتری گرافیکی نداره ...... .
علت اینکه کنسول سونی بهترین گرافیک کنسولی رو داره عوامل زیر:
1-از لحاظ پردازنده گرافیکی ایکس باکس بهتر هست ولی از لحاظ پردازنه مرکزی سونی بهتر هستش و همین باعث میشه اکثر محاسبتا بیفته رو دوش cell پردازنده مرکزی سونی و باعث میشه گرافیک انحصاریها کمی بهتر باشه مثلا کریتوس رو با اون همه aa ببینیم........ .
2-شرکت سونی استودیو های 1party داره که بصورت انحصاری واسه دستگاه بازی می سازن و کلا می دونن چجور باید از دستگاه کار بکشن مثه ناتی داگ و گودیلا.....ولی مایکرو اکثر شرکتهایی که واسش بازی می سازن 3party هستن.......
حتی بازی gears3 که گرافیکش قابل رقابت با عناوین تراز اول سونی هستش هم سازندش یه شرکت داخلی نیس........ .
نقل قول:
لیست نمرات رو هم دوستمون گذاشتند ولی هیچگاه بر اساس نمره و این چرت و پرت ها کار انجام ندید .
این ها همش سر کاریه .
پس نظر کی مهمه؟؟؟؟اصغر اقا بقال محله؟؟؟؟(چون gt5 پایین اورده همه بدن)
یعنی الان uncharted2 امتیاز 96 براش دروغه نه؟؟؟حقش 80 هم نبود..............نخندونید ما رو بابا..........
نقل قول:
انحصاریهایه 360 امکانش زیاده رو pc بیاد ولی برایه ps3 نه
DVDرو ps3میخونه ولی blu-ray رو 360 نمیخونه
بعضی انحصاریایه 360 بعده یه سال رو ps3 هم پورت میشه
اونا انحصاری مایکرو نبودن که واسه پی سی یا سونی اومدن............مثلا صاحب امتیاز mass effect2 شرکت ea هستش و حتی میتونه واسه wii هم بده بازی رو............. .
و گرنه انحصاریهای ایکس باکس تا ابد انحصاری هستن...(اینا فقط انحصار زمانی بودن)
نقل قول:
در ضمن 360 بازی تو رزولیشن 1080p نداره ولی ps3 داره.
اولا اونا upscale و همچین چیزی رو هیچ کدوم از کنسولا درست و حسابی نمیتون اجرا کنن ماکسیمم قدرت هر دو کنسول همون 1080 i هستش..... .
دوما دو تا نام ببرید............ .
حالا سوالای شما:
نقل قول:
با تشکر از دوستانی که وقت گذاشتن و تجربیات خودشون رو صریح گفتند.
(از جمله The shining و Hunter lord و halflife g و gorgnamaa و shab_2008 )
میخواستم شرایط و علاقه مندیهام رو بگم و با توجه به اونها یکی از این دو کنسول رو پیشنهاد بدید .
ایشاا... دیگه تصمیمم رو میگیرم
1- همونطور که در امضام دیدید یه PC نسبتا قوی دارم که تمام بازیهایی بدردبخور که برای PC یا مشترک با PC میان رو رو اون بازی میکنم (یعنی مثلا2 Crysis رو ترجیح میدم رو PCبازی کنم تا رو هر کدوم از این کنسول ها)
2- چون تلوزیون اختصاصی به اتاقم نیست کلا در روز کم میتونم با کنسول بازی کنم بیشتر دنبال بازیهایی هستم که خیلی طولانی نیستن و رو PC هم مشابه کمتری دارن همچنین بهتره بازیهایی باشه که جلو خونواده آدم روش بشه بازی کنه :43:
3- در مورد بازی دو نفره و آنلاین خیلی کم برم سراغش ( چون DotA بازی میکنم وقت نمیکنم بازی آنلاین دیگه ای رو کنسول بازی کنم )
4- اگه بازیهای Simulation خوبی مثل بازیهای ورزشی ، شکار ، ماشین سواری و ... داشته باشه بهتره (عاشق بازیهای شکار و طبیعتم یدونه رو PS2بود خیلی باهاش کیف کردم بابامم عشق مستندای طبیعته! )
5- اگه بتونه فرمتای بیشتری از رو هارد یا فلش بخونه خیلی خوبه (مثلا Mkv رو بخونه که محشره) چون فعلا اکثر فیلمای HD با این فرمتن
6- تو خونه تکم و بازیهای دو نفره بدردم نمیخوره :19: (البته یه برادر دارم اهل بازی نیست ولی فکر کنم با دیدن کنترلهای حرکتی جذب بشه :8: )
با صحبتایی که شد به شخصه نظرم رو PS3 هست حالا از شما میخوام با توجه به این حرفا نظر نهایی خودتون رو بفرمایید.
راستی حدود 1 ماه دیگه TV رو میخرم تا اون موقع PS3 -- شده ؟ یعنی مثل Xbox بلوری ها شو تو مغازه ها میفروشن ؟
در آخر از تمام کسانی که کمک کردن تشکر صمیمانه دارم :11:
1-اگه عشق گرافیک هستین بدونید که تو ایکس باکس فقط gears3 هستش که از لحاظ گرافیک در آینده فوق العاده خواهد بود(یکی هم قبلا aw بود).......... .و واسه سونی هم un2 و un3 و killzone3 (بعلاوه gow3 که عالی بود)
اگه یه pc قوی دارید بهترین گرافیک کنسولی رو میتونیتسد چندسال پیش خیلی بهتر بازی کنید چون گرافیک اینا مال چند سال پیش و محدودن.............
2-چی بگم؟؟:31:
3-اونوقت دیگه یکی از زیبایی های کنسول و مخصوصا xbox رو خط بکشین............ .(البته مال سونی هم خوبه ولی ایکس باکس انلاین شلوغتر و با کیفیت تری داره)
4-شکار که نه.......ولی شبیه سازی ریسینگ واسه سونی gt5 و واسه ایکس باکس forza 4 هستش که عالین....(البته forza3 هم عالیه)
5- هر دو فرمتای زیادی میخوونن اگه نخوونمن برین نت آپدیت بشه میخوونن(البته ps3 فرمت بلوری هم میخوونه)
6-یکی از زیبایی های کنسول بازیهای coop یا با قابلیت چند نفری بازی کردن هست که واسه هر دو کنسول به حد کافی هست........ .
در کل اگه بیشتر عشق گرافیک هستی برو سمت انحصاریهای سونی چون تعداد گرافیکی خفن بیشتری داره و کلا انحصاری بیشتری داره................ .(البته بازی مثه gears یا halo رو ایکس باکس رو من بیش ار یه ساله دارم بازی می کنم)
ولی اگه واسه بازیهای مولتی(یعنی اونی که رو هر دو پلتفرم میاد میخوای بازی کنی) هیچ فرقی با هم ندارن.... .
این هفک)hacck) کامل دستگاه هم فک کنم بشه........چون شدیدا دارن رو دستگاه کار می کنن به طوری که اصلا برای هفک کردنش لازم نیس دستگاه رو باز کنی.........:31: