سلام دوستان
dvd فیلم رو با چه نرم افزاری و با چه فرمت و مشخصاتی بایستی تبدیل کرد که بشته تو 8510 دید.
با تشکر
Printable View
سلام دوستان
dvd فیلم رو با چه نرم افزاری و با چه فرمت و مشخصاتی بایستی تبدیل کرد که بشته تو 8510 دید.
با تشکر
من قبلاً گفتم wmv نميخونه آخه تو گوشيم wmv نداشتم اومدم يه فايل sis و كردم wmv :27:از تو فايل منجر نميشناختش بعد رفتم تو گالري ديدم هستش بعد يه فايل wmv درست ريختم روش اجراش كرد
شما ميتوني فرمتشو هر چي ميخاي بزاري wmv يا mp4 يا avi يا 3gp ولي رزولوشنش بزار رو 320x240 بيت ريتشم بالا بزار كه كيفيتش خوب باشهنقل قول:
اگه از من میشنوی گوشیتو هک نکن چون هک کردن آخر عاقبت نداره و بعدش مجبور میشی گوشیتو مثل من مستر میرت کنی.:8:نقل قول:
منظورت از برنامه های مخصوص این گوشی چیه؟اسم برنامه؟
symbian s60 v3
واسه چي هك نكنه؟نقل قول:
من هك كردم هيچيشم نشده
آقا هك كن خيالت راحت
دوستان عزیز
خیلی وقت بود تو فکر این بودم یه انجمن مستقل برای درخواست و ارسال برنامه های تست شده روی گوشی 8510 داشته باشیم تا بالاخره امروز این انجمن رو تاسیس کردم.
از همه میخوام کمک کنند تا به کمک هم اونجا راه بیفته و بتونیم از کارایی های بیشتر این گوشی استفاده کنیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
من که تا قبل از هک گوشم مشکل هنگ کردن نداشت از وقتی که هکش کردم گوشیم روزی 2-3بار هنگ میکرد تا بالاخره مجبور شدم مستر ریستش کنم.:18:نقل قول:
آقاي يزدان خاه باتري گوشيت خوبه؟
از دیروز که خریدم حدود 3 ساعت شارژ اولیش طول کشید و تا همین حالا یعنی حدود 30 ساعت استفاده کردم و هنوز خط هاش کم نکردند.نقل قول:
نباید مشکل خاصی داشته باشه.
البته خود دوستان استادند اما میزان مصرف باطری به بعضی تنظیمات و برنامه ها هم مربوط میشه که با تنظیم اونها میشه تو مصرفش صرفه جویی کرد.
سلام
خوب خدا رو شکر ملت از دو دلی در اومدن
قابل توجه دوستانی که از باتریهای سامسونگ ایراد میگیرن
1. من قبلا نوکیا N82 داشتم و در حالت Screen Saver میشد روی تاریخ و ساعت تنظیم کرد.
آیا روی این گوشی هم میشه این کارو کرد که در حالت Screen Saver بشه تاریخ و ساعت رو دید؟
2. چطور میتونم sms هامو از نوکیا به این گوشی منتقل کنم؟
3. وقتی miss call یا sms جدیدی میاد آیا روی صفحه نمایش در حالت screen saver پیغامی نشون داده میشه؟
با تشکر