حسین برادرته؟.......تو همون خونه جوابش میدادی.....چرا دیگه انجمن شلوغ میکنید؟......:31:نقل قول:
آخرین قیمت این گوشی چنده؟....
حسین برادرته؟.......تو همون خونه جوابش میدادی.....چرا دیگه انجمن شلوغ میکنید؟......:31:نقل قول:
:eh: :eh: :eh: :eh: :eh: :eh:نقل قول:
حسین برادرته؟.......تو همون خونه جوابش میدادی.....چرا دیگه انجمن شلوغ میکنید؟...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
155-160 بازار تهران، مشهد هم 150 خریده شده :دینقل قول:
اوکی پس این يکی رو زحمتشو بکشيد :دینقل قول:
خب دوستان هيچ نرم افزاره جاوايی نيست که قابليت پسورد گذاشتن رو روی قفل گوشی به طور ساده برام فراهم کنه؟
-------------------------------------------
کسی تاحالا رو این گوشی برنامه برای چت ريخته؟
من يک برنامه ميخوام که بشه با آی دی ياهوم آنلاين شد و چت کرد با اد ليستم ، يامی خوبه؟
یه برنامه هست که من متاسفانه تو اون مدتی که کوکی داشتم نتونستم تست کنم ولی مطمئنم کار میکنه، چون مثل اپرا مینی روی هر گوشی جواب میده (E1000 دارم ماله 2004 هستش روش جواب میده! :دی) اسمش eBuddy هستش و نه تنها یاهو، بلکه MSN و جی تاک و ICQ و... رو هم ساپورت میکنه (با لوگین همزمان!) یعنی همزمان میتونی با همشون چت کنی! :دینقل قول:
کسی تاحالا رو این گوشی برنامه برای چت ريخته؟
این نرم افزارا چقدر شارژ کم میکنه؟ منظورم پولیه؟:دی
سلام . منم بالاخره به جمع کوکی داران ییوستم :8:. مبارکم باشه :31: .
واسه این که میخوای بازیت ویبره نده باید کلا گوشی رو سایلنت کنی و تو قسمت تنظیم سایلنت هم ویبره رو خاموش کنی.نقل قول:
داداش پس چه جور فایل هایه فلشی رو ساپورت میکنه؟نقل قول:
دقیق نمیدونم
ولی چند تا اسکرین سیور فلش ریختم کار نکرد یک بازی کم حجم فلش که مخصوص موبایل هم بود ریختم بازم کار نکرد باید تو دفترچش نوشته باشه. دوستان من با پی دی اف یکم مشکل دارم مثلا پی دی اف رو صفحشو زوم میکنم بعد به راحتی بالا و پایین نمیره. همیجوریه
دوستان من 2 تا نرم افزار Yamee و Shmessenger ريختم ، يامی کار نکرد اما اون يکی مثل فر فره کار کرد ، خيلی خيلی خوشم آمد ، دقيقا مثل ياهو ميمونه ، با ای دی ياهو آنلاين شدم کلی چت کردم فکر کنم 6 ريال کلا کم کرد :دی کلی حال داد