سلام. من نمي دونستم اوبينتو live cd هست. وقتي كه من بوت مي كنم . سيسيتم قفل ميكنه ؟نقل قول:
مشكل از كجا است ؟
Printable View
سلام. من نمي دونستم اوبينتو live cd هست. وقتي كه من بوت مي كنم . سيسيتم قفل ميكنه ؟نقل قول:
مشكل از كجا است ؟
دوست عزیز نسخه ی ۶.۰۶ خیلی قدیمی هست - تقریبا از ۲ سال هم بیشتر شده الآن و ۴ نسخه بعد از اون هم اومده، مخصوصا اگر سیستم شما جدید هست و دارای قطعات جدیدی هست مشکلات فراوانی خواهید داشت که گرچه حل شدنی هستند ولی اگر تازه کارید کمی برایتان دردسر ساز خواهند بود، مانند همین هنگی که می گید.نقل قول:
البته شما نیاز دارید که BIOS سیستمتون رو هم آپدیت کنید (که حتما توصیه می شه)
پس به نظرم اگر قصد شروع کار با اوبونتو رو دارید نسخه ی جدید اوونرو یعنی ۸.۰۴ یا حداقل ۷.۱۰ رو تهیه کنید تا به مشکلی بر نخورید.
کافی هست به فایل زیر دسترسی پیدا کنید و قسمت مربوط به بوت ویندوز ویستا رو کامل حذف کنید.نقل قول:
1-من بر روی سیستمم ویندوز اکس پی و ویندوز ویستا و ابونتو نصب کرده بودم
هارددیسکم که ویندوز ویستا نصب کرده بودم سوخت و الان گراب ارور میده ... چه کار کنم که گراب راه بیفته ؟
2- آیا برنامه ای هست که بتونم هارددیسک اکسترنالم رو که با پورتusb به سیستمم کانکته رو از Ntfs به Ext3 فرمت کنم ؟
/boot/grub/menu.ls
۲. بله برنامه ی gparted که می تونید با دستور زیر نصب کنید (کار باهاش خیلی ساده هست)
sudo aptitude install gparted
و یا در synaptic اون رو علامت بگذارید و نصبش کنید.
سلام .من اوبونتو 7.10 روی سیستمم نصبه.الان cd 8.4 رو گرفتم .چطوری میشه قبله رو از رو سی دی upgrade كنم.اگه میشه لطفا راهنمایی کنید؟ :6:
شما cd رو هنگامی که در اوبونتو هستید بگذارید در درایو صفحه ای که اومد به شما پیشنهاد upgrade می ده اون رو دنبال کنید.
اگر صفحه ای نیومد دستور زیر رو بزنید:
کد:gksu "sh /cdrom/cdromupgrade"
والا cd رو گذاشتم صفحه ای نیومد و دستوری هم که شما گفتید زدم اما بدون هیچ پیغامی دوباره همون command prompt اومد فقط یه پسورد خواست.اما کار خاصی نکرد. :6:نقل قول:
دو موضوع هست یکی اینکه تا جایی که من می دونم شما برای upgrade از روی سی دی نیاز به alternate سی دی دارید،فکر نکنم بتونید از روی سی دی معمولی اینکار رو بکنید، ولی انجام کار زیر هم شاید جواب بده:نقل قول:
به مسیر زیر برید:
System -> Admin -> Software sources
و سپس به قسمت third-party sw برید و روی گزینه ی Add cd-rom کلیک کنید، (سی دی ۸.۰۴ داخل درایو باشه)
و بعد بگزارید که یکبار سیستم update کنه ببینید آیا گزینه ی upgrade به update manager اضافه می شه؟
یک موضوعی دیگه هم الآن به خاطرم اومد، اگر ۸.۰۴ رو بوت کنید در منوی اولیه آیا گزینه ای برای upgrade نیست؟
در کل روی تجربه ی شخصی upgrade رو به هیچ عنوان مناسب ندیدم، هر موقع upgrade کردم ( چه از ۶.۰۶ به ۶.۱۰ و یا چه از ۶.۱۰ به ۷.۰۴ و یا ۷.۰۴ به ۷.۱۰) مجبور شدم نهایتا سیستم رو از ابتدا نصب کنم - به همین خاطر برای ۸.۰۴ به یکباره عمل کردم - اگر نگاران دیتاهاتون هم هستید کافی هست از کل home یک بکآپ بگیرید.
بچه ها حقيقته اين سيستم عامل رايگان ارسال ميشه؟
بله-از این آدرس بگیر حداکثر 1 ملهه برات می فرستن.نقل قول:
از این آدرس
[HTML]https://shipit.ubuntu.com[/HTML] :6:
taia جان ممنون كه راهنمايي کردی.منم ترجیح دادم که از اول نصب کنم.فقط می خواستم این upgrade کردن رو یاد بگیرم که پشیمون شدم.
ولی عجب افتضاحیه گرافیک اوبونتو 8.4.نمی دونم شما این رو نصب کردید یا نه ولی آخر افتضاحه.می خوام ببینم از دوستان کسی هست که اینو نصب کرده باشه.حتی پنجره ها رو ماکسیمایز می کنم و کوچیک می کنم تمام تصویر پشتش به هم می ریزه.چند مورد هم در مورد resize کردن پنجره ها دیدم.اگه کسی نصب کرده لطفا بگه ببینم شاید فقط مال من خراب از آب در اومده. :6:
سلام...نقل قول:
من نصب دارم روی سیستمم، و مشکلی نداره، به احتمال زیاد شما کارت گرافیکتون رو نصب نکردید، یک چک یکنید.