با تشکر خدمت دوستان عزیز من چند تا کرک رو دانلود کردم ولی اینها همشون بین 50 تا 57% گیر میدند لطفأ یه کرک خوب برام بزارین که دانلود کنم مثلأ بعضی از جاها با قلاب نمیشه دیوار رو گرفت.
Printable View
با تشکر خدمت دوستان عزیز من چند تا کرک رو دانلود کردم ولی اینها همشون بین 50 تا 57% گیر میدند لطفأ یه کرک خوب برام بزارین که دانلود کنم مثلأ بعضی از جاها با قلاب نمیشه دیوار رو گرفت.
بفرما اینم سایتشنقل قول:
Arkhamhasmoved.com
دوباره سلام
کسی سوال ما را نجوابید
رسیدم به اونجایی که بتمن بچه میشه و برای بار دوم باید اون مترسکه رو بکشه میرم جلو تا اونجایی که 6 تا اسکلتو میکشم و میرسم به یه دیوار که 2تا چرخدنده کنارشه از اینجا به بعد هیچ کاری نمیتونم بکنم
دوستی تو چند تا پست قبل همین مشکلو مطرح کرده ولی کرکی که اونجا گفتین برا من جواب نداد یعنی وقتی اونو کپی کردم دیگه نتونستم وارد بازی شم حالا اگه کرک دیگه ای هس لطفا اینجا بذارین تا بشه این مرحلرو رد کنم؟
مرسی از همه
خواهشا یکی کمک کنه
من اول بازي توي 0 درصد هستم :46:
اينجا رو بايد چيكار كنم ؟
کد:http://img3.-------------/files/6058e5evcrzwgobzwsa5.jpg
کد:http://img3.-------------/files/gh90zcxz5bmvjf1yr5lq.jpg
نقل قول:
:5:
تا اونجایی که یامده فکر کنم با زدن دکمه F باید خودتون رو به سر ستونهای
در بالا ترین قسمت ساختمان برسونید و از بالا به هش حمله کنید.شما به
دقت بالا رو نگاه کن میبینیشون.
ميشه كامل بگيد كجا و چيكار كنمنقل قول:
ببین تو همون عکس اولی که گذاشتی ، دکمه ی x و تو بازی بزن بعد دور و ورتو نگاه کن یه 5-6تایی مجسمه هست که اگه دکمه ی x و بزنی رنگشون نارنجی میشه .اون وقت رو به مجسمه ها کن و دکمه ی f و بزن میره بالای اون مجسمه ها. وقتی رفتی هی با دکمه ی f از این مجسمه به اون مجسمه برو تا وقتی که برسی پشت سر اون مرده که چاقو دستشه.اون وقت بالای سر دشمنه علامته بتمن میاد اونوقت کلیک و نگه دار تا با لگد دشمنتو بیهوش کنه بعدش هم میری مرحله ی بعدنقل قول:
کمک لینک کرکی که کسی تموم کرده بزاره تشکرررر:41:
آقا چطوری میشه از شره اون Logo گوشه کنار صفحه که Physx > Cpu نوشته خلاص شد، این Patch 1.1 رو ریختم که مربوط به Physx هست این لوگو بالای صفحه اومده نمیشم حذفش کرد.
خب من هم از این پچ استفاده کردم موردی نداشت اصلا اون لوگویی که میگید نبود کنارش.