همون چند دقیقه اول صدای تق تق ضعیفی که با صدای معمول هارد فرق داره میاد بعدش قطع میشه.
Printable View
همون چند دقیقه اول صدای تق تق ضعیفی که با صدای معمول هارد فرق داره میاد بعدش قطع میشه.
این صدای تق تق که میگین اگه با فاصله 1 ثانیه باشه بیشتر از هد و پارکینگ هد میتونه باشه هارد ضربه ای بهش وارد نشده ؟نقل قول:
صداهاش با یک ریتم منظم تکرار شونده سریع و کند میشه اما کمتر از یک ثانیه از هم فاصله دارند .ضربه هم اصلا" نخورده.شب گذاشتم چند تا فایل از اینترنت دانلود کنم صبح بیدار شدم دیدم سیستم ریست شده درایو هارد دومم هم نیست
سلام
هارد دیسک بنده Maxtor 7200.11 هست با فریمور Mx15 حجم 500 گیگ
متاسفانه دیروز دچار مشکل زیر شد :
هارد بعضی وقتها شناسائی میشه بعضی وقتها دتکت نمیشه !
تو ویندوز هم پارتیشن ها برای یه لحظه میاد و حجمشون نمایش داده نمیشه و همش پیغام فرمت دیسک برای هر پارتیشن میاد ( ویندوز 7 ) و دوباره پارتیشن ها ناپدید میشن !
اطلاعاتم رو هارد هست و بنده شهرستان هستم و مرکز تخصصی هاردی وجود نداره !
ممنون میشم راهنمائی کنید مشکل من ربطی به این تاپیک و آموزش هاش داره ؟
هارد سیگیت دارم... baracuda 7200.12....سیستم شناسایش نمیکنه... کابل ساتاش وصل باشه سیستم بالا نمآید. ولی وقتی سیستم بالا می اد.. با usb که وصلش میکنم اندازه 40ثانیه دریواش دیده میشه و حتی اندازه چند مگ میشه ازش کپی کرد وتو هارد سالم ریخت ولی باز ناپدید میشه... من فکر میکنم از فری مورش باشه ...واینکه قبلا اپدیتش نکردم والان هم سیستم نمیشناسه هاردو .ظاهرا اول باید شناسایی بشه به فریمورش بروز کنم... ؟؟؟؟؟؟؟hyper termina l از کجا دانلود کنم...؟ وآلطفا هرگونه ترفند ویاری که میتونین وبلدین دریغ نفرمایید. ممنون
سلامنقل قول:
بله مشکل هارد شما هم به این تاپیک ربط داره البته هنوز هاردتون بطور کامل از کار نیافتاده چون گفتید بعضی وقتها میشناسه بعضی وقتها هم نه
اولین کاری که میکنید یه هارد سالم پیدا کنید و اطلاعاتتون رو کپی کنید.
بعد وقتی که هارد شناسایی میشه از طریق آموزش فرمورش رو آپدیت کنید.
متاسفانه هارد شما شامل این روش نمیشه ولی چون میگید میشه درایو هاش رو دید پیشنهاد میکنم از طریق دیسک لایو اوبونتو امتحان کنید اگه درایو ها رو شناخت اطلاعات رو کپی کنید.نقل قول:
بعد هم فرمور هارد رو مطابق آموزش آپدیت کنید.
سلام هارد منم بعد از یه خاموش و روشن کردن از کار افتاد و بایوس هم نمیشناسه!
مدل هم DiamondMax 22 با سریال STM3500320AS یعنی جز این لیست سیاه.
رفتم سایت تافریمور رو دانلود کنم وبعد از درست کردن آپدیتش کنم که دیدم آخرین ورژن MX15 هست یعنی ورژن خود هارد(روی هارد نوشته)
یعنی من درستشم بکنم آپدیت براش نیومده که!!!
حالا اون هیچی من میخوام درستش کنم که حتی شده 2ساعت اطلاعاتشو بردارم!
من PDF صفحه اولو گرفتم حالا اگه اون کابل Rs232 2 ttl رو گیربیارم طبق همون pdf میشه درستش کرد؟
کسی هست کابل رو آماده داشته باشه ؟ لطفا قیمتشو برام پیغام خصوصی کنه.شهرستانم :(
یا یکی نقشه مداری که لحیم کرده و جواب گرفته رو بزاره...همه عکسای صفحات اول پریده.
ممنون
لطفا" پ.خ خود را چک نمایید.نقل قول:
با تشکر
سلاموتشکر هارد منم مشگلش حل شد...یه دنیا ممنون. :n12: :n12: