اینو دیگه باید از نوکیا بپرسی نه من!!!نقل قول:
Printable View
اینو دیگه باید از نوکیا بپرسی نه من!!!نقل قول:
------------------------نقل قول:
خیلی جالب و عجیبه! من که واقعا تعجب کردم! می گم نکنه گوشی شما سفارشی تولید شده و GPS داره! یا نکنه برنامه مپ شما به Cell Info وصل می شه و مکانت را پیدا می کنه؟!!
شاید هم از طریق Cell Info محل منو پیدا میکنه.در هر صورت بنظرم بهتره به جای مسخره کردن واقعیت رو قبول کنید.اگر هم خیلی تعجب کردید یه قراری بذاریم تا من جلوی چشم خودتون موقعیت شما رو توی Map گوشیم بهتون نشون بدم !!.نقل قول:
خب یه نفر دیگه هم امتحان کنه و خبر بده :20:
اخه همچین چیزی ممکن نیست که بتونه جاتو تو نقشه بدون جی پی اس به صروت دقیق نوشن بده
-------------نقل قول:
نه اتفاقا مسخره نکردم والا تو این چند روز چیزای عجیب زیاد دیدم یکیشم مال شماست دیگه!
می گم یه کاری کن برو یه جای دیگه مثلا اگر تهرانی برو کرج اونجا امتحان کن ببین بازم نشون می ده یا نه چون اگر دقت کنید اولین باری که مپ را اجرا کنید کشور ایران و شهری که نقشش را ریختید را نشون می ده و شاید به خاطر همینه که فکر می کنی مکانت را نشون می ده!
حتما تست کن خبرش را بگو
زیاد ذوق نکن عزیزنقل قول:
قاچاقی داره از اینترنت GPRS گوشیت بهره می گیره. برای 5800 من هم همینطوره. با این که روی آفلاین تنظیمش کردم اما اصلا گوش به حرف نمی ده و به اینترنت وصل می شه. :13: هنگامی هم که وصل می شه، جات رو به طور تقریبی نشون می ده ( نخست جای آنتن نزدیک بهت رو که گوشیت بهش وصله نشون می ده ) سپس یه دایره صورتی شروع می کنه به بزرگ شدن... ( به معنای این که ماهواره تا شعاع 1 کیلومتر از آنتن رو داره می گرده تا پیدات کنه ) بعد یهو می ره سر جای اصلیت!
شاد باشین :31:
بین محل کارم و خونه حدود 15 کیلومتر فاصله هست که درست نشون میده.حالا سعی میکنم جاهای مختلف رو امتحان کنم و نتیجه رو میگم.نقل قول:
من وقتی Map رو اجرا میکنم یه پیغام میاد No internet connection.Select 'Options>tools>Go online'to go onlineنقل قول:
وقتی Ok میکنم دوباره این پیغام میاد.وقتی دوباره Ok میکنم برنامه Map اجرا میشه.یعنی من اصلا مسیری رو که این پیغام میگه نمیرم تا اینترنت رو فعال کنم.حالا شاید بقول شما قاچاقی از اینترنت استفاده میکنه.
اون آدرسی که می گی برای این هست که برای دانلود نقشه های ماهواره ای، اشتراک موقعیت با دوستان، بررسی وضعیت آب و هوا و ... غیره به اینترنت وصل باشه یا نه. ولی برای خود مکان یابی این گونه نیست.نقل قول:
شاد باشین :31: