با سلام
من میخوام dell inspiron n5010 core i7 بگیرم.قیمتش الان حدود 1.16 هست.کسی از تغییرات قیمتش قبل از عید تا بعد از عید خبر داره؟چه موقع واسه خریدش بهتره و آیا دوستانی که دارن راضین؟ممنون از جوابتون:46:
با سلام
من میخوام dell inspiron n5010 core i7 بگیرم.قیمتش الان حدود 1.16 هست.کسی از تغییرات قیمتش قبل از عید تا بعد از عید خبر داره؟چه موقع واسه خریدش بهتره و آیا دوستانی که دارن راضین؟ممنون از جوابتون:46:
سلام
دوستان برای خرید لپ تاپ تا 900 چی پیشنهاد میدید؟
گارانتی کجا باشه؟(زیگوراتو....)
Inspiron یک مدل داره که 870 هست ولی به من گفتن مشکل هارد داره آیادرسته؟
با تشکر
سلام دوستان
میخوام بدونم دا مدل 5010 سری n پنج هسته ای 2.8 سیم کارت میخوره ؟
ممنون از راهنماییتون
core i5 دارای 2 هسته فیزیکاله که معادله با 4 هسته مجازی .نقل قول:
n پنج هسته ای
بچه ها یه سری اطلاعات راجع به تعداد هسته های لب تاپ و اینکه میگیم cor i 3 یا cor i 5 یعنی چی؟؟؟؟؟؟
خیلی ممنون میشم:20:
توی ایران هیچ لپتاپ دل ای سیمکارت نمیخورهنقل قول:
جاش هست ولی خودش نیست!
corei 3 دارای 2 هسته فیزیکاله که با تکنولوژی خاصی میشه 4 هسته مجازی . اینجوری 20 درصدی از 2 هسته ای معمولی قویتر میشه .نقل قول:
بچه ها یه سری اطلاعات راجع به تعداد هسته های لب تاپ و اینکه میگیم cor i 3 یا cor i 5 یعنی چی؟؟؟؟؟؟
خیلی ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
corei5 دقیقا مثل i3 (البته در مورد لپ تاپ ها ) فقط امکان افزایش سرعت اتوماتیک بسته به نیاز داره . مثلا وقتی مشخصاتشو میگن مینویسن 2.4-2.66 GHZ یعنی در حلت عادی 2.4 هست ولی اگه نرم افزاری از هسته مجازی پشتیبانی نکنه اونوقت میشه 2 تا هسته 2.66 گیگاهرتز . به همین دلیل باتری بیشتری مصرف میکنن این مدلا.
core i7 برای استفاده های خاص هست 4 هسته فیزیکال داره که میشه 8 هسته مجازی دقت کنین این سری دارای سرعت فرکانس کمتری هستن مثلا 1.6 یا 2 گیگاهرتزن چون 4 هسته دارن . ضمنا لزوما سریعتر از سری های قبل نیستن مگر اینکه نرم افزاراتون از 4 هسته پشتیبانی کنن . باتری رو میخورن .
سلام دوستان . من هم میخواستم این نوت بوک را بخرم . اما بین دل 5010 و ایسر 5742 حسابی دو به شکم . . از دوستایی که این مدل رو دارند خواهش میکنم اگر عیب یا مشکل خاصی داره بگند ما هم در جریان باشیم . خداییش دل خوشکل تر از ایسر هست .. ولی من شنیدم تازه گی ها لپ تاپ های دل با کیفیت مطلوب تولید نمیشن . نظر شما چی هست ؟؟؟
من زیاد با لپ تاپ Dell آشنایی ندارم. یکی از دوستام این مدل رو خریده، خواستم ببینم نظر شما چیه. قیمتش تو بازار معمولا چنده و با چه گارانتی هایی:
کد:
Dell n5010
CPU 2.53
4Gig ram DDR3
HDD 500
Radeon HD 5470 1GB
LED 15.6inch
گارانتی شرکت های بزرگ مثل سازگار و... رو بگیرنقل قول:
گارانتی کجا باشه؟(زیگوراتو....)
البته به برندی که میگیری بستگی داره.