چرا دوست من سخت مشغول هستند و دارن روش کار میکنن و گفتن بهترین FPS تاریخ میخواد بشه خود سازندگان گفتند و اینکه بیان کردن اولین تصاویر و اسکرین شات های بازی پاییز 2010 میاد !!! حدود 9 ماه دیگه برای اولین تصاویر باید صبر کنی ... :46:نقل قول:
Printable View
چرا دوست من سخت مشغول هستند و دارن روش کار میکنن و گفتن بهترین FPS تاریخ میخواد بشه خود سازندگان گفتند و اینکه بیان کردن اولین تصاویر و اسکرین شات های بازی پاییز 2010 میاد !!! حدود 9 ماه دیگه برای اولین تصاویر باید صبر کنی ... :46:نقل قول:
سلام آیا تا به حال بازی برای کشتی کج ساخته شده ؟ اگه ساخته شده قدیمی و جدید هم داره یا نه ؟ با تشکر
نقل قول:
بله عزيز
بازي كشتي كج تحت عنوان smack down vs raw هر سال توسط THQ از چند سال پيش تا حالا براي كنسول ها فقط به بازار مي آيد . جديد ترين نسخه ي بازي هم تحت عنوان Smackdown vs raw 2010 به بازار اومده
من میخوام تاریخ عرضه چند تا بازی مهم رو بگم که البته شاید بعضی از دوستان بدونن ولی شاید برای بعضی ها جالب باشه:
Mass effect 2 : در 26 ژانویه 2010
BioShock 2 : در 9 فوریه 2010
Assassin's Creed2 : در 16 مارس 2010
Dragon age:origins-Awakening: در 16 مارس 2010
Max Payne 3 :در 30 دسامبر 2010
Crysis 2 : در 31 دسامبر 2010
Diablo 3 : در 31 دسامبر 2011
Mass effect 3 : در 31 دسامبر 2011
البته به ترتیب تاریخ اینارو نوشتم و به مهم بودن بازی توجه نکردم.
ایا تاریخی برای انتشار مافیا 2 مشخص نشده.....
این بازی در 3 می 2010 منتشر میشه.نقل قول:
سلام بچه ها
میخواستم بدونم آیا برای این دو بازی قسمت یا نسخه ی جدیدی به بازار میاد یا نه چون واسه من خیلی قشنگ بودن اگه میاد کی میاد
یه اطلاعاتی بدین ممنون :
1_ بازی THE MOVIES که استراتژی _ شبیه سازی استودیوی فیلم سازی است که بسیار جذاب بود واسم
2_ بازی call of cthulhu: dark corner of the earth که ترسناک بود
آیا نسخه ی جدیدی از اینها میاد ؟
یه بازی تو سبک THE MOVIES هم میتونین معرفی کنین ؟
ممنون
just assassins creed 2
ببخشید کسی میدونه Pack های بازی GTA IV کی قراره بیاد؟؟؟
سلام
آخر بازی سام ماجراجو 2 نوشت که این بازی ادامه دارد. کسی خبری از سری سوم این بازی داره؟ اصلا در حال ساخته یا هنوز ساختش شروع نشده؟ ممنون